Home
Bindingskracht.nl E-mail

Met weemoed denkt Marije terug aan de volle werkweek met Paul en zijn crewmember. De bondagesessies met het model Tanya zitten nog vers in haar geheugen. Steeds als haar gedachten er naar afdwalen trekt een prikkelende onrust door haar lichaam. De pikante details deelt Marije veelvuldig met Jacqueline, haar geliefde, met wie ze al jaren samenwoont. Het had haar flink wat overtuiging gekost om meer dan een maand op pad te zijn in Canada.
Opnieuw bekijkt Marije de prachtige tekening die Jacqueline speciaal voor haar heeft gemaakt. Heftig verlangt ze naar het weerzien. Ze wil "gestraft" worden op dezelfde wijze als de vrouw op de tekening. De voorpret wordt versterkt door de liefdevolle teksten die ze ontvangt.

Via versleutelde Word bestanden beschrijft Jacqueline hoe Marije zich meteen bij thuiskomst moet uitkleden tot ze helemaal naakt is. Vervolgens moet ze stil haar "straf" ondergaan. Ze moet haar armen wijd spreiden en daar houden, zonder contact te maken. Haar bovenlichaam wordt dan gevangen in strakke touwen. Hopelijk volgt dan ook een blinddoek. Pas als polsen achter haar rug tezamen zijn gebonden mag ze bewegen.
Het zal nog even duren voordat ze het fysieke genot daadwerkelijk aan den lijve mag ervaren.

Om flink af te koelen trekt Marije haar zwarte badpak aan en duikt in het verfrissende water van het grote meer.
Met trage, soepele bewegingen zwemt ze naar het afgelegen, drijvende vlot en klimt omhoog. Krachtige zonnestralen verwarmen haar uitgestrekte lichaam en drogen haar badpak. Ze sluit haar ogen.
Denkend aan Jacqueline glijden haar vingertoppen speels over de gladde stof van haar badpak. Eerst onschuldig over haar strakke buik. Geleidelijk breidt het gebied zich uit. Ze voelt de felle scheuten van genot als ze haar eigen verharde tepels voorzichtig verwent. Onbewust trekken vingers van haar ander hand omlaag, naar de hunkerende plek tussen haar benen. Oohh ... wat heeft ze oprechte aandacht gemist.

Geleidelijk dringen herinneringen aan Tanya binnen. Tijdens de avondsessie in de studio had Paul verlangd dat Marije het naakte model Tanya stevig aan de tafel vastbond, met wijd gespreide benen. Voor Marije was het een hele openbaring dat ze ook kon genieten van het aanbrengen van de touwen bij nog een andere vrouw. Elke handeling was net alsof ze met Jacqueline bezig was. Ook Tanya hunkerde toen naar oprechte aanraking, zoals ze eigenlijk al de gehele week had verlangd. Marije had onzeker en ongewild de jonge vrouw het genot geschonken dat zij zo nodig had. Van Paul zou Tanya dat in ieder geval niet krijgen.
Later die week bij het zwembad was Marije voldoende hersteld om weerstand te bieden tegen de verleiding van het aangeboden en o zo gewillige vrouwenlichaam. Marije's eerdere onbezonnenheid was te wijten aan haar eigen gemis van haar partner, en de constante herinneringen aan het spel met de touwen.

Na de intensieve werkweek was ieder zijn eigen pad ingeslagen. In een groepsapp, met daarin ook Marije en Paul, werd onverwachts koortsachtig overleg gevoerd. De fotoshoot was goed in de smaak gevallen bij een investeerder,
die bereid was flink in de buidel te tasten voor discrete, aanvullende foto's van het model.
Het lukte nauwelijks om een gedegen planning rond te krijgen, totdat Marije de inzet van Sven opperde.
Verwoed probeerde Marije alles rond te krijgen. Gezien de veelzijdige interesse van Sven zou er zeker een klik zijn met Tanya, los van de riante financiële vergoeding voor hen beide. Voor het model Tanya was het van belang te weten dat met de nog ongebonden Sven alles tot de mogelijkheden behoorde. Als ze wilde mocht ze haar eigen draaiboek inbrengen, zelfs tot in de slaapkamer. Wat dat betreft had het jonge meisje nog veel te goed, mits ze er voor open stond natuurlijk.

Voor Marije is het flink balen dat het verlengen van het huurcontract van het appartement niet mogelijk blijkt. Gelukkig komt de huisbaas met een alternatief. Er is een annulering bij een ander complex met vier appartementen en een vergelijkbaar zwembad. Ook voor Sven is er dan een eigen ruimte.
Nog voordat het contract afloopt trek ik (Tanya, het model. Redactie) alvast naar het andere appartement.
Genietend van de rust en de ruimte probeer ik, Tanya dus, te bedenken wat ik zelf straks met de nog onbekende Sven nodig heb. Al snel wordt duidelijk dat ik maar één ding écht verlang. Ik wil opnieuw vastgebonden worden en zo veel mogelijk van de touwen ervaren. Deze toegeworpen gelegenheid móet ik met beide handen aangrijpen.

Nog ruim een uur, dan kom ik oog in oog te staan met Sven. De spanning wordt voelbaar in mijn lichaam, omdat ik geen idee heb wat me te wachten staat. Eigenlijk weet ik héél weinig over Sven. Hoe oud is hij eigenlijk?
Misschien wel net zo oud als Paul? Durf ik het aan om me zonder chaperonne bloot te geven in zijn nabijheid?
Volgens Marije hoef ik me daar absoluut geen zorgen over te maken, en vooral mijn eigen belang voorop stellen.
De fotoshoot kan daar ongetwijfeld op aansluiten.

Ongeduldig bekijk ik de inhoud van de grote doos die Marije heeft toegestuurd. Bij het zien van de rode touwen schieten weer die opmerkelijke, prikkelende scheuten door me heen. De intense herinnering liggen nog vers in mijn geheugen. Als ik dieper in de doos duik, zijn er diverse attributen die ik niet eerder heb gezien. Speels stop ik de ballgag in mijn mond en trek het riempje strak. De smaak van het nieuwe rubber doet me zwijmelen. Mijn armen breng ik tot achter mijn rug. Het enige wat nog ontbreekt zijn touwen.

Discreet wordt aangeklopt. Ik schrik niet eens.
'Kan ik helpen ...?' klinkt het zacht.
Terwijl ik me omdraai verwijder ik de ballgag. Hoelang staat Sven er al ...?
'Bind me vast,' smeek ik gesmoord.

Sven loodst me naar buiten en bindt mijn ellebogen achter mijn rug bijeen. Het is precies wat ik op dit moment nodig heb. De prikkelende sensatie die al diep van binnen is ontwaakt, trekt nu fel door me heen. Door dat ene stuk touw ben ik machteloos aan hem overgeleverd. Ik geniet intens als er nog meer touwen worden aangebracht.
Het zweet breekt me uit.
Zodra Sven klaar is, stap ik voorzichtig in het zwembad en waad naar het diepere gedeelte aan de overkant.
Het door de zon opgewarmde water biedt weinig verkoeling als de kracht van de touwen bewuster tot me doordringt.
Ademloos kijk ik toe als Sven zijn bovenlichaam ontbloot.
Wat ik zie bevalt me wel. Sven is ongeveer mijn leeftijd, waarschijnlijk iets ouder. Hij is groot en atletisch gebouwd.
Zo te zien is hij best sportief. Dat belooft wat ... in bed ... hopelijk. Ondanks mijn ondeugende gedachten voel ik geen schaamte, eerder een vurig verlangen.

Expressievormen: 2022 Bondage verhalen: Modellenwerk in Canada (2).
Sven glijdt het water in en komt naar me toe. Zonder moeite tilt hij me op de rand.
Even neemt hij wat afstand. Zijn korte broek en slipje gooit hij achteloos op de kant. Wat dat betreft gaat Sven al veel verder dan Paul ooit heeft gedaan. Opnieuw glijdt hij door het water naar me toe. Mijn dunne, natte blouse plakt aan mijn lichaam. Mijn borsten zijn duidelijk zichtbaar. Mijn machteloosheid dringt diep tot me door, als ik me realiseer dat mijn dunne slipje weinig bescherming biedt.
Zijn naaktheid verwart me. Het zet mijn lichaam op zijn kop. Bij elke naderende stap groeit het verlangen om me aan hem te vergrijpen.
De touwen brengen rust, en toch ook niet.

Dan is er de nauwelijks merkbare druk van handen die mijn benen zachtjes uiteen duwen.
Ik zie het opzwellen van zijn lid en zet me schrap.
Als hij nog dichterbij komt sluiten mijn benen krachtig om zijn taille. Ik trek hem naar me toe.
'Verwen me ... zonder me los te maken,' smeek ik zacht kreunend.

'Hai Tanya. Ik ben Sven. Aangenaam.'
Ik gun hem mijn wang als hij me met een kusje wil begroeten. Vlak voor het daadwerkelijke contact bied ik hem mijn mond. Vurig versmelten onze lippen en daarna onze tongen. Zoenen kan hij dus ook ...
'Mag ik je aanraken ...?' vraagt hij nog beleefd. Dat stadium zijn we allang gepasseerd ... toch?

Gretig beantwoord ik zijn kus als grote handen op mijn schouders rusten. Geleidelijk trekken ze omlaag om pas op mijn borsten tot stilstand te komen. Ik voel mijn tepels abrupt verharden onder zijn handpalmen. Onbedoeld sla ik een diepe zucht. Na een tijdje glijdt zijn rechterhand verder omlaag. Met zijn tong verwent hij voorzichtig mijn linkertepel door mijn dunne blouse heen. In mijn schaamstreek voel ik de steeds veranderende, geraffineerde druk van de bovenkant van zijn hand. Ik besef dat Sven heel precies weet hoe hij me kan teasen.
Hij gunt me dit wonderlijke, uitstellende genot, zonder iets voor zichzelf op te eisen. Het kost me de grootste moeite om me in te houden. Geregeld verlegt hij zijn aandacht naar andere, nog hongerigere plekken. Hijgend reageer ik op zijn steeds weer veranderende stimulans. Ik zoek de grenzen van de onverzettelijk touwen. Hoe meer ik tegenstribbel, hoe meer mijn lichaam oplaadt. Met een rauwe, luide kreet geef ik me tenslotte gewonnen.

Nog voordat ik hem uitgebreid kan bedanken word ik weer in het water gezet. Ik kan niets doen als Sven zijn armen om me heenslaat en me dicht tegen hem aantrekt. In mijn onderbuik voel ik de druk van zijn opgezwollen lid.
Kronkelend zoek ik beter contact. In mij groeit weer dat heftige verlangen om hem te ontvangen.
'Nog niet ...,' kreunt Sven hijgend.
'We moeten de tijd goed indelen. Er is een moeilijke fotoshoot die ik graag eerst achter de rug heb.'
Hij heeft gelijk ... uiteraard. Werk komt voor het meisje ...
Sven zet me weer op de rand van het zwembad, maar maakt me niet los. Kort erop is hij terug met een zeer professioneel uitziende camera. Gevangen in strakke touwen speel ik met water en geniet intens van mijn bondage. Rustig neemt Sven de tijd om me in diverse poses vast te leggen ... met de camera dus. Als hij eindelijk tevreden is laat hij me zitten, alsof hij weet waar ik naar verlang.
Naarmate de tijd verstrijkt keer ik meer naar binnen. De strakke touwen dwingen me tot kalmte.
Mijn eerdere gejaagdheid maakt plaats voor innerlijke rust, maar wel met een wonderlijke sensuele ondertoon.
Weer besef ik hoe belangrijk deze zachte vorm van bondage voor mij is geworden. Het enige wat nog ontbreekt zijn oprechte handen over mijn hongerige lichaam. Erin mag natuurlijk ook.
Ik weet zeker dat ik Sven over de streep kan trekken, als ik hem de tijd geef.

Het museum als nieuwe werkplek komt als een verrassing. Wat we hier doen is me volstrekt onduidelijk.
Sven leidt me naar een Egyptische graftombe. De grote toegangsdeur draait hij van binnenuit op slot.
Door de robuustheid van de kamer vermoed ik dat maar weinig geluiden door de wanden zullen gaan.
Sven neemt alle tijd om te proberen me op mijn gemak te stellen. Hij wil me in diverse poses naakt op en aan de oude offertafel vastbinden. Het is aan mij om te beslissen hoever ik durf te gaan. De geruststellende nabijheid van Marije zou ik nu zeker hebben gewaardeerd.
Ik denk terug aan het mailtje van Paul, waarin hij aangaf dat hij instaat voor de discretie van Sven.
'Durf te vragen en geniet vooral,' was nog zijn devies.

In rap tempo word ik op verschillende manieren vastgebonden tegen de tafel, zonder dat ik de tijd krijg om de diep binnendringende indrukken een plek te geven. Uiteindelijk zit ik op mijn knieën, met mijn schouders strak tegen de brede rand gedrukt. Elke arm is op twee plekken gefixeerd. Mijn enkels zijn met een stuk touw tezamen gebonden.
Met regelmaal hoor ik het klikken van de digitale camera. Dit spel zou doodeng moeten zijn. Door de aanwezigheid van de atletisch gebouwde man en de overheerlijke touwen voel ik me echter supergeil.
Ik heb behoefte aan meer touw, om mijn machteloosheid verder te benadrukken. Sven heeft echter andere plannen.
Hij wil dat ik een soepele paarse avondjurk aantrek, die niet zou misstaan als nachtjapon.

De koude van het grote marmeren blad is een genot voor mijn verhitte lichaam. De offertafel blijkt vrij kort. Zorgvuldig breng ik mijn hoofd tot bij de rand. Sven bindt elk van mijn polsen aan een bovenarm vast. Extra touw om het grote blad zorgt ervoor dat mijn schouders weinig kanten uitkunnen.
Sven is een tijdlang aan het voeteneind bezig, zonder dat er daadwerkelijk iets lijkt te gebeuren. Bewust van zijn indringende blik, druk ik verlegen mijn benen steviger tegen elkaar. In reactie wordt een touw om elk van mijn enkels aangebracht. Als Sven mijn voet dichter bij mijn heup plaats glijdt mijn avondjurk van mijn bovenbenen. Eerder had ik geen last van mijn naaktheid. Waarom het nu anders is kan ik niet verklaren. Misschien is het de nabijheid van Sven,
of juist de afgezakte avondjurk, waardoor accenten verschuiven naar het mystieke.

Sven verlegt zijn aandacht naar zijn camera en laat me alleen met mijn wild stuiterende lichaam. Verward zoek ik naar een erotisch getinte uitweg. Onder mijn op mijn borst rustende linkerhand voel ik een verharde tepel. Teder streel ik de gevoelige omgeving.
Weer is er die prikkelende opwinding die doorschiet tot in mijn onderbuik. Het lukt me niet meer mijn benen stil te houden. Zachtjes worden ze uiteen geduwd. Gewillig spreid ik ze wat verder. Oprechte handen glijden traag langs de binnenkant van mijn bovenbenen, steeds meer richting mijn intieme plekje dat inmiddels snakt naar aandacht.
'Toe nou ...,' smeek ik, als hij weer uitstelt.
Zijn middenvinger vindt moeiteloos de weg naar mijn natte schede. Door mijn geilheid verwent een ervaren vingertop gemakkelijk de binnenkant van mijn schaamlippen. Telkens als de vinger kort naar binnen glijdt, trekt een wonderlijke sensatie door me heen. Mijn lichaam wordt verder opgeladen. Het verlossende orgasme dat al de loer lag, galmt door tot in alle uithoeken van mijn gevangen lichaam.

Bij terugkeer op ons appartementencomplex is het even ongemakkelijk. Ik weet bijna zeker dat Sven bij mij in bed wil kruipen. Gezien het vroege ochtendprogramma vindt hij het niet ververstandig. Jammer, want ik was graag weer door hem vastgebonden.
'We hebben de tijd,' stelt hij me gerust. 'Wacht eerst morgen af ...,' klinkt het uitdagend.

Het is amper drie uur in de ochtend als de geur van sterke koffie langs mij neus trekt. Buiten is het aardedonker.
Sven weet precies waar hij naar toe wil voor de volgende shoot.
Nog voordat de dageraad zich aankondigt worden in de buitenlucht touwen ter hoogte van mijn polsen en ellebogen aangebracht. Het valt nauwelijks te bevatten hoe snel en vakkundig Sven me machteloos weet te vangen.
'Kun je me nog steviger vastbinden? Met meer touwen?'
verlang ik na de eerste fotosessie.
Sven is veel te zachtaardig als hij touwen net onder en over mijn borsten aanbrengt.
'Strakker, veel strakker,' stoot ik gesmoord uit. Snakkend naar adem stuur ik verder bij, totdat de touwen diep in mijn gevoelige borsten drukken. Op mijn verzoek worden ook mijn enkels en knieën in touwen gevat.

Geleidelijk komt de rust als mijn machteloosheid écht tot me doordringt. Diep in mij voel ik hoe mijn lichaam een uitweg zoekt voor het groeiende verlangen naar nieuwe bevrediging.
Er is weinig speelruimte overgebleven, tenzij hij me losmaakt.
Ik zal opnieuw moeten wachten, net als de vorige avond.

De zon wordt krachtiger.
Het ochtendgloren is voorbij, net als de fotosessie.
'Leg me neer op de grond,' verzoek ik Sven.
Hij schudt zijn hoofd. 'Niet nu, niet hier. Als we terug zijn bij het appartement zal ik je stevig vastleggen op bed.
Ik heb een idee dat ik graag wil uitproberen.'
'Bind je me dan net zo strak vast als nu?' Aandachtig bestudeer ik zijn gezicht. Welke plannen heeft hij gesmeed?

In mijn slaapkamer observeer ik Sven als hij om de circa 25 cm knopen legt in een lang dubbel touw. In zijn broek is al geruime tijd een forse bobbel duidelijk zichtbaar. Op zijn voorhoofd verschijnen zweetdruppels. Dit gaat een heftige sessie worden, realiseer ik me. Door de wetenschap dat ik dadelijk niets kan doen groeit opnieuw mijn verlangen om me aan hem te vergrijpen.
Voordat mijn gedachten te ver afdwalen, haalt Sven me terug naar het heden. Uit zijn appartement moet ik een rood gewaad halen en me omkleden. Het rode geval is totaal ongeschikt om in het openbaar te dragen. Voor nu is het ongegeneerd pikant.
Mijn polsen worden stevig bijeen gebonden. Met het touw met de knopen vangt Sven mijn bovenlichaam strak in een soort visnet met kleine mazen. Hij helpt me op bed en draait me op mijn zij. In rap tempo volgen tal van andere touwen. Als Sven klaar is merk ik pas echt dat er totaal geen ruimte meer is om te bewegen. Al mijn weerstand verdwijnt. Vrijwel direct zak ik weg in een lichte roes. Als in de verte hoor ik de sluiter van de camera.
Het verlangen naar een intens orgasme zet mijn lichaam op zijn kop.
'Raak me aan,' smeek ik, snakkend naar aandacht.
Contact blijft uit. Het past perfect bij het moment van totale overgave. Diep in mij voel ik een opborrelende opwinding. Machteloos moet ik het toelaten. Met gesloten ogen geniet ik van de steeds verdere opbouw in mijn lichaam.

Geregeld gluurt Sven zedig om het hoekje om te zien hoe het mij vergaat. Minstens drie keer kijk ik hem kort aan en sluit dan weer mijn ogen. Ik wil niet los.
'Verwen mijn lichaam ...,' smeek ik bij de vierde keer.
De blinddoek komt als een verrassing. Bedachtzaam betasten zijn vingers en handen eindeloos mijn weerloze lichaam. De dunne rode stof biedt geen bescherming, tenzij visueel. Ik kan niet wegkruipen als mijn tepel secuur en geraffineerd wordt verwend. Gelijktijdig zoekt zijn andere hand naar meer gevoelige plekjes. Door de strakke touwen is lang niet alles binnen handbereik. Toch weet hij me innerlijk héél diep te raken. Zijn bezorgdheid wuif ik terzijde
Pas als ik naar de tijd vraag hebben we allebei in de gaten dat ik al ruim een uur vastligt.
Tijd om losgemaakt te worden.

Drie uur later komt Sven weer langs, ditmaal met een blauwe jurk over zijn arm. Vlak voor zijn ogen voer ik een striptease act uit en word beloond met een wederom fors opzwellende bobbel in zijn broek. De pasvorm van de jurk blijft me verbazen. Ergens vermoed ik de inbreng van Marije. Ik durf er niet naar te vragen. Sven leidt me naar de zolder van een grote schuur vlak naast het appartementen complex.
Mijn polsen worden zorgvuldig vastgebonden aan de bovenste sport van een taps toelopende ladder. Mijn jurk valt open en onthult mijn vrijgevallen rechterborst. Als Sven lichtjes mijn armen streelt trekt een huivering door me heen. Geleidelijk glijden zijn vingers omlaag richting mijn schouders. Ik snak naar adem als zijn linkerhand onbeschaamd contact maakt met mijn gevoelige tepel. Ik wil niet dat hij stopt.
'Oohh zalig ... Ga door,' moedig ik aan.
Met de snelheid van het licht ontwaakt alweer mijn lichaam.
'Maak me los,' probeer ik uit te schreeuwen. Toch houd ik me in.
Ik wil zo lang mogelijk genieten van het onverzettelijke touw.

Achter in mijn nek wordt de knoop in de schouderbandjes van mijn jurk losgemaakt.

'Langzaam ... veel langzamer. Neem de tijd,' fluister ik als hij het blauwe kleinood al traag naar beneden laat zakken. Gewillig stap ik uit mijn jurk.
Achter me hoor ik een geritsel dat ik niet kan thuisbrengen. Dan drukt zijn klamme, naakte lijf tegen mijn rug. Ter hoogte van mijn billen voel ik zijn trots. Mijn borsten worden krachtiger omklemd.

Ik kan me niet verweren als zijn handen bijna te gretig mijn lichaam betasten. Vlak naast mijn oor hoor ik zijn jachtige ademhaling. Opnieuw maan ik hem tot kalmte. Vrijwel direct is er de verandering.
Vanuit de sereniteit streelt hij mijn ingeklemde armen. Als zijn handen bedeesd lager glijden voel ik de druk van zijn bovenlichaam tegen mijn rug. Ik beweeg naar achteren voor een beter contact.
Fijnzinnig masseert hij mijn gevoelige borsten. Voorzichtig stuur ik bij.
In mijn onderbuik voel ik de heftige reacties op het genot dat hij me gunt.
De toch al wonderlijke prikkels worden versterkt als een verdwaalde vinger quasi nonchalant, steeds dieper mijn schede binnendringt. Hij lijkt alle fantastische vrouwelijke plekjes te kennen, die ver buiten het bereik van mijn best geroutineerde vingers liggen. Machteloos voert hij mij telkens naar weer anders aanvoelende hoogtepunten. Zelfzuchtig mag ik ze ondergaan.

Als hij me uiteindelijk bevrijdt uit de touwen ontbreekt me de kracht om nog aandacht aan hem te schenken.
Dankbaar maak ik gebruik van zijn ondersteuning als hij me naar mijn ligbed begeleidt. Nog voordat mijn hoofd het kussen raakt ben ik al weggezakt.


©Bindingskracht, 2022

Terug.