Home
Bindingskracht.nl E-mail
In de mailbox van de website staat sinds een paar dagen een berichtje met als onderwerp "workshop". De afzender Melissa Meeuwissen komt me niet bekend voor.
De inhoud van de mail is simpel, maar zet me stevig aan het denken. Melissa geeft aan dat haar vijfentwintigste verjaardag aanstaande is. Als bijzonder cadeau heeft ze een workshop bondage voor ogen. In de mail informeert ze naar de mogelijkheden om de drie uur durende workshop zonder partner te volgen. Tijdens de sessie hoopt ze te ontdekken hoe ze om moet gaan met de touwen en vooral wat het met haar doet. Ze wil daarbij kennis maken met zowel de actieve als de passieve kant van het spel. Van de "docent" verwacht ze de professionaliteit om haar puur zakelijk in de door haar gewenste posities vast te binden, waarbij ook eigen invulling op prijs wordt gesteld. Sex en intimiteit maken geen onderdeel uit van haar wensenpakket, eerder het tegenovergestelde.

In het vervolg van de mail zet ze uiteen hoe bondage al jaren haar leven sterk domineert. In haar rijke fantasie is ze al talloze malen vastgebonden door uiteenlopende karakters, variërend van politieagent, bouwvakker, fitnesstrainer, vurige minnaar en overspelige echtgenoot. Tot op heden is het echter bij prikkelende droombeelden gebleven. De vele verhalen op de "Bindingskracht"-website vormen een rijke aanvulling op haar verbeelding.
Aan het eind beschrijft ze dat ze is uitgegroeid tot een goed opgeleide, lange, slanke vrouw met rondingen op al de gewenste plekken. Als enige minpuntje ziet ze haar 85B. Terloops vermeldt ze dat ze beslist geen maagd meer is, maar dat het liefdesspel met diverse mannen en een enkele goede vriendin nog geen blijvende indruk op haar heeft gemaakt. Via de website heeft ze al succesvol geëxperimenteerd met touwen en is geboeid geraakt.
Wat haar betreft wordt het tijd voor de volgende stap; het daadwerkelijk in verschillende houdingen worden vastgebonden en ervaren hoe het is om dan geen kant uit te kunnen.

Door de inhoud van het mailbericht gonzen ontelbare alarmbelletjes in mijn hoofd. Op haar ongebruikelijke verzoek ingaan is vragen om moeilijkheden. De hele setting is fout. Gelijktijdig is het een oprechte oproep, een noodkreet bijna, van een gelijkgestemde. Het hele doel van de website is anderen bewust te maken van extra spelvormen binnen bestaande liefdesrelaties. Melissa wil onderzoeken wat bondage haar doet. Het ontbreken van een partner hoeft niet persé een spelbreker te zijn.
Uiteraard kan ik haar gemakkelijk het bos insturen en ongetwijfeld rekenen op begrip. Ze moet dan elders haar nek uitsteken, waardoor ze mogelijk in circuits terecht komt waar ze niet op zit te wachten.
Het duurt de rest van de middag voordat ik tevreden ben met mijn response. Vooral op het gebied van de lichamelijk aanraking, al dan niet bedoeld, heb ik mijn bedenkingen. Samen zullen we een bruikbare, afstandelijke modus moeten vinden. Ook haar behoefte om te oefenen met de touwen zal aandacht vergen om het op de juiste manier in te plannen. Als laatste ben ik nog benieuwd of ze al een idee heeft hoe we bij aanvang het ijs kunnen breken.

Het is vooral Melissa die míj in de diverse opvolgende mails gerust probeert te stellen. Het werkt sterk in mijn voordeel dat ik de webmaster ben van een site die haar aanspreekt. Ze weet bijna zeker dat het goed komt en dat daarmee de invulling van een lang gekoesterde wens nabij is. Samen prikken we een datum. Maandag over twee weken bij mij thuis. De datum valt samen met haar verjaardag. Een betere keuze had ze nauwelijks kunnen bedenken.

Ruim voor het afgesproken tijdstip gaat de deurbel. Ik word volledig verrast door haar spontane, open houding. Haar driekwartbroek en strakke lichtblauwe blouse accentueren zowel haar lengte als haar vrouwelijke figuur. Het verbaast me dat deze vrouw nog niet is verschalkt.

Op de bank biedt ze direct haar polsen uitgestrekte aan. Verwachtingsvol kijkt ze me aan.
'Paul, wil je mijn polsen vastbinden en zorgen dat ik niet los kom?'
Even bespeur ik haar teleurstelling als ik het touw een paar keer om haar polsen wikkel. Pas als ik de uiteinden van het touw bewust wat strakker tussen haar gebonden polsen doorvoer verschijnt een heftige blos op haar wangen.
Ik laat haar gaan als ze al kronkelend vergeefs op zoek gaat naar mogelijkheden om los te komen. Nadat ze tot rust is gekomen is er tijd voor de verdere kennismaking en het concreet doornemen van de plannen.

'Als het mag wil ik zodadelijk op mijn buik op de bank liggen, mijn polsen gekruist op mijn rug gebonden.'
Ze houdt haar armen voor en verwacht dat ik haar gehoorzaam losmaak. Ondanks de onderdanige positie geeft ze sturing aan het spel.
Zodra haar polsen zijn bevrijd trekt ze haar strakke bloesje uit. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat haar borsten genoeg hebben aan de 85B. Ze lijken zoveel voller. Nog voordat ik kan reageren ligt ze al op de bank, met haar polsen op de rug. Nagenietend van het pikante beeld dat ze me voorschotelde bind ik haar polsen opnieuw vast. Een volgend stuk touw gebruik ik voor haar enkels en maak een verbinding naar haar polsen.
'Oohh Paul ... heerlijk. Zo wil ik uren blijven liggen.' Een diepe zucht van voldoening is de bevestiging.
Met een snelle blik op de klok controleer ik wanneer ik haar uiterlijk weer los ga maken. Twintig minuten, langer mag het voor de zekerheid de eerste keer niet duren.
Ik zoek mijn eigen stoel op.

'Vind je me mooi?' Ze kijkt me indringend aan op zoek naar mijn verborgen antwoord.
'Ja natuurlijk geniet ik van dit beeld. Een vastgebonden vrouw vind ik altijd mooi om te zien.'
'Elke vrouw? Via de website krijg ik de indruk dat vooral slanke, lange vrouwen je aanspreken?'
'Misschien heb je gelijk, maar dat is niet aan de orde. Het gaat om jou en om de workshop. Wat zou je straks nog meer willen?' Met mijn laatste vraag probeer ik haar gedachten te verleggen.

De touwen houden haar lichaam in bedwang. Haar geest is misschien daardoor wel veel actiever. Ze heeft een goed idee van wat ze allemaal nog wil.
'Bij de volgende bondage wil ik ervaren of tape geschikt is. In mijn tas heb ik twee rolletjes. Denk je dat het bruikbaar is? Zelf ben ik heel benieuwd.'
Haar tas staat langs de zijkant van de bank. Haar voeten komen daarmee binnen handbereik. Onbewust streel ik haar voetzolen. Haar heftige reactie past niet binnen de workshop.
'Sorry, dat was niet mijn bedoeling,' verontschuldig ik haastig.
'Geen probleem hoor ... het was lekker. Heb je gevonden wat je zocht?'
Ik hoop dat ze doelt op het tape.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Ongebruikelijke workshop.

Iemand met tape vastbinden is nieuw voor me. Het zit niet in mijn repertoire. Touwen hebben mijn voorkeur en af en toe de brede nylon bandjes.

Nadat ik haar heb losgemaakt gaan we samen aan de slag. Als eerste wikkel ik het zwarte tape diverse malen om haar gekruiste polsen.
'Durf je het om mijn broek uit te trekken?' fluistert ze aarzelend van nabij.
Haar terughoudendheid is begrijpelijk. Het is niet gepast. Waarom heeft ze het niet al zelf gedaan?
'Weet je het zeker?' vraag ik nog voor de zekerheid.
Met een kort knikje stemt ze in.

Ze staat vlak voor me. Haar jonge borsten komen heel nabij als ik het tape net onder haar beha en over haar bovenarmen aanbreng. Gewillig draait ze rond als ik het tape nog een aantal keer strak om haar lichaam wikkel. Als ze op de bank plaatsneemt komen ook haar enkels en knieën aan bod.
Vanuit mijn eigen stoel kijk ik toe hoe ze weer op zoek gaat naar ruimte. Met haar tanden probeert ze vergeefs haar polsen te bevrijden. Met het tape om haar knieën heeft ze meer succes. Triomfantelijk houdt ze uiteindelijk het tape omhoog dat ze heeft losgekregen.

Ze verlegt haar aandacht naar haar gebonden enkels. Geboeid trakteert ze me daarbij op steeds nieuwe kanten van haar goed gevormde lichaam. Mijn blik dwaalt geregeld over haar gevangen borsten en vrouwelijke heupen. Als ze even is afgeleid zoek ik ongemerkt extra ruimte voor de inmiddels forse bobbel in mijn broek. Hijgend geeft ze zich uiteindelijk gewonnen.
'Paul, mag ik alsjeblieft los. Het tape doet toch een beetje zeer.' In haar zachte stem bespeur ik een opwindende prikkeling.

Melissa wil zonder pauze meteen door met de volgende bondage. Kort is er het overleg, zodat ik kan inspelen op haar wensen. De sessie met het tape is voor herhaling vatbaar, maar dan met touwen. Ze wil haar polsen op de rug gebonden hebben en wat meer touw strak om en over haar borstjes.
Voordat ik besef wat er gebeurt reikt ze alvast naar achteren en maakt de haakjes los. Nonchalant werpt ze haar roze beha op haar lichtblauwe blouse en kom ik oog in oog met haar jonge, ronde borsten. De ruimte in mijn broek is weer te krap.
'Draai je maar om,' weet ik nog net zakelijk uit te brengen.
Haar lichaam voelt warm aan als ik voorzichtig haar armen tot op de rug leid. Ze blijft gewillig staan als ik op zoek ga naar een geschikt stuk touw. Mijn concentratie is ver te zoeken bij het vastbinden van haar polsen. Door mijn jarenlange ervaring lukt het uiteindelijk toch. Met gebonden polsen draait zij zich om.
'Nu het touw om mijn borsten.' Ze kijkt me uitdagend aan, alsof ze beseft dat ik het daardoor moeilijk krijg.
Mijn hart gaat inderdaad fel te keer. 'Herpak je ...,' houd ik me voor.
Nieuwsgierig observeert ze me als ik op zoek ga naar een geschikt lang stuk touw.
'Hoe zal het haar vergaan,' bedenk ik me. Ik durf er niet naar te vragen. Waarschijnlijk hebben we het allebei niet makkelijk.

Opnieuw sta ik achter haar en vang haar bovenarmen in de lasso die ik in het lange, dubbel gevouwen touw heb gemaakt. Van dichtbij controleer ik of het touw goed zit. Te vaak is er dat noodzakelijke korte contact met haar zachte borsten. De volgende wikkeling, net boven haar tepels, is voor mij nog complexer.
De af en toe speelse vingers in mijn kruis dragen ook niet bij tot de noodzakelijke afstand. Het laatste stuk touw voer ik aan beide zijden strak tussen haar bovenlichaam en bovenarm. Het touw drukt op haar ribbenkast en diep in haar borsten.
'Oohh ... perfect,' klinkt het hijgend.

Ze neemt op de grond plaats, zodat ik haar enkels bijeen kan binden. Rustig wikkel ik een volgend stuk touw een aantal malen net boven haar knieën. Ik hoor haar prikkelende kreunen als ik de uiteinden van het touw tussen haar lange bovenbenen aanbreng. Snel doe ik een aantal stappen terug. Vanuit mijn stoel bekijk ik haar gevangen lichaam.
Jammer dat onze leeftijden zo uiteen lopen.
Met deze dame zou ik best meer willen doen. Nauwgezet houd ik haar in de gaten als ze op zoek gaat naar ruimte in de touwen. Door de inspanning zie ik haar strakke buik heftig bewegen. Ik weet dat ze mijn belangstelling voor haar harde tepels en fraaie heupen weer heeft opgemerkt. Geregeld is er oogcontact.
Er verschijnt opnieuw die wonderlijke blos op haar wangen. Een andere stoel biedt de optie om haar gevangen lichaam vanaf een nieuwe hoek te bekijken. Het zijn vooral haar ingeklemde borstjes die een bijzondere aantrekkingskracht blijven uitoefenen.

'Paul, wil je me strelen?' Ze kijkt me hoopvol aan.
'Sorry Melissa .... Het is ongepast. Het hoort niet binnen het concept van de workshop,' antwoord ik streng.
'Had je het anders wel gedaan ...,' probeert ze nog.
Onbedoeld trakteer ik haar op een kort knikje. Mijn stem zou verraden wat deze situatie me doet.
'Het zou een prachtig verjaarscadeau zijn ...,' smeekt ze.' Ik wil voelen hoe is het om aangeraakt te worden nu ik totaal weerloos ben ... Toe nou ... al is het maar heel even ... Gun me het op deze bijzondere dag.'

Ik kan haar gemakkelijk geven waar ze naar verlangt. Toch weet ik niet waar ik goed aan doe. Durf ik het aan om de denkbeeldige grens over te gaan. Waar ligt de flinterdunne scheidslijn tussen gewenste en ongewenste intimiteit.
Zwijgend neem ik plaats op de bank en maak het touw los dat haar bovenlichaam gevangen houdt. Ik voel haar teleurstelling.
Tegen beter weten strelen mijn vingertopjes haar strakgespannen rug. Ze slaakt een diepe zucht van verrukking.
Zacht kreunend moedigt ze aan door te gaan met verwennen. Ze geniet intens van de aandacht. Geleidelijk zoekt ze, ondanks haar gebonden polsen, steun tegen de bank, waardoor haar borstjes vol in beeld komen. Ik probeer er geen aandacht aan te besteden door ondertussen haar voeten te verwennen. Langzaam trekken mijn handen over haar gevangen benen omhoog. Een nog vaag knagende geweten komt door al het moois verder in de verdrukking. Ik help haar met opstaan.
Het touw dat eerder om haar bovenarmen gevangen hield, breng ik opnieuw aan. Bewust raak ik haar borsten wat vaker aan. Af en toe glijden mijn vingertoppen over haar harde, gevoelige tepels. Ze wankelt onder het genot. Met het losmaken van de touwen om haar knieën en enkels kan ze haar benen licht spreiden. Zonder toestemming te vragen schuif ik haar slipje omlaag, waarbij mijn hoofd dichter naar haar toe buigt. Ik voel de warmte die door haar heen trekt. Haar opwinding dringt via mijn neus tot me door.
'Kleed je uit. Ik wil je zien,' smeekt ze.

Het is niet meer dan fair om toe te geven. Rustig neem ik de tijd om me uit de kleren te werken. Van onder mijn lange broek komt mijn fier rechtopstaande lid te voorschijn. Vrijwel gelijktijdig zijn we ons bewust van de natte plek in mijn donkerblauwe slipje

Ik ga weer achter haar staan. Ditmaal heb ik geen moeite met de vingers die speels mijn mannelijkheid bewonderen. Melissa kronkelt van genot als ik haar gevangen borsten uitgebreid verwen. Traag trekken mijn vingers over haar strakke buik omlaag. Ze is super gevoelig voor elke lichte aanraking. Ze kreunt van genot als ik uiteindelijk haar schaamstreek nader. Omzichtig dwaal ik verder, tot tussen haar benen. Het directe contact stel ik zo lang mogelijk uit.
Ondanks haar gebonden polsen is Melissa gelijktijdig veel te voortvarend bezig. Ik moet haar afleiden voordat het fout gaat. Een gerichte aanval op haar clitoris is voor mij voldoende om even op adem te komen.
'Oohh ... ga door,' klinkt haar aanmoediging.
Ik geef maar al te graag gehoor aan haar verzoek. Steeds vaker krimpt ze ineen onder het genot dat ik haar bied.
Met het verleggen van mijn aandacht laat ik haar balanceren op een hoge plateau. Een laatste maal krimpt ze ineen als ze uiteindelijk wordt overrompeld door een zeer heftig orgasme.

Snel maak ik haar los. Op de bank dek ik haar toe met een fleacedeken. 'Neem de tijd om wat bij te komen.' Verwonderd vraag ik me af wat de rest van de avond gaat brengen. Het is aan haar om dat te bepalen.

©Bindingskracht, 2017

Terug.