Home
Bindingskracht.nl E-mail
Zodra Theo terugdacht aan de twee ontmoetingen met Christina voelde hij weer opwindende prikkels door zijn lichaam trekken. Verwachtingsvol kwam zijn penis tot leven.
Een maand geleden had hij de opvallende vrouw in een verlaten deel van een bosrijke omgeving bij Uden opgemerkt. Vanuit zijn ruime ervaring met bondage leek het alsof de vrouw vastgebonden stond tegen de rechte, kale boomstam. Hij koos een pad dat dichter langs haar plek leidde. Zorgvuldig zocht hij de omgeving af, zonder iemand anders te bespeuren. Opnieuw richtte hij zijn aandacht op de in t-shirt en spijkerbroek gehulde vrouw. Haar lange slanke benen waren krachtig gesloten, enkels strak tegen elkaar. Haar knieën drukten stevig tegen de stam. Hoewel ze zich nog altijd niet had bewogen, kon hij geen touwen bespeuren. Verwonderd vroeg hij zich af of haar polsen achter de boomstam bijeen waren gebonden, zodat ze niet kon wegkomen.

Aarzelend naderde Theo de opmerkelijke vrouw. In zijn beleving was het geluid van de ritselende droge bladeren tot ruim in de wijde omgeving hoorbaar. Nog altijd hield ze haar ogen stijf gesloten, alsof ze een blinddoek voor had.
Met zijn klamme handen omvatte hij terughoudend haar gezicht. Vingertoppen streelden voorzichtig haar lippen.
In haar hals zag hij het onrustige kloppen van een ader. Haar ademhaling werd luider. Hij waagde het erop.
Zijn handen zochten vergeefs de touwen die haar polsen achter haar rug gevangen hielden. Krachtig drukte hij haar polsen tegen elkaar en benadrukte daarmee haar machteloosheid. Geleidelijk drong het tot hem door dat deze vrouw fantaseerde dat ze machteloos was vastgebonden. Weerloos was ze daarbij overgeleverd aan haar gepassioneerde minnaar, die nu in geen velden of wegen te zien was.

Traag gleden zijn handen tot onder haar t-shirt en ontlokten een diepe, verwachtingsvolle zucht. Zijn grote handen masseerden voorzichtig haar volle borsten, terwijl zijn lid fors in omvang toenam. Met kleine stapjes spreidde de vrouw haar benen. Hij drukte zijn borst en geslacht stevig tegen haar aan. Verlangend opende ze haar lippen.
Gretig beantwoorde hij met een aarzelende kus. Hij proefde haar zoete smaak.
Terwijl hun tongen actiever werden, gleed zijn hand in haar slipje. Kreunend genoot ze van zijn vinger die ondeugend haar vagina binnendrong. Geroutineerd vond hij de juiste plekjes. Hij voelde de huivering die door haar heen trok.
Met inmiddels voorzichtig geopende ogen keek ze hem warmhartig aan.
Hij tilde haar t-shirt hoger op. Moeiteloos maakte hij de drie haakjes van haar beha los. De stijve beugels vormden kort een obstakel. Zijn mond sabbelde dralend aan haar gevoelige, gerimpelde tepelhofjes. Ze kromp ineen toen ze de weg insloeg naar een snel aanwakkerend orgasme.

Theo bevrijdde haar polsen uit de fictieve touwen en herstelde haar kleding. Sterke prikkels trokken door hem heen terwijl hij toekeek hoe de vrouw haar boezem weer geriefelijker opborg. Het bleef moeilijk om deze wonderlijke ontmoeting in de juiste context te plaatsen. Vergeefs zocht hij naar de toestemming of hij verder had mogen, of misschien wel moeten, gaan.

Innig gearmd maakten ze een lange wandeling, alsof ze elkaar al jaren kenden. De vrouw stelde zich voor als Chris, een afkorting van Christina. In het aangename zonnetje volgde haar verhaal. Theo had inderdaad de juiste conclusie getrokken toen hij haar roerloos tegen de boom had zien staan. Chris vertelde over een doos met tijdschriften die ze via Marktplaats had gescoord. Onderin lagen bondagemagazines verborgen.
Na de aanvankelijke aarzeling had ze zich geleidelijk verdiept in touwen. Met haar iets gevorderde leeftijd bekroop haar het gevoel dat bondage altijd al sluimerend in haar gedachten aanwezig was. De vele plaatsjes in de magazines kwamen in haar geest tot leven. Deze bewuste dag wilde ze het effect onderzoeken van hoe het kon zijn om in de vrije natuur naakt vastgebonden te worden tegen een boomstam. In haar fantasie was ze daarbij samen met een oprechte minnaar die haar de uitgebreide aandacht schonk waar ze inmiddels zo naar snakte.
Chris keek Theo liefdevol aan. Ze bedankte hem nogmaals voor de wijze waarop hij haar gerespecteerd.

Minder dan een week later hadden ze afgesproken op dezelfde parkeerplaats. Zodra Theo haar zag voelde hij de onrust in zijn onderbuik. Zijn verlangen naar het "teder wederzijds naakt vastbinden" wilde niet uit zijn systeem verdwijnen. Sinds zijn vaste partner een ander levenspads was ingeslagen had hij geen boeiende vrouw meer ontmoet om samen mee te experimenteren.
Vooruitlopend op deze ontmoeting had Chris een scan van een complete bladzijde uit één van de magazines per mail gestuurd. Op de vijf foto's stond telkens dezelfde schaars geklede vrouw. In het bos vonden ze een geschikte, verlaten plek. Daar had Theo haar vastgebonden in de diverse posities. Terwijl Chris geen kant uit kon, had hij de tijd genomen om haar uitgehongerde lichaam telkens weer subtiel te verwennen. Hij had haar meerdere orgasmen gegund, zonder dat er sprake was geweest van echte seks. Na afloop was ze zo uitgeput dat het haar niet meer lukte om ook nog aandacht aan hem te schenken. Op zich vormde dat geen probleem, want hij had intens genoten.

Op hun gemak wandelden ze door de bosrijke omgeving. Theo probeerde te ontdekken wat ieder van hen voor de ander kon betekenen. Ondanks hun intimiteit hadden ze elkaar nog niet geheel naakt gezien. Welbeschouwd wist hij eigenlijk heel weinig over de vrouw die door het leven ging onder de naam Chris.
Wat Theo vooral bezig hield was het feit dat hij zelf in Gouda woonde, terwijl hun ontmoetingen al twee keer in Uden waren geweest. De eerste keer door toeval, omdat hij tussen twee afspraken een aantal uren moest opvullen.
De tweede keer was hij bewust naar Uden gekomen om haar te treffen. Uiteindelijk bleek Chris sinds kort in Woerden te wonen, nauwelijks 20 kilometer verderop. Uden was haar oude woonplaats waar ze perfect de weg kende.

Een bankje in de zon langs een vol met paardenbloemen staand grasveld zag er aantrekkelijk uit. In de wijde omgeving waren geen andere mensen te zien. Snel haalde Chris twee bondagemagazines uit haar rugzak. Samen bekeken ze onrustig de gedateerde foto's, op zoek naar een mooi uitgangspunt. Het eerste boek bood al genoeg opties, zoals de foto op de voorpagina.
Theo schrok toen Chris onomwonden aangaf dat ze graag de foto op pagina 8 wilde ervaren. Niet in de buitenlucht, maar veilig binnenshuis. Nu de onderlinge woonafstand geen belemmering meer vormde verlangden ze allebei naar een volgende ontmoeting, ditmaal bij Chris in Woerden.

De gordijnen waren al gesloten toen Theo op de zaterdagmiddag over het tuinpad naar haar voordeur liep. Nog voordat hij aanbelde opende Chris de deur. Vol bewondering gleed zijn blik over haar lichaam. Haar ferme borsten waren duidelijk zichtbaar onder haar strakke, groene t-shirt. De nauwsluitende spijkerbroek accentueerden haar brede heupen. Theo voelde de heftige, prikkelende protesten. In de huiskamer twijfelde hij kort over de juiste aanpak.

De inhoud van zijn verweerde linnentas leegde hij op de grond. Geraffineerd pakte hij de blinddoek en hield hem voor. Gewillig gaf Chris toestemming. Kort was er verwarring. Ze verwachtte een mondknevel, zoals in Uden.
Nadat hij één van haar zintuigen had afgesloten gleden zijn vingers onder de onderrand van haar t-shirt. Traag schoof hij het kledingsstuk steeds verder omhoog. Geleidelijk kwam haar zwarte beha in beeld en daarmee de harde tepels. Speels verlegde hij zijn aandacht naar haar onthulde vrouwelijke vormen en genoot intens van haar heftige reacties.
Ze had het moeilijk. Rustig trok hij haar t-shirt over haar hoofd. Haar armen drukte hij strak langs haar lichaam.
Gedwee bleef ze staan, zelfs toen vingers even over haar tepel dwaalde.

Hij merkte haar onrust toen hij achter haar kwam staan en haar beha loshaakte. Zijn vingers kropen onder de schouderbandjes en gleden stukje bij beetje naar boven. Als vanzelf vielen de bandjes van haar schouders.
Haar beha bleef nog zitten. Hij hield het geheel in bedwangen terwijl zijn grote handen onder haar armen door naar voren gleden. Moeiteloos maakte hij contact met de warm aanvoelende zachte huid.
Van de grond pakte Theo het 12 meter lange stuk touw van 5 bij 10 mm. Door de prikkelde gedachte dat hij daarmee haar borsten zou insnoeren raakte het netjes opgerolde touw in de knoop. Het kostte inspanning om het te ontwarren.
Expressievormen: 2021 Bondage verhalen: Ontluikende bondage gevoelens (2).
Zijn rechter hand, met daarin de lus van het dubbel gevouwen touw, bewoog langs de zijkant van haar lichaam naar voren. Hij pakte het beginstuk over in zijn linker hand, die inmiddels via de andere zijkant naar voren was gegleden. Heel precies voerde hij het touw langs de onderkant van haar borsten terug naar de lus midden op haar rug. Zorgvuldig maakte hij een inschatting over hoe strak hij het touw kon aanbrengen.
Bij de volgende ronde leidde hij het dubbele touw zorgzaam over de bovenkant van haar rechter borst en onder haar linkerborst.
Met zijn verkennende handen voelde hij de huivering die door haar lichaam trok. Uit alles maakte hij op dat ze intens genoot van de tedere aandacht die hij haar schonk. Met de rest van het touw klemde hij haar borsten verder in.
Theo pakte een korter stuk touw van de grond. Bedachtzaam bracht hij haar armen naar achteren en controleerde de beste houding om haar polsen gekruist bijeen te binden. Zoals hij al verwachtte bleven heftige reactie nog uit. Pas toen hij met het laatste stukje touw extra druk op de touwen zette, klonk een gesmoorde kreun van genot.
Kort liet hij haar alleen om al zijn kleding uit te trekken. Naakt zocht hij een positie achter haar. Ondanks haar samengebonden polsen vond ze ruimte om zijn fors opgezwollen penis te betasten. Speels streelde ze de onderkant van zijn ballen. Aarzelend stimuleerde hij met zijn handpalmen lichtjes haar harde tepels.
Ze namen rustig de tijd om te genieten van de wederzijdse aandacht. Toen Chris al te voortvarend te werk ging, deed hij een stap terug, weg van haar gretige handen.
Hij kwam voor haar staan en drukte zijn fier opgeheven penis tegen haar schaamstreek. Zijn borstkast maakte contact met haar stevig ingeklemde, harde borsten. Uit gewoonte snakte hij naar het volle intieme contact.
De rugleuning van de bank bood een perfecte oplossing. Door de touwen zou ze zich niet kunnen verweren als hij haar broek en slipje uittrok. Als hij haar dan voorover dwong kon hij gemakkelijk haar vagina binnendringen. Waarschijnlijk zagen ze er allebei hartstochtelijk naar uit. Manmoedig schoof hij de fascinerende, opwindende gedachten terzijde.
Hij rechtte zijn rug. Ondanks haar blinddoek bewoog haar hoofd naar hem toe. Zijn gretige mond zocht contact.
Met zijn tong streelde hij verlangend haar lippen. Langzaam gleed hij haar mond binnen, op dezelfde wijze waarop hij haar schede wilde binnendringen.
Traag verkenden zijn handen haar aantrekkelijke lichaam. Hij liet zich daarbij leiden door haar versnelde ademhaling en de ontsnappende, rauwe kreuntjes. Via haar zij vonden zijn vingers een weg omlaag tot haar nog altijd door haar spijkerbroek bedekte schaamstreek. Zijn volle hand masseerde haar gevoelige driehoekje tussen haar benen. Geleidelijk voerde hij de druk op. Ze kromp ineen. Zijn andere arm omklemde stevig haar billen zodat ze niet kon ontsnappen. Een snel oplaaiende orgasme kwam voor beiden als een verrassing.
Een blik op de klok leerde dat Chris al veel langer dan een half uur in dezelfde houding was gevangen in touwen. Voordat hij haar bevrijdde schoot hij snel zijn kleren aan, alsof er niets was gebeurd. Beide wisten wel beter.
Bezorgd keek hij haar na toen ze naar boven vluchtte. Even vroeg hij zich af of ze verwachtte dat hij zou volgen.

Van de eettafel pakte hij de kleine stapel open en bloot zichtbare bondagemagazines. De diverse vintage bondage magazines waren uit eind '70, begin '80. Hij zocht een plekje op de bank en bekeek de keur aan hopelijk gewillig naakt vastgebonden vrouwen. Zijn aandacht ging vooral uit naar vrouwen met een modern of tijdloos kapsel die met weinig touw in bedwang werden gehouden. Liefst in een open houding, zonder nadruk op de vagina.
Een groot deel van de plaatjes liet hij daardoor snel links liggen. Een ruim aanbod bleef nog over.
Hij hoorde Chris boven stommelen. Af een toe was er een stromende kraan.

Quasi onverstoorbaar analyseerde Theo het eerste bondagemagazine dat hij had geopend. De titel "235 Bondage Photos version 2 number 3" bood genoeg uitgangspunten. Op pagina 21 en pagina 42 vond hij twee bij elkaar horende intrigerende foto's uit een grotere serie. In zijn altijd veel te levendige verbeelding vulde hij ze aan tot "teder wederzijds naakt vastbinden", met de nadruk op "wederzijds".
Beurtelings bekeek hij beide afbeeldingen tot ze één geheel vormden. Pas toen haar hand over zijn schouder gleed schrok hij op. Hij had haar niet horen aankomen. Betrapt wilde hij snel de magazines terzijde leggen.
Chris nestelde zich in zijn armen en nam het magazine van hem over. Moeiteloos vond ze de beide bladzijden. Vervolgens wilde ze van de hoed en de rand weten.
Ze keek hem indringend aan toen ze begreep dat ook hij weer eens naakt vastgebonden wilde worden. Eerder had ze al begrepen dat Theo goed bekend was met bondage en dat hij nu verstoken was van een vaste partner. Ze had echter nooit bedacht dat de rollen ook omgedraaid konden worden. Haar lichaam kwam opnieuw in opstand. De opwinding die ze vandaag al zo heftig had gevoeld kwam weer helemaal terug. Even was er de aarzeling toen ze besefte niet zo bedreven te zijn met touwen. Theo verzekerde haar dat ze zich daarover geen zorgen hoefde te maken. Hij zou haar begeleiden in de verschillende stappen.

Chris ging alvast naar boven, terwijl Theo de inhoud van de versleten linnentas weer verzamelde. De al gebruikte stukken touw hield hij zorgvuldig bijeen zodat ze niet weer in de knoop konden raken. Op haar verzoek betrad hij alvast de slaapkamer. Het bed was al opgeslagen.
Gehuld in een laag uitgesneden grijzig nachthemd kwam ze hem tegemoet. Vaag zag Theo de contouren van haar strak aansluitende, huidskleurige heupslipje. Vrijwel direct kwam zijn al getergde penis in opstand. Automatisch bewogen zijn handen richting haar rijpe borsten. Verbaal hield ze hem tegen. Ditmaal was het haar beurt, zonder dat hij haar mocht aanraken.
Ze nam ruim de tijd om hem van zijn klamme kleding te verlossen. Voor Theo was het een verademing dat ze met haar vingers telkens weer zijn lichaam aan een uitgebreid onderzoek onderwierp. Geregeld gleed een hand over de verborgen bobbel in zijn gelukkig wat ruimvallende broek. De aanrakingen bleven terwijl ze hem rustig verloste van zijn sokken, broek en slipje.

Zijn armen werden tegen de zijkanten van zijn lichaam gedrukt. Dan zocht ze hulp om zijn polsen strak langs zijn bovenbenen vast te binden. Bij zijn rechter pols waren ze allebei te gefixeerd door de handelingen die nodig waren.
Bij zijn linker pols werd Chris speelser en ondeugender bij het aanbrengen van het touw aan de binnenkant van zijn bovenbeen. Al snel vond ze de juiste manier om ook hem te behagen op een vergelijkbare manier dat hij bij haar had gedaan. Ze nam de tijd om aandacht te schenken aan zijn goed geconserveerde lichaam. Vaag was een buikje zichtbaar, maar ook de contouren van een sixpack. Zijn schaamhaar was nog recent weggeschoren. Het leek wel alsof hij het speciaal voor haar had gedaan, hopend op meer dan alleen háár weer te plezieren.

Toen Chris écht wist was dat haar minnaar niet meer los kon komen ontspande ze. Voor het eerst in haar leven had ze de ruimte om een mannenlichaam te behagen. Even schoot het haar nog te binnen dat ze zelfs nog nooit samen met een man onder de douche had gestaan. Theo zou daar ongetwijfeld geen bezwaar tegen hebben.
Ze liep om hem heen en drukte de voorkant van haar lichaam tegen zijn rug. Op de tast verkende ze subtiel zijn geslacht. Hij leek net zo gevoelig als zij. Bijna vergeefs probeerde ze hem met hetzelfde geduld te benaderen als hij bij haar had getoond. Langzaam kreeg het spel met de touwen voor haar een totaal andere dimensie. Er ontstond ruimte voor elkaar. Het heftige verlangen naar diepe penetratie schoof naar de achtergrond. Dít was hoe het samenzijn met elkaar in háár ogen bedoeld was. Ze voelde haar verdriet dat ze het nooit eerder had herkend, of erkend. Het was nog niet te laat ... als ze deze bijzondere minnaar koesterde, kwam alles nog goed.

Theo kwam op bed liggen. Met extra touwen bond ze zowel zijn knieën als zijn enkels strak bijeen. Zorgvuldig bracht ze de blinddoek aan. Het nachthemd dat ze slechts zelden droeg belandde samen met haar slipje nonchalant op de grond. Naakt kroop ze tegen hem aan, terwijl ze zich realiseerde dat Theo haar tot nu toe niet volledig naakt had gezien. Ze wilde het mysterie zo lang mogelijk handhaven.

Ze legde haar hoofd op zijn buik en genoot van het aanblik van zijn verwachtingsvol opgezwollen, schokkende penis.
Al bij de minste aanraking van zijn speeltje werd ze getrakteerd op zijn versnelde, luide ademhaling. Aangemoedigd trokken haar vingertoppen lichtjes over de zo gevoelige plek.
Terwijl haar eigen liefdessappen rijkelijk begonnen te stromen zag ze ook bij hem het voorvocht naar buiten druipen. Met haar tong likte ze het sap op. Geschrokken door de heftige reacties die het uitlokte, trok ze zich haastig terug.
Dan realiseerde ze zich dat het vergelijkbaar moest zijn met een onderzoekende tong over haar eigen genotsknobbeltje. Iets wat ze binnenkort eindelijk zelf hoopte te ervaren.
Chris besefte dat ze niets hoefde uit te stellen. Van wat meer afstand bekeek ze het gevangen mannenlichaam waarover ze vrijelijk kon beschikken. Zijn naaktheid prikkelde haar fantasie. Onwennig zocht ze een positie waarbij Theo haar met zijn tong kon behagen, zonder dat ze hem hoefde los te maken.
Wilde huiveringen trokken al door haar heen, nog voordat ze door zijn tong kon worden aangeraakt. Ze hield wat meer afstand terwijl haar vingertoppen door zijn haren gleden.
De nog volle bos donkerblond haar was verweven met de onvermijdelijke grijs tinten.
"Vijftig tinten grijs," schoot door haar heen.
De filmreeks had slechts een vage indruk op haar gemaakt ... tot nu toe.

Steeds als Theo zijn hoofd in de richting van haar schaamstreek bewoog kroop ze plagend tot net buiten bereik.
Met haar arm reikte ze naar achteren en maakte contact met de stijve penis die ze maar al te graag diep in haar zou voelen. Pas nu begreep ze waarom Theo nooit verder was gegaan toen hij de kans kreeg. Het eerdere gevoel van frustratie maakte plaats voor bewondering, vooral om zijn zelfbeheersing. Ze probeerde te spiegelen.
Haar plagerijen werden nu beantwoord door een ervaren tong die slechts sporadisch door haar schede gleed, zonder écht contact te maken. Het was alsof Theo heel precies wist wat ze op dit moment nodig had. Ze genoot intens van het heftige orgasme dat al in het verschiet lag. Haar lichaam laafde zich aan de fantastische kleine golfjes van genot die samenbundelden in haar onderbuik. Het ontbrak haar aan kracht om zich terug te trekken. Hijgend bereikte ze de top. Totaal uitgeput nestelde ze zich tegen hem aan, haar hand rustend op zijn stijve, pulserende paal. Bezorgd vroeg ze of hij al los moest, maar hij gaf te kennen nog langer te willen blijven liggen. Wel hoopte hij dat haar hand op de plek bleef liggen die ze onbedoeld had gevonden.

Door zijn zachte gesnurk ontwaakte ze uit haar verfrissende slaap. Onder haar hand voelde ze zijn slap geworden ontspannen penis. Ze zocht een iets andere positie voor haar schouder. Gelijktijdig voelde ze zijn snel opzwellende penis. De intense, opwindende steken in haar onderbuik vroegen om de al zolang uitgestelde aandacht.
Ondanks haar intense hunkering wilde ze het ultieme moment met Theo uitstellen tot ze het allebei niet langer konden verdragen.

Ze maakte zijn enkels en knieën los en voelde zijn lichte teleurstelling. De touwen om zijn polsen liet ze daarop zitten. Snel kroop ze weer tegen hem aan. Haar vingertoppen gleden traag over de gerimpelde huid van zijn balzak.
Onder haar ontwaakte opnieuw zijn lichaam. Geraffineerd trokken haar vingers over zijn intieme plekjes. Soms dwaalden ze af over zijn bovenlichaam. Verwonderd constateerde ze dat hij ook dáár super gevoelig was.
Opnieuw likte ze subtiel zijn rijkelijk vloeiende voorvocht van zijn ontblote eikel. Door zijn heftige reacties was ze even bang dat hij terstond zou klaarkomen.
Aarzelend sloot haar mond om zijn harde paal. Foutieve gedachten aan eerdere minnaars schoof ze bewust ter zijde. Met Theo vond ze wél het genot dat ze altijd voor ogen had. Zachtjes bewoog haar hoofd op en neer. Door zich goed te focussen voelde ze zijn aanwijzingen. Ze merkte het volle genot dat ze hem op deze geconcentreerde plek kon bieden. Af en toe hield ze bewust stil, zodat hij op adem kon komen. Pas toen ze zijn gesmoorde smeekbeden hoorde ging ze voorzichtig verder. De enorme golven van warm zaad kon ze met moeite verwerken. Zaad dat misschien al sinds vóór hun eerste ontmoeting wachtte op verlossing.

Ze voelde weer haar onrust toe ze bedachte dat hun ultieme samenzijn opnieuw werd doorgeschoven tot een later moment. Ze wist dat het dit weekend niet meer zou gebeuren. Andere verplichting dienden zich aan ... helaas.
Gezien de inmiddels krap geworden tijd was er zelfs geen ruimte om samen uitgebreid onder de douche te stappen, iets waar ze inmiddels heel heftig aan toe was. Ze wilde de bewondering in Theo's ogen zien als hij haar eindelijk volledig naakt zag. Wat dat betreft had zij inmiddels een voorsprong die ze enorm koesterde.©Bindingskracht, 2021

Terug.