Home
Bindingskracht.nl E-mail
Christina zag op tegen het verplichte uitje naar haar ouders. Te vaak werd ze dan geconfronteerd met de wijze waarop ze haar leven had ingericht. De scheiding lag al zeven jaar achter haar. Men vond dat het tijd werd om weer een relatie aan te gaan. Als ze dan humeurig reageerde, was er altijd wel iemand die meldde dat zelfs een stevige beurt haar zou opvrolijken. Zo nodig waren ze best bereid een "dienst" te bewijzen.

Om haar zinnen te verzetten dwaalde Chris door de advertenties op Marktplaats. Haar oog viel op een volle doos tijdschriften met diverse incomplete jaargangen van Women's Health en negen Yoga tijdschriften.
Ze had wel interesse in de partij die opgehaald moest worden. Het viel mooi te combineren met de aanstaande rit.

Na wederom een meer dan verschrikkelijk familie bezoek zette ze de doos op haar zolder, om er te zijner tijd mee aan de slag te gaan.
Ruim een maand later, op een regenachtige zondagmiddag, haalde Chris de tijdschriften één voor één uit de doos.
Na het uitsorteren wilde ze enkele uitnodigende exemplaren mee naar beneden nemen om te lezen.
Vol afschuw bekeek ze de magazines die onderin lagen. De schokkend foto's op de voorpagina behoorden bij titels als "235 Bondage Photos" en "Nude Bondage Studies". Ontdaan vluchtte ze naar haar veilige woonkamer.

Die nacht wilde het slapen niet lukken, precies zoals ze al had gevreesd. Haar gedachten dwaalden te vaak af naar de onpasselijk magazines. Ze moest ze zo snel mogelijk kwijt. Ze pasten niet bij haar ... toch?
Resoluut haalde ze de kleine stapel van zolder. De diverse vintage bondage magazines waren uit eind '70, begin '80. Een prijssticker vermeldde F 15.00 en had destijds blijkbaar 15 gulden gekost.
Op de voorpagina van het eerste magazine stond een vrouw die ook op een andere voorpagina prijkte. Met tegenzin bladerde Chris er doorheen. Ze was beslist niet gecharmeerd van de volle bossen schaamhaar, zoals je tegenwoordig nauwelijks meer ziet. Verder vond ze het stijlloos dat er zoveel vagina's in volle glorie werden getoond. De tijdschriften waren duidelijk afgestemd op mannelijke publiek uit die periode.
Expressievormen: 2021 Bondage verhalen: Ontluikende bondage gevoelens.
Aarzelend las Chris het verhaal dat bij de foto's.
Beth was een juridisch secretaresse en vrijwilligster bij de bibliotheek voor kinderen. De blonde, tedere en warme vrouw kwam zo vaak als ze kon op de zaterdag en zondag samen met haar minnaar. Beth vond het fijn als hij het denkwerk deed. Hij mocht haar vastbinden zoals hem goeddunkte, om haar dan uitgebreid en langdurig te verwennen. Beth's vrouwelijkheid en zachtheid stonden is schril contrast met de stijve en groffe touwen waarmee ze veelvuldig werd vastgebonden. Uitgebreid verwende hij haar en haar verrukkelijke lichaam. Ze genoot enorm als hij haar teder streelde, likten en zelfs geregeld bij haar binnenkwam.
Het werkte ontspannend na een hectische werkweek.
Samen probeerden ze zo veel mogelijk uit, zonder dat Beth de behoefte had rollen om te draaien.

Aan het eind van de tekst las Chris dat bondage niet langer als pervers werd gezien. Eind '70, begin '80, was het al even gewoon als orale seks. Het zette Chris aan het denken.
Met beide had ze geen ervaring. Wel had ze af en toe over het laatste gefantaseerd. Ze was altijd al benieuwd geweest naar seksuele activiteiten waarbij de mond en-of tong werden gebruikt.
Door de foto's en het bijbehorend verhaal werd Chris zich bewust van de sensuele prikkels die haar lichaam lieten ontdooien uit de koude omgeving waarin ze zich had teruggetrokken. Het was lang geleden dat ze die wonderlijke erotische onrust had gevoeld.
Aandachtiger bestudeerde Chris de foto's van Beth. Geleidelijk drong het tot haar door dat ze zichzelf ondertussen voorzichtig aan het verwennen was. Iets dat ze eigenlijk zelden deed.
Na afloop legde Chris de magazines terzijde en kroop ontspannen en voldaan diep onder haar behaaglijke dekbed.
Ze strekte een hand uit naar de man die ze nu graag naast haar wenste.

In de daarop volgende dagen concentreerde Chris zich volledig op de foto's van Beth. Steeds weer vroeg ze zich af wat het haar zou doen als ze op dezelfde manier werd vastgebonden.
Zou ze zich vrijwillig kunnen overgeven aan geroutineerde handen die haar lichaam bespeelden? Hoe zou het zijn om geen kant uit te kunnen als een orgasme zich opdrong?
Met een schok drong het tot haar door dat ze vrijwel naakt zou zijn tijdens een bondagespel. Weer voelde ze de schroom om haar lichaam aan anderen te tonen. Ze had al moeite genoeg in een speciaalzaak voor ondergoed.
Op de foto was duidelijk te zien dat Beth soms haar lichaam door de zon liet verwennen. Eerst dacht Chris nog dat Beth daarbij keurig een bikini droeg, totdat ze bedacht dat het ook een lingeriesetje kon zijn.
Toen de voorjaarszon in kracht toenam zocht Chris af en toe de zon op, hoewel het indruisde tegen al haar eerdere gewoonten. Ze dwong zichzelf om op beschutte plekjes, slechts gehuld in haar bikini, neer te strijken op het ligbed.
In het begin had haar tere, bleke huid de grootste moeite, hoe vaak ze ook insmeerde. Heel geleidelijk begon een egaal rood-bruine tint af te tekenen tegen de plekken die ze nog altijd zorgvuldig bedekt hield.
Ze genoot van de complimentjes die ze inmiddels kreeg dat ze er zo goed uitzag. Het streelde haar ego.
Geleidelijk gaf Chris meer ruimte aan aanwakkerende fantasieën over intiem genot. Soms, in een tuinstoel, identificeerde ze zich met Beth. Dan waande ze zich gevangen in strakke touwen. Als ze haar ogen sloot kon ze bijna de strelende handen van een oprechte minnaar voelen die haar lichaam subtiel verwende. Chris probeerde dan de bewegingen te spiegelen. Ze merkte het genot als haar vingers tot onder haar topje verdwenen, op zoek naar snel hard wordende tepels. Heel soms, in een echt verhitte bui, maakte ze haar topje los. Terwijl ze met haar ene hand haar borsten voorzichtig verwende, gleed haar andere hand in haar slipje. Het bleef haar verbazen hoe snel ze sinds de magazines opgewonden raakte. Ze wenste dat ze weerloos was, vastgebonden, hopend dat haar opkomende hoogtepunt zo lang mogelijk werd uitgesteld. Haar geraffineerde minnaar zou geduldig wachten tot ze uiteindelijk zou smeken om een verlossende orgasme.

Op rustigere momenten dacht Chris terug aan een andere intrigerende foto die ze had geselecteerd. Het beeld van een naakte vrouw die met gespreide benen op een lange salontafel lag. Haar polsen met touwen strak tegen de bovenbenen gebonden. De enkels zorgvuldig gefixeerd aan de poten van de tafel. Op meerdere plekken was haar lichaam vastgesnoerd. Het leek onmogelijk dat de vrouw zich nog kon bewegen.
Net als haar omgeving merkte Chris de ommekeer in haar omgang. Ze werd levendiger. Aandachtiger bekeek ze de wijze waarop haar lichaam de tand des tijds redelijk goed had doorstaan. Via de spiegel, die ze jaren zo veel mogelijk links had laten liggen, merkte ze dat zich meer oprichtte, dat ze zich durfde te tonen. Goede lingerie was niet langer een taboe. Chris begon ervan te genieten. Ze kocht mooie beha's die haar borsten prominenter lieten uitkomen. Haar anders zo hooggesloten kleding werd gewaagder. Ze genoot van de veelvuldigere blikken van haar mannelijke collega's.
Met de verandering voelde Chris een nieuwe leegte.
Het verlangen om gevangen te worden in touwen drong zich heftiger aan.

Chris merkte dat ze foto's die ze eerder links had laten liggen geleidelijk begon te appreciëren.
Haar terughoudendheid ten aanzien van bondage in de buitenlucht kwam langzaam op losse schroeven te staan.
Een serie foto's van een wat oudere vrouw trok haar aandacht. In de weken die volgden haalde ze het betreffende magazine vaker te voorschijn.
Langzaam drong een nieuw idee tot Chris door. Onder haar blouse richtten haar tepels zich al verwachtingsvol op. Onbekende verlangens en prikkelende beelden kwamen tot leven, gevoed door de foto die inmiddels diep in haar geheugen stond gegrift. Spontaan haalde ze een veldbed van zolder.
Op haar inmiddels favoriete plekje in de tuin vouwde ze het open. Dat beide buren met hun kinderen een dagje op pad waren maakte de uitvoering van haar plannen eenvoudiger.
Chris trok haar broek en t-shirt uit. Ze aarzelde bij haar beha en slipje. Nog altijd had ze moeite met haar eigen naaktheid. Ze raapte al haar moed bijeen en zocht dezelfde positie op als waarin de jonge vrouw van de foto zich had bevonden. Ze klemde haar armen strak tegen haar lichaam en spreidde haar benen, haar enkels tot in de hoeken van het bed. Net als zo vaak de laatste tijd voelde ze het verlangen om zichzelf te verwennen. Toch bleef ze roerloos liggen en richtte haar aandacht op de onrust die door haar heen trok. Ze kon bijna de touwen voelen waarmee zij nu strak op het bed was vastgebonden, waardoor ze eveneens geen kant op kon.
Chris zette zich schrap voor de uitgebreide verwennerij die haar in haar fantasie werd gegund. Strelende vingertoppen gleden over haar gezicht en geleidelijk verder. Haar borsten snakten naar aandacht. Haar gevoelige, harde tepels begonnen feller te reageren.

Uit een eenzame, nauwelijks opvallende wolk kwam lichte motregen. Door de fictieve touwen kon Chris niet wegvluchten. De kleine waterdruppels hechtten zich aan haar huid en vormden een dunne, verkoelende deken.
De druppels op haar borsten trokken tezamen tot kleine stroompjes die kriebelend langs haar zij omlaag gleden.
Ook in haar schaamstreek zocht bijeengekomen water op prikkelende wijze tussen haar benen een weg naar beneden. Het simpele genot voedde de hunkering naar lichamelijk contact. Het werd steeds moeilijker om stil te blijven liggen. De wetenschap dat er geen man in de buurt was noopte haar om uiteindelijk zelf in beweging te komen. Terwijl de kracht van de zon het regenwater liet verdampen verwende ze haar eigen lichaam.

Ze probeerde te achterhalen of ze het aandurfde om zich bloot te geven in de vrije natuur. Hoe zouden mensen dan reageren als ze haar naakt vastgebonden tegen een boom aantroffen?

Op een mooie donderdag begin juni reed Chris richting Uden. Op de afgelegen parkeerplaats die ze voor ogen had stonden slechts een handjevol auto's. Steeds dieper trok ze de bosrijke omgeving in op zoek naar een veilige, beschutte plek waar ze zich kon richting op haar fantasie. Ze was op zoek naar een boom met een rechte stam, een vlakke ondergrond en liefst ook nog het muurtje dat ze op de foto had opgemerkt. Van het laatste wist ze dat het niet realistisch was. Vanuit haar veranderde uitgangspunt vond ze diverse plekken die geschikt konden zijn voor een bondagespel. Zorgvuldig legde ze haar jasje achter de boom die ze geselecteerd had.
Nog verder ontkleden durfde ze niet. Gehuld in t-shirt en spijkerbroek zocht ze een comfortabele positie tegen de rechte, kale stam. Ze sloot haar lange slanke benen, enkels strak tegen elkaar, knieën tegen de stam gedrukt.
Haar polsen bracht ze tot achter haar rug bijeen. Haar ogen hield ze gesloten alsof de mondknevel een nieuwe functie had gekregen als blinddoek. Ze gaf zich over aan de machteloze positie van de vrouw op de foto's.
Lange tijd bleef ze roerloos staan en waande zich naakt en kwetsbaar. Hunkering en begeerte drongen zich aan.

Sporadisch opende ze haar ogen om te verifiëren of de kust nog veilig was. In de verte zag ze tussen de bomen door een lange, bijna slungelachtige man haar kant opkomen. Het was vrijwel onmogelijk dat hij haar had opgemerkt.
Toch hield ze hem nu wat vaker in de gaten. Wat ze zag beviel haar wel. Hoe meer hij dichterbij kwam, hoe aantrekkelijker hij werd. Niet omdat hij de enige man was in haar omgeving, maar omdat hij er gewoon goed uitzag. Even meende ze zelfs een glimlach te zien, alsof hij wist wat ze hier deed. Chris waagde het erop. Met stijf gesloten ogen wachtte af.

Voetstappen naderden. Het geluid van ritselende droge bladeren nam toe. Haar hartslag werd steeds krachtiger.
Week geworden knieën drukte ze steviger tegen de stam, zoals het fictieve touw zou doen. Bijna angstig drong de vraag zich aan of ze geen vergissing had gemaakt.
Warme handen omvatten teder haar gezicht. Vingertoppen streelde haar lippen, die inmiddels smachtend hoopten op meer. Hij drukte zijn borst en geslacht stevig tegen haar aan. Zijn handen zochten de touwen die haar polsen achter haar rug gevangen hielden.
Krachtig omvatte hij haar polsen en benadrukte daarmee haar machteloosheid. Roerloos bleef ze staan.
Handen gleden traag tot onder haar t-shirt en ontlokten een diepe zucht. Wat volgde paste meer in een erotische droom dan in deze toevallige, bijna onwerkelijke ontmoeting.

Voorzichtig masseerde hij haar volle borsten. In haar schaamstreek voelde Chris zijn sterk in omvang toegenomen lid. Touwen werden vergeten. Met kleine stapjes spreidde ze haar benen om hem te ontvangen.
Als hij wilde mocht haar elk moment nemen. In plaats daarvan verwende hij subtiel haar verhitte lichaam.
Zijn hete adem kwam weer nabij. Verlangend opende ze haar lippen. Gretig beantwoorde ze de aarzelende kus.
Met haar mond proefde ze zijn zoete smaakt.
Terwijl hun tongen actiever werden, voelde ze de hand in haar slipje glijden. Kreunend genoot ze van zijn vinger die ondeugend haar vagina binnendrong. Er trok een huivering door haar heen toen hij de juiste plekjes vond.
Met inmiddels voorzichtig geopende ogen keek ze hem warmhartig aan.
Haar t-shirt werd omhoog getild. Moeiteloos maakte hij de drie haakjes van haar beha los. De stijve beugels vormden kort een obstakel. Zijn mond sabbelde dralend aan haar gevoelige, gerimpelde tepelhofjes. Chris kromp ineen toen ze de weg insloeg naar een aanwakkerend orgasme.
Haar minnaar bevrijdde haar polsen uit de fictieve touwen en herstelde haar kleding. Terwijl hij zorgvuldig toekeek nam ze de tijd om haar boezem geriefelijker op te bergen. Ze kon niet begrijpen waarom hij niet verder ging. Op haar toestemming hoefde hij niet te wachten. Die had ze in gedachten al vrijwillig gegeven.

Stevig gearmd maakten ze een langere wandeling die hen uiteindelijk terugvoerde naar haar auto. In het aangename zonnetje namen ze de tijd om meer over elkaar te weten te komen. Chris was vooral benieuwd naar wat hij dacht toen hij haar tegen de boom gedrukt zag staan. Al snel werd duidelijk dat Theo goed bekend was met bondage.
Aangezien beide verstoken waren van een vaste partner wisselden ze verwachtingsvol gegevens uit. Op de valreep nodigde Theo haar uit om een volgende fantasie met hem te delen.
Chris was vooral benieuwd naar het effect dat échte touwen op haar zouden hebben. Nog die avond stuurde ze een complete bladzijde uit één van de magazines, die zo'n invloed uitoefenden op haar levenspad.

Minder dan een week later troffen ze elkaar weer. Na een eerste aarzelende begroeting nam ze hem aandachtig in haar op. Hij had weinig van zijn charmes verloren. Qua leeftijd deden ze nauwelijks voor elkaar onder. Theo zag er nog steeds verdomd goed uit. Chris genoot van zijn gretig blik die ongegeneerd over haar lichaam trok. Het leek alsof hij hier de kleren al van haar lijf wilde rukken.
Tijdens de lange wandeling groeide opnieuw het vertrouwen dat ze hem de eerste keer instinctief had gegund.

Kort nadat ze waren afgeweken van de normale wandelroute vonden ze een afgelegen open plek, omring door bomen en heesters. Theo gaf Chris voldoende ruimte om zich open te stellen voor de touwen. Hij dwong haar niet. Het besluit moest van haar komen.
Schuchter keek ze om zich heen om een inschatting te maken van de gevaren die van buitenaf konden komen.
Nadat ze wat bedaarde kwam het moment waarop ze Theo moest vertrouwen. Weifelend opende ze haar blouse. Geleidelijk onthulde ze haar decolleté en daarna haar nieuwe, lichtroze beha. De 80F was een stuk steviger dan het exemplaar dat de jonge vrouw op de foto's droeg. Bij het uittrekken van haar broek boog ze welwillend voorover.

<


Slechts gehuld in haar fraaie, nieuwe setje draaide Chris zich om. Ze voelde de aarzeling bij Theo toen hij haar polsen op haar rug bijeenbracht. In alles merkte ze zijn bezorgdheid. Kranig liet ze toe dat hij haar polsen vastbond.
Eerst leek er genoeg ruimte om zelfstandig los te komen. Dan ineens trok hij de touwen aan.
Haar lichaam kwam wild in opstand. Chris wilde vluchten, weg van de onzekerheid die plotseling overheerste. Gelijktijdig was er de rust die ze voelde opkomen. Ze werd overspoeld door opwindende prikkels die als vanzelf opborrelden. Ze zette zich schrap voor een nieuw, onbekend avontuur.

Aandachtig keek ze toe hoe Theo voor haar ogen meer delen van zijn eigen lichaam ontblootte. Het eenvoudige stuk touw waarmee haar polsen op haar rug waren vastgebonden maakte het onmogelijk om zijn brede borstkast te betasten. Aangewakkerd door een oerinstinct groeide het verlangen naar intiem contact. Pas nu drong de ware macht van het touw tot haar door. Ze kon niets doen. Ze moest Theo vertouwen. Hopen dat hij haar los zou maken, zodra ze er om vroeg. Voorlopig nog niet. Wat ze ervaarde was te mooi om al te laten lopen.
Theo bracht nauwgezet steeds meer touwen aan. Het duurde niet lang of ze was net zo gevangen als op de foto.
Zelfs de mondknevel liet ze gewillig toe. Dit was háár moment, háár wens, gegund door een opmerkelijke minnaar.

Na lange tijd bevrijdde Theo haar benen. De touwen om haar armen, borsten en polsen bleven. Hij hielp haar overeind. Lichtjes streelden zijn vingers over haar klamme huid. Vrijwel onmiddellijk schoten de prikkels door tot in haar onderbuik. Haar lichaamssappen begonnen spontaan te vloeien.
Van onder de touwen werden haar borsten bevrijd uit de stevige omklemming van de cups, zonder dat ze er invloed op kon uitoefenen. Met de zelfde voortvarendheid verloor ze haar slipje. Vrijwel naakt stond ze voor hem.
Ze wilde hem vertrouwen ... ook toen zijn vingers via de binnenkant van haar bovenbenen traag omhoog schoven.
In antwoord spreidde ze haar benen wat verder. Gewillig ontving ze zijn middenvinger die diep in haar de baarmoederhals vond. De woeste scheuten van genot kon ze slechts met moeite opvangen.
Ongewild deed ze een stap terug toen zijn hoofd richting haar schaamstreek trok. Stevige handen op haar billen hielden haar in bedwang. Met nog licht gespreide benen bleef ze stokstijf staan. Zijn neus had ongetwijfeld haar begeerte al geroken. Toch reageerde hij er niet op.

Chris beet op haar lippen en strengelde haar vingers krachtig ineen. Hoezeer ze zich probeerde te verzetten, het lukte haar niet om te ontsnappen. Passie hield haar gevangen. Haar aandacht verschoof naar haar ontwaakte lichaam.
De macht van de touwen drong nu pas écht tot haar door. Haar polsen waren onwrikbaar tesamen gebonden.
Bij elke ongewilde, diepe ademhaling voelde ze de druk van het lange touw dat over haar gevoelig opgezwollen borsten liep. Kronkelend zocht ze naar mogelijkheden om te ontsnappen aan de strakke touwen.
Theo leek precies te weten wat goed voor haar was. Onverstoorbaar ging hij verder. Geleidelijk bereikte ze het hoge plateau. Hijgend en puffende moest ze de lekkernij toelaten. Ze snakte naar de regie en een verlossend orgasme.
Het zweet brak haar aan alle kanten uit. Machteloos moest ze het intense genot toelaten dat Theo haar onbaatzuchtig schonk. Telkens weer verwende hij haar lichaam.

Dan sloot hij haar in zijn krachtige armen. Voldaan zeeg ze ineen.
Eén enkele gedachte kwam nog bovendrijven: Met haar nieuwe minnaar wilde ze zo veel, en zo lang mogelijk genieten van dit voor haar zo verslavende bondagespel.

Toen Theo haar uiteindelijk losmaakte schrok Chris van de tijd. Het was veel later dan ze had verwacht.
Eigenlijk was het tijd om huiswaarts te keren, terug naar haar lege huis.
Ze stelde zich open voor andere opties ...©Bindingskracht, 2021

Terug.