Home
Bindingskracht.nl E-mail
Zoals vaker deze zomer trek ik al vroeg in de ochtend naar mijn favoriete plekje in het bos. Diep verscholen tussen de bomen ligt een heerlijke open plek, omringd door hoog riet. Keer op keer kan ik onbezorgd de zon op mijn volledig naakte lichaam laten inwerken. Sporadisch hoor ik in de verte een enkele wandelaar langstrekken. Vrijwel nooit komt iemand echt dicht in de buurt.
Vanuit mijn verborgen plekje bemerk ik naderende voetstappen. Meestal maak ik me geen zorgen. Ditmaal komen ze echter heel nabij. Uit voorzorg bedek ik zachtjes mijn naakte onderlichaam, zodat ik geen aanstoot kan geven. Nieuwsgierig buig ik het lange riet wat opzij. De fel gele elegante jurk van de jonge vrouw trekt onmiddellijk mijn aandacht. Dan bekijk ik haar totaalbeeld. Ze lijkt besluitloos en zoekt schuchter de omgeving af. Heel even is er het moment waarop we oog in oog lijken te staan. Ik weet bijna zeker dat ze me gezien heeft, maar ze reageert niet.

De vrouw, een meisje eigenlijk nog, verlaat het doorgaande pad en zoekt net als ik de beschutting, maar dan aan de andere zijde. Ik kijk toe hoe ze haar jurk wat omhoog tilt, waarmee stevige, strakke, door zon gebruinde bovenbenen zichtbaar worden. Van onder haar jurk schuift ze haar zwarte slipje omlaag. Als ze voorover buigt zien haar borsten het daglicht, alsof ze me de diepe inkijk gunt. Ontspannen prikkels trekken door mijn lid, waardoor deze licht opzwelt.

Het is mij volstrekt onduidelijk wat ze van plan is. Steeds meer krijg ik het idee dat ze me ergens in de afgelopen maanden heeft opgemerkt. Haar pikante optreden is daarmee in overeenstemming.
Verwachtingsvol houd ik me stil en geniet van de beelden die ze onbedoeld, of juist bedoeld, voorschotelt.
Ze draait zijwaarts. Haar handen gaan in haar nek op zoek naar de knoop die haar fraaie jurk hoog houdt. Haar stevige borsten worden daarmee extra geaccentueerd. Bevallig beweegt haar hele lichaam als ze haar strakke jurk over haar heupen omlaag werkt. Er is geen enkele vorm van schroom als ze in volle glorie vlak in mijn nabijheid staat.

Met mijn kleine verrekijker observeer ik haar nog nauwkeuriger. Ze is ongeveer mijn leeftijd. Haar huid is ongeschonden, zonder enige tatoeage. Haar ronde borsten zijn iets kleiner dan ik in eerste instantie had ingeschat. Haar mooie zandloperfiguur spreekt tot mijn verbeelding. Ze ziet er vreselijk verleidelijk uit. Toch ontgaat me nog altijd wat haar naar deze uithoek van het natuurpark heeft geleid. Ze heeft geen oog meer voor mij, alsof mijn aanwezigheid toch niet is opgemerkt.

Dieper weggedoken in het hoge gras is ze nauwelijks meer zichtbaar. Voorzichtig richt ik me wat op, zodat ik haar toch goed kan zien.
Uit haar tas haalt ze een mobieltje
Flarden van haar gesprek zijn gemakkelijk op te pakken.
'Ja, het plekje is er nog ... Tot nu toe heb ik niemand gezien ... Wat mij betreft kan het doorgaan.'
De andere kant van de lijn valt niet te horen.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Prikkelend beeld in het bos.
'Hoe lang nog ...?' klinkt haar aangename, jonge stem.
'Uuhh ... zal ik alvast een begin maken?' vervolgt ze.
'Ja, ja ... natuurlijk zal ik voorzichtig zijn. Maak je niet ongerust. Tot zo.'
Mijn eigen fantasie maakt overuren. Ik heb geen idee wat hier gaande is.

Tot mijn verbazing haalt ze een aantal kluwen touw uit haar tas. Zodra ze een stuk heeft ontward, legt ze het voor haar op de grond. Daarna wikkelt ze een touw geroutineerd om haar linker pols.
Als ze ook om haar rechterpols touw aanbrengt, verschijnen bij mij de vraagtekens. Zeker als ze het uiteinde van het touw net boven haar macht vastknoopt aan een nabije boomstam.
Mijn fantasie maakt overuren. Heeft ze met iemand een afspraakje die haar verder gaat vastbinden? Is ze iemands slavin, of doet ze het vrije wil? Zo veel vraagtekens.
Het duizelt me.

Op de achtergrond is zachtjes een mobieltje hoorbaar, waarop mijn mysterieuze dame op zoek gaat naar een positie tussen de beide bomen. Met gespreide benen test ze hoe ze haar linker arm wil hebben.
Het idee dat weldra vlak voor mijn ogen een mooie naakte vrouw wordt vastgebonden werkt enorm prikkelend.
De jeugdige tred van naderende voetstappen doen me snel wegduiken. Bijna ademloos wacht ik op wat komen gaat.

'Natalie, weet je het echt zeker ...?' klinkt een vrouwenstem die toebehoort aan de nieuwkomer.
Dit had ik niet zien aankomen. Al mijn eerdere fantasieën verdwijnen als sneeuw voor de zon en maken plaats voor nieuwe, mooiere, nog prikkelendere gedachten. Mag ik straks toekijken hoe twee vrouwen met elkaar de liefde bedrijven? Zullen ze daarmee invulling geven aan die ene, lang gekoesterde fantasie van mij?
'Je hoeft er niet mee door te gaan. Je kan nog stoppen als je wilt. Ik houd je niet tegen,' vervolgt de eerdere stem.
Het wonderlijke tafereel wordt steeds verwarrender.
Waar zijn deze dames mee bezig?
Ik richt me wat op om te zien wat er gebeurt.

De linkerarm van Natalie wijst al schuin omhoog. De iets kleinere vrouw heeft moeite om het touw op gelijke hoogte aan de andere stam vast te maken.
Zal ik aanbieden om te helpen ...?
Beter van niet.
Kort erop zijn ook de enkels van Natalie gevangen in touwen en houden haar benen in een lichte spreidstand gevangen. Mijn inmiddels flink opgezwollen harde paal snakt naar aandacht, maar ik durf me niet te bewegen.

'Het is goed Eline,' geeft Natalie als antwoord op een vraag die ik even niet heb verstaan.
'Ik ga dit een heel uur volhouden. Ik weet het zeker. Daarna kom ik mijn beloning opeisen.' Haar stem is kortdaad en vol overtuiging.
'Niets kan me van mijn doel afbrengen. Zelfs niet als je me nu gaat verwennen. Maar dat ga je toch niet doen, of wel soms?' De uitdagende toon is goed hoorbaar.
Zou Natalie op vrouwen vallen? Ergens vermoed ik van niet, zonder echte zekerheid
Treuzelend neemt Eline afscheid. Dit is blijkbaar geen normale situatie voor haar. Ik ben benieuwd wat er tussen hen speelt. De gebonden vrouw blijft alleen achter, vlak voor mijn ogen.

In mijn blikveld ziet ze er verleidelijk mooi uit. Naakt. Machteloos. Vrijwel binnen handbereik. Met mijn kleine verrekijker bestudeer ik veel te gretig alle plekjes die ik maar wat graag zou willen verwennen. Aandachtig observeer ik haar verhitte gezicht.
Ik realiseer me dat het ongepast is om de toenadering te zoeken. Voor nu zijn deze beelden meer dan voldoende.
Ze zijn spannend en prikkelend.

Opnieuw kijkt ze mijn kant uit.
'Kom maar te voorschijn. Ik weet dat je al een tijdje toekijkt.'
Dus toch ...? Precies zoals ik al vermoedde.
In haar ogen zie ik dat het zinloos is om langer stommerdje te spelen. Het liefst wil ik nog wat treuzelen in de hoop dat mijn fier opgeheven penis wat zal bedaren. Het laatste is waarschijnlijk volstrekt zinloos, zeker gezien haar verzoek.

Slechts in mijn dromen kom ik een beetje in de buurt van de bijzonder fraaie beelden die zich voor mijn ogen ontvouwen. Wat kan ik verwachten? Ligt Eline ergens op de loer? word ik straks overmeesterd?
Mijn wilde fantasieën doen mijn stijve penis nog verder steigeren.
Ik stel me kwetsbaar op en verlaat spiernaakt en niets verhullend mijn schuilplaats. Twee naakte lichaam tegenover elkaar. Zij weerloos in de greep van touwen en ik ... tja ... en ik? Er is zoveel dat ik nu zou willen.

'Zal ik je losmaken?' Ik kijk haar indringend aan, hopend dat ze haar hoofd zal schudden. Ik durf mijn ogen niet te laten afdwalen over haar gevangen, naakte lichaam.
'Nee, nee ...,' klinkt het bijna paniekerig. Gelukkig.
'Ik wil de weddenschap winnen dat ik een uur in het bos vastgebonden blijf staan, wat er ook gebeurt.'
'Waar is je vriendin gebleven? Houdt ze ons in de gaten?' Vergeefs speur ik de omgeving af.
'Ze is weggegaan.' Schuldig draait ze even haar hoofd af. 'We wisten dat je hier was.'
Deze wending had ik niet zien aankomen. Ik zie het als een uitnodiging. Gretig glijdt mijn blik alsnog over haar fantastische lichaam. In directe reactie fixeren haar ogen zich op mijn weer fier opgerichte paal.
'Natalie, mag ik je aanraken?'
Het is me niet geheel duidelijk of ze schrikt door het noemen van haar naam of door mijn onoorbare voorstel.
'Je mag alles met me doen wat je wilt, behalve losmaken natuurlijk.' Haar stem klinkt krachtig en stoer. Toch is ze behoorlijk nerveus. 'Ik wil vooral tederheid voelen,' vult ze aan. 'Beschaam mijn vertrouwen alsjeblieft niet.'

Eigenlijk weet ik me totaal geen raad. Ik heb nauwelijks ervaring met meisjes, of vrouwen. Waar doe ik verstandig aan? Wil ik hier wel aan meedoen, of kan ik me beter distantiëren? Het laatste is voor mij geen optie meer, daarvoor is de gelegenheid te verleidelijk..
Nieuwsgierig geworden draai ik langzaam om haar heen tot ik achter haar sta. Mijn stijve lid prikt tegen haar billen als ik voorzichtig mijn lichaam tegen haar rug druk. Mijn handen maken contact met de klamme, warme huid van haar buik. Zachte kusjes in haar nek lokken heftige reacties uit. Bij mijn oor hoor ik haar snelle, hijgende ademhaling. Kronkelend zoekt ze meer contact.
'Verwen me ...,' smeekt ze dwingend.
Mijn hart gaat wild te keer als mijn handen onzeker omhoog bewegen en uiteindelijk om haar borsten sluiten, voor het eerst in mijn leven. Harde tepels worden duidelijk voelbaar in de palm van mijn hand. Een enorme hoeveelheid prikkels doen me duizelen, als ik traag masserend, verkennend haar soepel meeverende welvingen wat platter druk. Mijn penis lijkt te exploderen als ze haar billen strakker tegen me aanduwt.
'Was je maar los, dan zou ik het wel weten,' fluister ik van nabij.

Even sta ik stil bij deze voor mij volstrekt onlogische gedachte.
Ik heb immers nog nooit gevreeën met een vrouw. Ik heb dus geen enkele praktische ervaring met hoe het allemaal zou moeten. Misschien kan zij mij straks wegwijs maken?
Inwijden in het liefdesspel, waar zij blijkbaar al veel ervaring mee heeft?

Het werkt zeer bevrijdend dat deze jonge vrouw vastgebonden staat tussen twee bomen. In plaats van te overhaasten, heb ik ineens alle gelegenheid om haar lichaam teder te onderzoeken. Elke ronding, elke welving, verken ik zachtjes met mijn vingertoppen. De tedere aanrakingen en haar heftige reacties doen me ontspannen. Met hernieuwde interesse glijden mijn handen minitieus over haar bekoorlijke lichaam. In alle rust mag ik de plekjes aanraken, waarvan ik voorheen alleen kon dromen. Zachtjes moedigt ze aan brutaler te worden. Lichtjes stuurt ze bij als mijn vingers voor het eerst in mijn leven kennis maken met een natte schede.
Het lijkt wel een droom. Er is zoveel dat ik nog wil doen, zeker nu ik haar toestemming heb.

Op de achtergrond rinkelt storend haar mobieltje.
'Wil hem aannemen ...? Ik denk dat het Eline is,' klinkt het heftig hijgend van nabij.
Eén klik op het scherm is voldoende om de verbinding tot stand te brengen. Ik houd het apparaat bij haar oor.
'Ja het gaat prima ... Precies zoals ik had gehoopt ... beter zelfs.'
Mijn arm sluit beschermend om haar heen. Er trekt een huivering door haar heen. Komt het door mijn hand, of door wat de ander door de telefoon zegt?
'Hhùmm, hhùmm,' mompelt ze afwezig.
'Ja natuurlijk ... ik sta nog altijd vast. Wat ...? Je wilt een foto als bewijs? Waarom ...!?' Onzeker kijk ze me fel aan.
'Okee ..., goed. Ik vraag het hem. ... Nee, je hoeft niet meer langs te komen. Ik vertrouw hem.'
'Gun me wat tijd. Ik hoop op een orgasme terwijl ik nog vastgebonden sta ...' Indringend kijkt ze me vragend aan.
In haar ogen ligt een ondeugende tinteling.
'Tuurlijk ... ik kom na afloop zo snel mogelijk naar je toe. Ja ... ja, met alle details.'

'Mag ik de foto's ook naar mezelf versturen ...?' Hoopvol kijk ik haar aan.
'Liever niet. Misschien de volgende keer.'
'Komt die er dan ...?'
'Wat mij betreft zeker. Het lijkt me heerlijk als we later ook eens van positie ruilen, zodat ik jou dan kan verwennen.
Mijn penis staat allang weer fier omhoog. Dit boeiend spel spreekt heel erg tot mijn verbeelding.
Toch blijft het nog onduidelijk waarom ze juist mij heeft uitverkoren.
Voorlopig heb ik niets te klagen.

Al mijn aandacht richt ik op het verwennen van haar lichaam. Heel geleidelijk toewerkend naar een orgasme voor haar, zonder rekening te houden met mezelf. Steeds als ze heftiger begint te reageren moet ze weerloos ondergaan dat ik een korte pauze inlas, ondanks haar smeekbeden.
Zorgvuldig houd ik in de gaten of ze nog altijd ten volle geniet, ondanks het uitstellen.
Hoe zou het zijn als ze mij uiteindelijk met gelijke munt gaat terugbetaling?
Tjeesus ... was ze maar los. Dan zou ik haar nemen. Hard en wild.
Dan besef ik dat deze vorm van vrijen met touwen veel bevredigender is dan welke andere spelvorm dan ook.


©Bindingskracht, 2017

Terug.