Home
Bindingskracht.nl E-mail

Jaylinn voelt haar diep gewortelde vermoeidheid. Omwille van haar jonge kinderen houdt ze vol. Toch zijn het tegenwoordig lange dagen. Er is nauwelijks een moment rust. Haar oudste dochter Emma is nog net te jong voor de basisschool. Voor Emma zou het goed zijn als ze wat vaker met leeftijdgenootjes in contact komt. Nu eist ze thuis de aandacht op die haar jarenlang ten deel viel. Sinds ruim drie maanden heeft Emma een zusje die met haar nachtvoeding het dagritme van Jaylinn drastisch verstoort. Tijdens de veel te korte nachten ligt Jaylinn vaak rusteloos te piekeren, terwijl ze de slaap zo hard nodig heeft.

De recente overstap naar een ander huis eist nu ook zijn tol. Voorheen woonden ze in een flat, waarbij alles gelijkvloers was. Nu zijn er de twee verdiepingen en een zolder. Niet langer lukt het Jaylinn om bij elke kik snel ter plaatse te zijn.
Ze voelt pijnscheuten in haar hart als een van haar lieve dochters het uiteindelijk op een krijsen zet.
Haar diepe vermoeidheid heeft zijn weerslag binnen haar relatie. Destijds waren ze zo goed begonnen. Samen met haar man kon ze de hele wereld aan. Gedachten aan recente strubbelingen dragen bij aan de wanhoop die steeds meer overheerst.

Het is haar schoonmoeder Sanne die de tekenen van stress bij Jaylinn herkent. Door haar enorme verlofstuwmeer heeft Sanne zonder overleg sinds een kleine twee maanden elke week een dag verlof ingepland. Ze heeft vervolgens Jaylinn min of meer gedwongen om één dag in de week te besteden aan de dingen die ze écht leuk vindt. Zo was er de dag op de beautify farm, en een dagje sauna met haar schoonzus.

Daarnaast zijn er op de zondag de groepslessen yoga. Te beginnen met de Body Balance en daarna Yin yoga.
In het verleden had Jaylinn vaak yoga gedaan. De afgelopen jaren had ze de draad al weer opgepakt. Vooral na de geboorte van haar eerste dochter had ze de oefeningen gebruikt om haar lichaam aan te sterken, waardoor de contouren van haar strakke lichaam snel terugkeerden.
De groepslessen zijn nieuw voor Jaylinn. Niet langer kan ze zelf bepalen wat ze doet. Het straffe schema valt haar zwaar, maar is super bevredigend. Aan het eind van de Yin yoga is er altijd de Savasana, de eindontspanning.
Meestal ligt ze dan lang uitgestrekt op haar rug, benen licht gespreid, armen iets opzij van het lichaam, handpalmen omhoog gedraaid. Volgens de docente komen gedachten als vanzelf tot stilstand, desnoods door de aandacht telkens weer op de ademhaling te richten. Spieren krijgen de tijd om bij te herstellen van het harde werken.

Al sinds haar eerste les heeft Jaylinn contact met Erik, één van de weinige mannen in de zaal. Zijn aandacht is niet specifiek op haar gericht. Erik knoopt heel gemakkelijk ook met andere vrouwen een kort gesprekje aan.
Jaylinn heeft al snel in de gaten dat hij daarbij deels selectief is. Toch kan ze geen patroon herkennen.
Bij binnenkomst van weer een nieuwe les is er een plekje vooraan vrij, naast Erik. Spontaan legt ze haar yoga matje naast de zijne. Door zijn glimlach voelt ze zich welkom. Aan de andere kant van Erik ligt de vrouw van zijn leeftijd.
Ze zijn altijd samen en vormen duidelijk een stel, ieder met ruimte voor de omgeving.
Na de korte begroeting richt Erik zijn aandacht vooral op de inval docente. Jaylinn heeft haar nog niet eerder gezien.
Ook Erik blijkt haar niet te kennen. Toch stelt hij haar op haar gemak. Hij helpt haar even met de geluidsapparatuur. Kort erop begint de les.

Ondanks haar diepe vermoeidheid ervaart Jaylinn de warmte als Erik haar aanmoedigt. Soms met een stille aanwijzing bij een nieuwe positie. Zijn blik dwaalt daarbij geregeld over haar lichaam. Ze merkt dat hij over haar waakt, alsof hij aanvoelt wat ze doormaakt.

Expressievormen: 2021 Bondage verhalen: Rustbrengende bondage.
Halverwege de Body Balance les moet iedereen dwars draaien, met het hoofd naar de denkbeeldige middenlijn van de zaal. Jaylinn en Erik liggen ieder aan een andere kant van die lijn, gezichten naar elkaar toegedraaid. Bij de hoge plank ziet ze hoe zijn ogen quasi onopvallend tot diep onder haar t-shirt kruipen, op zoek naar de onzichtbare contouren van haar verborgen borsten. Voor haar is het net alsof oprechte handen die gevoelige plekken strelen. Er trekt een warme gloed door haar onderbuik. Ze put er de kracht uit die ze in deze fase van haar leven zo hard nodig heeft.
'Kom Jaylinn. De tijd gaat in. Kleed je uit.'
Alles in haar wil tegenwerken. Dit mag niet. Hoe kan ze zich zo ontspannen. En toch ... toch overheerst een warme, opwindende gloed. Nieuwsgeirig geeft ze zich over aan de ongewone setting.
Naakt moet ze op haar buik plaatsnemen op bed. Kort erop voelt ze hoe zachte boeien om haar polsen en enkels worden aangebracht. Dan zijn er de zwarte riemen die haar in een wijd gespreide, toegankelijke positie dwingen. Erotisch getinte beelden van "Fifty shades of gray" kom glashelder in beeld. Ze wil dit niet. Zijn de 15 minuten al voorbij? Is er een safewoord? Hoe kan ze hierin berusten?

Warme, tedere handen glijden traag strelend over haar rug, armen en schouders. Ook haar hoofd wordt voorzichtig verwend. Haar stuiterende lichaam bedaart vrijwel direct. Een gevoel van geborgenheid dient zich aan. Ze sluit haar ogen en zakt vrijwel direct weg.

Ze heeft geen idee hoelang ze al in deze houding ligt. Voorzichtig opent ze haar ogen. Ze voelt een vertrouwde, warme hand op haar rug. Het voedt het diepe gevoel van ontspanning. Geleidelijk worden meer plekjes teder door Erik verwend. Ze geniet enorm als de zijkant van haar lichaam in beeld komt. Onder haar ontwaken haar borsten.
Allerlei elektrische geladen prikkels trekken omlaag. Onbedoeld kantelt ze haar bekken, op zoek naar meer genot.
'Verwen mijn billen ...,' kreunt ze zachtjes.

Aangemoedigd verplaatsen warme handen steeds wat lager. Bij haar billen aangekomen schieten ze door naar de binnenkant van haar bovenbenen.
'Toe nou ...,' smeekt ze.
Haar ongeduld wordt beloond als haar billen voorzichtige, oprechte aandacht krijgen.

Jaylinn merkt het welbehagen in haar lichaam, die alleen wordt verstoord door een aangewakkerde erotische opwinding. Voorzichtig onderzoekt ze de boeien. Ontsnappen is onmogelijk. Even komt weer paniek bovendrijven.
Haar voeten worden door handen omklemd en bezorgen haar een fijn, vertrouwd gevoel.
'Mag ik me omdraaien.' Ze staat versteld van zichzelf. Dat ze dit durft te vragen.

In alles merkt Jaylinn dat Erik dit verzoek zag aankomen.
Na het enerverende pilates onderdeel zijn er nog wat rek en strek oefeningen, waarbij de matjes weer worden recht gedraaid. Bij de Savasana probeert Jaylinn te ontspannen. Het lukt haar niet. Gedachten aan thuis overheersen.
Naast haar is Erik druk bezig met allerlei aanvullende oefeningen, alsof hij nog niet genoeg heeft gehad. Zelfs de docente maakt er een opmerking over.

Na afloop van de lessen blijkt dat Jaylinn's locker vlak naast die van de partner van Erik is. Als vanzelf raken ze aan de praat. Terloops vraagt Jaylinn waarom Erik niet meedoet aan de ontspanningsoefeningen. De verklaring is eenvoudig. Het lukt Erik niet om aan het eind van de inspanning te relaxen. Te veel van zijn spieren protesteren en zijn gedachten schieten altijd alle kanten uit. Voor echte ontspanning heeft hij een andere setting nodig. Zomers is er de tuin met ligbed. Zodra hij zich uitstrekt zakt hij weg in de vergetelheid. 's Winters is het een stuk moeilijker. De zonnebank wil nog wel eens helpen.
Jaylinn bespeurt een weifeling, alsof Erik nog een andere manier heeft voor diepe ontspanning. Ze probeert verder te prikken, maar stuit op aarzeling. Ze krijgt de raad om het bij Erik te proberen.
Helaas blijkt Erik in deze net zo gesloten als zijn partner. Blijkbaar hebben ze samen een perfecte setting waar ze niet over willen uitwijden. Jaylinn's nieuwsgierigheid is gewekt. Misschien heeft ook zij er baat bij.

Jaylinn's merkt dat haar leven begint in te storten is, net als zij zelf. Een uitweg is nog lang niet in zicht. Kon ze Erik maar bewegen zijn geheim te delen. Op haar vrije dag, de dinsdag, blijkt plek te zijn bij twee andere yoga groepslessen. Eigenlijk wil ze niet gaan. Haar schoonmoeder dringt dwingend aan.
Veel te vroeg arriveert ze bij de sportschool. Haar hartslag maakt een vreugdedansje als Erik vrijwel gelijktijdig bij de deur arriveert. Ook hij heeft op zijn onverwachte vrije dag zijn zinnen gezet op de beide yoga lessen.
Jaylinn kijkt hem onderzoekend aan. In haar ogen staan de tranen. Geschrokken loodst Erik haar naar de nog lege zaal en probeert haar ondertussen gerust te stellen. Zodra Jaylinn de kans krijgt overlaadt ze hem met een stortvloed aan woorden. Ze maakt hem deelgenoot van haar recente levensverhaal. Dan volgt de wanhoopskreet. Ze wil zóóó graag ontspannen, maar het lúkt gewoon niet. Voor nu heeft ze haar hoop op Erik gevestigd. Ze wil ervaren wat hij ervaart. Niet langer maakt het uit wat het is. Ze staat voor álles open.

Ondanks haar oprechte smeekbeden is Erik erg terughoudend. Jaylinn klampt hem aan, haar hand op zijn arm.
Met vochtig wordende ogen kijkt ze hem indringend aan. Wat maakt het voor Erik zo moeilijk om het te vertellen?
Het moet iets ongewoons zijn, iets dat maatschappelijk ingewikkeld ligt? Haar gedachten dwalen af naar naturisme of kinky seks. Toch weet ze dat het iets anders moet zijn, maar wat ...? Voorzichtig blijft ze aandringen.
'Kun je het me tonen?' fluistert ze. 'Het maakt niet uit wat het is, als het mij maar lukt om te ontspannen. Alsjeblieft ...'

Na verder aandringen geeft Erik zich schoorvoetend gewonnen. Nog dezelfde middag kan Erik haar terwille zijn. Voorwaarde is dat ze twee à drie uur de tijd heeft ... én .... dat ze de eerste 15 minuten zijn aanwijzingen heel precies opvolgt. Pas als die tijd verstreken is mag ze zich desnoods terugtrekken.
Jaylinn grijpt de geboden kans met beide handen aan. Het is immers voor een goed doel.

De beide yoga lessen hebben voor Jaylinn ditmaal een extra dimensie. Ze voelt zich energieker. De oefeningen gaan haar soepeler af. Op rustmomenten probeert ze te bedenken wat haar die middag ten deel zal vallen. Tussen de beide lessen belt ze haar schoonmoeder. Thuis gaat alles naar wens. Ze krijgt toestemming om die middag verder te genieten. Voor de zekerheid probeerde Jaylinn alvast een plausibele verklaring te bedenken.

Samen met Erik fietst Jaylinn naar zijn huis. Ondanks schaarse vrouwelijke touches is de inrichting praktisch en lijkt het vooral op een mannenhuis. In de keuken maakt Erik een latte macchiato. Zelf neemt hij zwarte koffie.
Jaylinn kan haar nieuwsgierigheid niet langer bedingen. 'Wat staat me te wachten ...? Waarom die regel over de eerste 15 minuten ...?' klinkt het twijfelend.
Erik kijkt haar indringend aan. 'Laat je verrassen. Evalueer later.'
Hij pakt haar hand. 'Kom we gaan naar boven. Stel je open.'

Ja, ja, gemakkelijker gezegd dan gedaan. Open stellen aan een wild vreemde. Haar hart gaat ineens fel te keer.
Ze voelt voor het eerst sinds lange tijd een prikkelende erotische sensatie in haar lichaam. Ze heeft geen behoefte aan seks. Ze is op zoek naar ontspanning. 15 minuten. Langer mag het niet duren. Kan ze er nog onderuit?
'Mag ik me eerst even douchen?' Ze vangt bot.
Zonder verdere woorden verdwijnen de zwarte riemen. De zachte boeien blijven. Gewillig draait ze zich om en spreidt opnieuw haar armen en benen. De riemen worden weer aangebracht, precies zoals ze al hoopte.
Naast haar staat een man die aandacht heeft voor háár. Een man die niet uit is op eigen gewin. Zelden was Jaylinn zich zó bewust van haar naaktheid. Door de boeien kan ze niet ontsnappen aan gretige blikken die haar ten deel vallen. Van diep binnen in haar welt een wonderlijk verlangen op. Een prikkelende opwinding voedt haar lichaam. Ze heeft dit zo gemist. Het is precies wat ze nu nodig heeft.
Ze waardeert de afstand die Erik bewaart. Het liefst zou ze hem naakt zien. Toch is het ongepast. Ze neemt genoegen met de forse opgezwollen bobbel in zijn strakke sportbroek. Ze geniet van zijn getrainde bovenlichaam dat vaag zichtbaar is van onder zijn strakke t-shirt.
Nog altijd zoekt Erik geen fysieke toenadering. Jaylinn kan zich niet verweren als zijn hongerige blik opnieuw heel gretig over haar lichaam trekt. Tal van plekken smeken om verbinding. Verwachtingsvol verharden haar tepels.
De lichte pijnscheuten sturen hun boodschap naar haar schaamstreek. Een prikkelende sensatie trekt naar alle uithoeken van haar lichaam.

Erik houdt haar een lange, smalle zwarte sjaal voor. Verwoed schudt Jaylinn haar hoofd. Ze wil geen blinddoek.
'Ik houd mijn ogen gesloten,' belooft ze. Vanuit haar ooghoeken ziet ze nog net hoe Erik een stoel nabij schuift.
Dan is er stilte.
Jaylinn merkt dat het niet lukt haar wilde gedachten te bedaren. Ditmaal is het geen probleem. De opwinding biedt een heerlijke, ontspannen rust. Rust waar ze al zo lang op hoopte. Haar lichaam ontwaakt en smeekt om aandacht die ze zichzelf lange tijd heeft onthouden. De zacht leren boeien houden haar in bedwang.

Slechts in gedachten kan ze haar eigen lichaam betasten. In haar fantasie glijden vingers van haar linker hand over haar schaamstreek, steeds lager. Door haar geilheid glijdt haar middenvinger gemakkelijk haar grotje binnen.
Haar andere hand beroert het harde knopje in het midden van een strak gespannen tepelhofje. Onbedoeld ontsnapt een gesmoorde kreet van puur genot. Kronkelend zoekt Jaylinn naar de ultieme ontlading. Een hoogtepunt blijft net buiten bereik. Een klein zetje ... meer heeft ze niet nodig. De boeien geven absoluut niet mee.
'Waarom help je niet ...?' wil ze boos uitstoten.
Op toestemming hoeft hij niet te wachten. Die heeft ze uren geleden al in gedachten gegeven.

Zodra Erik zich verheft uit zijn stoel veert haar lichaam op. Wat gaat hij doen ...? Ze wil haar ogen openen, maar durft de magie niet te verbreken. Ze wil hem smeken haar lichaam te verwennen, maar dat is ongepast binnen deze setting. Juist de onzekerheid voedt de honger in haar lichaam. Deze speelse, liefdevolle vorm van bondage past perfect bij haar. Het biedt een wonderlijke relaxatie, die ze de laatste tijd op geen enkele andere manier kon bereiken.

Erik zoekt een plekje op het bed, vlak naast haar. Jaylinn zet zich schrap. Hoe kan ze aan de buitenwereld uitleggen dat ze zich vrijwillig heeft aangeboden aan een man die ze nauwelijks kent? Het hoort niet. Haar eigen man zou de enige moeten zijn die haar lichaam mag betasten. Zijn goed bedoelde toenaderingen kan ze sinds maanden niet meer zo goed verdragen. Ze heeft geen behoefte aan weer een snelle zaadlozing, wel aan onvoorwaardelijke liefde.
Waarom loopt het thuis niet meer zoals vroeger? Waarom biedt dit onverklaarbare spel zoveel bevrediging, zonder dat er daadwerkelijk iets gebeurt? Als vanzelf wellen de tranen weer op.
Zorgzaam wordt de traan opgevangen. Een tedere hand glijdt liefdevol over haar gezicht.
Het zachte, voorzichtige contact stuurt een enorme schok door haar heen.

'Nee ... ga niet weg. Blijf bij me ... Ik heb je nodig,' snikt ze, zonder te begrijpen waarom. Ze mag niet nog meer beroep op hem doen. Hij heeft haar al zoveel geschonken.
Vlak voor haar ogen trekt Erik zijn laatste stukken kleding uit. Naakt staat hij voor haar. Zijn wat oudere lichaam is goed geconserveerd. Zijn nog altijd stijve lid komt als een verrassing. Eerder had ze zich er al een voorstelling van gemaakt, maar zoveel energie had ze niet verwacht. Wat gaat hij nou doen?
'Hoe zal het zijn als hij besluit me te nemen?'

Haar naaktheid dringt weer in alle heftigheid tot haar door. De onverzettelijke boeien benadrukken haar machteloosheid. Haar lichaam komt in opstand. Er is zoveel meer dat ze zou willen. Alle signalen die haar proberen te waarschuwen sluit ze buiten. Deze kans mag ze niet laten lopen. Schuldgevoelens zijn niet langer aan de orde.
'Toe nou,' kraait ze hongerig.

Opnieuw houdt Erik de blinddoek voor. Ditmaal zet hij door. Eén van haar belangrijkste zintuigen wordt ontnomen.
Dit is écht eng ... en enorm prikkelend ... Uitnodigend kronkelt ze met haar lichaam. Ze wil hem voelen, diep in haar.
Even is er beweging op de zijkant van het matras. Tal van pikante prikkels trekken verwachtingsvol door haar lichaam. Nog altijd wordt haar geduld op de proef gesteld. Diep in haar onderbuik ontwaakt een rebellie die ze niet kan herleiden. De weg naar haar orgasme is geopend. Ze heeft dit zó nodig.
Langzaam dringt het tot haar door dat een zéér ervaren tong nauwelijks waarneembaar het topje van haar harde tepel bespeelt. Er is vrijwel geen fysiek contact ... en toch ... toch reageert haar lichaam heel heftig. De boeien bieden uitkomst. Jaylinn zet zich schrap, zodat ze uitingen van genot verborgen kan houden.
Niet langer lukt het haar om haar heupen te bedwingen. De palm van een straffe hand drukt onverwachts stevig op haar schaamstreek, zonder dat vingers tussen haar benen contact maken. Door haar bekken speels te kantelen verhoogt ze het genot dat haar ten deel valt. Het heftige, en vooral zeer indringende orgasme overvalt haar.
Ze had nog veel langer willen genieten van het fantastische gevoel, maar het lukte gewoon niet.
Het is voorbij, zeker nu Erik opstaat.

'Ik wil nog niet los ... Bespeel mijn lichaam,' smeekt ze ontroerd.
Korte tijd gebeurt er niets. Door haar blinddoek heeft ze geen idee wat er gaande is. Zodra ze zijn vertrouwde handen voelt, ontsnapt een gesmoorde kreet van genot. Dit is haar moment.

Onverwachts is er de blijdschap als haar rechter tepel op gelijke wijze wordt verwend zoals eerder haar andere tepel ten beurt viel. Onbeschaamd dringt een middenvinger haar hunkerende vagina binnen. Héél diep in haar worden plekjes verwend die ze nooit eerder heeft opgemerkt. Een nieuw orgasme dringt zich aan. Ook deze sensatie is totaal nieuw voor haar. Normaal bereikt ze zelden een orgasme. Ze geeft zich er maar wat graag aan over.
Nog voordat ze volledig is hersteld verwennen geroutineerde handen al weer traag en speels over haar lichaam.
Soms trekken uitgestrekte vingers plagend langs haar bovenbenen omhoog. Jaylinn zucht voldaan, zeker als ze beseft dat meer hoogtepunten zullen volgen.©Bindingskracht, 2021

Terug.