Home
Bindingskracht.nl E-mail
Gedrieën verblijven we twee weken in een gehuurd huisje op Kos. Eline en Charlotte hebben ieder een eigen kleine slaapkamer. Voor mij is de grote slaapkamer gereserveerd. Vaak wordt mij ook nog het alleengebruik van de woonkamer gegund, zodat ik genoeg tijd kan besteden aan mijn Masteropleiding natuurkunde.
Binnenkort staan twee tentamens op het programma, dus ik moet nog aanpoten. Toch neem ik ook de ruimte om te ontspannen op het strand. Voor een vakantieliefde gun ik me geen tijd. Wel luister ik af en toe jaloers naar de wilde verhalen van mijn beide vriendinnen.

'Martine ..., wij hebben een probleem,' meldt Eline kortdaad, terwijl ze naar Charlotte gebaart.
'Zonder dat we het van elkaar wisten heeft elk van ons een aantal tekeningen gemaakt. Het bijzondere is dat we tot hetzelfde vreemde resultaat zijn gekomen.'
Ik wacht op wat komen gaat, maar de stilte houdt aan.
'... wat hebben jullie verzonnen?' Met mijn vraag doorbreek ik hun ongebruikelijke stilte.
'Nou ... we vinden dat je te hard werkt. Het is vakantie. Je verdient wat ontspanning.'
Nog altijd zie ik het probleem niet. Volgens mij heb ik een goede balans gevonden. Onderzoekend kijk ik ieder van hen wat langer aan.
'Het liefst ... zouden we je willen trakteren op een ... uuhh ... gigolo ... of op één van de leuke gasten die we gisteren in disco tegenkwamen ... Misschien wil je wel meerdere tegelijk ...?' Het gezicht van Eline wordt knalrood.
'Hoelang is het eigenlijk geleden dat je voor het laatst ... je weet wel ...bent bevredigd?'
'Nou, nou dames ... ik schrik hiervan. Hebben jullie dat allemaal op grond van die tekeningen bepaald?'
Charlotte heeft het nu ook moeilijk.
Wat hebben die twee toch?
'Laat ze eerst maar eens zien ...,' roep ik stoer. Gelijktijdig voel ik de warmte, opgewekt door de ontroerende bezorgdheid van mijn huisgenoten. Eigenlijk hebben ze me veel te perfect ingeschat. Toch gaat vrijen met een onbekende man wel ver, héél erg ver.

'Pardon ...? Dit is heel iets anders ...!' Aandachtig bestudeer ik uitgebreid de beide plaaten.
'Waar zijn de aantrekkelijke mannen met hun goddelijke lichamen?' Ondanks de heftigheid van de gepresenteerde beelden neem ik het heft in handen.
'Ben ik vastgebonden en overgeleverd aan jullie grillen?' Het idee verwart me. Het past niet bij mij, en voorzover ik weet ook niet bij de twee dames die me ongemakkelijk aankijken. Geregeld draait hun blik vol schuldgevoel weg.
'Eigenlijk is het bedoeld om jou ... uuhh ... een orgasme te bezorgen. We vinden dat je het nodig hebt. Je moet er vooral niet te veel achterzoeken ...,' weet Eline aarzelend uit te brengen.
'We doen het voor jou ... Je hebt het nodig ...,' vult Charlotte net iets te vlot aan.
'Moet ik dan naakt?' Eigenlijk weet ik het antwoord al.

Het eind van de middag nadert. De verwarrende, prikkelende gevoelens zijn eigenlijk al voldoende om weer eens stil te staan bij mijn eigen lichaam. De laatste tijd ligt mijn aandacht vooral bij mijn studie. Aan echte lichamelijke ontspanning kom ik inderdaad nauwelijks toe.
Als ik nu instem lig ik spoedig ingeklemd in touwen. Ik kan me dan ongetwijfeld niet verzetten als mijn vriendinnen voortvarend met me aan de slag gaan. Ergens besef ik ook dat het al te laat is om me terug te trekken.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Studieverlof tijdens vakantie.
Zodra Charlotte de kamer verlaat komt Eline schrijlings op me zitten. Ik voel haar warme naakte huid. Voortvarend buigt ze verder naar voren. Waarom ze me wil kussen is me onduidelijk. Enerzijds is het ongepast, anderzijds wil ik ditmaal ook wel eens ervaren. Wat dat betreft heeft Eline altijd al een bijzondere aantrekkingskracht gehad. Ik druk mijn hoofd wat verder naar achteren om nog uit te stellen.
Dan proef ik zachte lippen.
Aarzelend beantwoord ik haar kusjes.
Onze tongen maken contact.
Haar hand op mijn borst voelt vreemd, maar ook vertrouwd. Zachtjes masserend klemt ze mijn harde tepel tussen duim en wijsvinger. Teder streelt ze mijn bovenlichaam. Het lukt me niet om rustig te blijven liggen. Voor haar is dat een vrijbrief om door te gaan.
Ik voel de weerstand in mijn lichaam. De liefde bedrijven met een vrouw past niet echt niet bij mij. Mijn aandacht gaat vooral uit naar lange, atletisch gebouwde mannen. Achteraf bezien had ik misschien toch moeten opteren voor de gigolo ...? Vergeefs zoek ik naar ruimte in mijn bondage.
De regie is me uit handen genomen. Er rest me niets anders dan het concentreren op het ontvangen, zonder te hoeven te geven.

Met gesloten ogen komt geleidelijk de ontspanning. Weerloos vastgebonden durf ik toe te geven aan de verwennerij die mijn lichaam ontvangt. Eline's vingers glijden rustig door mijn lange haren. Met haar vingertopjes masseert ze mijn hoofdhuid. Zacht strelend verkent ze mijn gezicht. Als ze haar aandacht verlegt naar mijn hals en borstjes voel ik me weer even ongemakkelijk. Toch voedt de subtiele aandacht mijn honger. Niet langer houd ik mijn benen krampachtig gesloten. In directe reactie dwalen onschuldige handen omlaag en rusten op mijn schaamheuvel.
Door de komst van Charlotte merk ik de lichte trance waarin ik inmiddels ben weggezakt.
Mijn opkomende protest bij het opzij schuiven van mijn slipje wordt door Eline opgemerkt.
Haar kusje op mijn mond is voldoende om weer te kalmeren. Geleidelijk dringt tot me door dat voortvarende vingers van twee handen mijn schaamstreek en schede proberen te verwennen. Ik spreid mijn benen wat verder en raak vrijwel direct mijn slipje kwijt. Alsof het afgesproken werk is verlaat Eline mijn slaapkamer en laat me met Charlotte achter.
In mijn slaapkamer is het voor ons allemaal zoeken hoe we moeten beginnen. Het voelt nu vreemd om in elkaars bijzijn uit de kleren te gaan, terwijl we er op het naaktstrand totaal geen moeite mee hebben. Zonder enige schroom smeren we dan elkaars ruggen in met zonnebrandolie. Soms nemen we ook de tijd ook de voorkant van onze lichamen te masseren.
Ik besluit mijn slipje zo lang mogelijk te behouden. De andere meiden gaan ook niet veel verder. Ondanks mijn komende benarde positie is het grappig om te zien dat we allemaal rose dragen, alsof het zo bedoeld is.

Charlotte komt met twee gelijke lange banden aanzetten. Kort erop zijn mijn beide polsen gevangen in een soort lusjes. Even testen we of de inklemmingen veilig blijven zitten en niet zullen verschuiven.
Mijn opkomende paniek druk ik weg.

'Martine, ga maar languit op het bed liggen en spreid je armen.'
Voordat ik het echt besef zijn de uiteinden van de banden al vastgeknoopt aan de poten van het bed. Vaag merk ik nog dat mijn beide vriendinnen controleren of ik zelf los kan komen. Mijn lichaam komt prikkelend in opstand als ik me realiseer dat ik geen kant meer uitkan.

'Mag ik je masseren?'
In de terloops gestelde vraag van mijn nieuwe kamergenote hoor ik een dubbele bodem. Zonder mijn reactie af te wachten glijden in olie gedrenkte handen al over mijn lichaam. Ook bij haar zijn mijn borstjes in trek.
Steeds weer verwennen volle handen gevoelige plekjes. Afwisselend hard en teder. Zacht kreunend geef ik wat sturing. Heel geleidelijk dwalen handen verder omlaag. Het maakt me onrustig. Ik kan en wil niet toegeven aan het genot dat door een vrouw wordt aangewakkerd. Was ik maar los om in beslotenheid met mezelf te spelen.
De gedachten alleen al voeden de pikante prikkels die van heel ver lijken te komen..
Veel te voortvarend sprenkelt Charlotte massageolie over mijn schaamstreek. Enkele koude druppels zoeken brutaal hun weg over en tussen mijn schaamlippen. Haar warme handpalm rust op mijn schaamstreek, terwijl vingertopjes door de olie gemakkelijk tal van gevoelige plekjes langs de zijkant beroeren die ik zelf niet kende. Het duurt eindeloos voordat haar vingers dan toch over mijn kleine schaamlippen glijden. Speels gaat ze op zoek naar de ingang van mijn schede en raakt daarbij terloops mijn clitje. Steeds opnieuw stelt ze uit als een orgasme aandringt.
Nieuwe golven van genot trekken door mijn inmiddels volledig ontwaakte lichaam als haar vingers de plek innemen die zo intens verlangt naar een fors opgezwollen mannelijk lid.
Met een diepe zucht geef ik me uiteindelijk toch gewonnen.©Bindingskracht, 2017

Terug.