Home
Bindingskracht.nl E-mail
Caitlynn nam met haar goede vriendin Anne de laatste nieuwtjes door. Genoeg onderwerpen kwamen aan bod.
De meeste oppervlakkig, maar desondanks de moeite waard.
'Lynn ... hoe staat het trouwens met de liefde ...,' vroeg Anne terloops. Verwachtingsvol observeerde ze Caitlynn.
Bedenkelijk ging ze verder: 'dat duurde te lang ... Wil nog niet vlotten dus?'

Zelfs Caitlynn begreep het niet. Ze had eigenlijk alles mee, waaronder een degelijke opleiding. Daarnaast had ze een goed figuur. Ze was lang en slank, met fraaie jeugdige vrouwelijke welvingen. Dat laatste was misschien deel van het probleem. Ze vermoedde dat ze onbedoeld verkeerde mannen aantrok die maar één ding wilden. Verder dan sporadische one-night stands kwam het dan niet. Lynn miste de welgemeende aandacht. Het was te vaak te snel voorbij. Wat restte was een onbevredigend, leeg gevoel.
Verward draaide Caitlynn haar hoofd weg. 'Ik fantaseer geregeld over een dominante man, die ik mag verwennen terwijl hij machteloos is. Ik wil me aan hem mogen vergrijpen ...,' verzuchtte ze.
'Lynn ... in deze context is dat dominante toch een contradictie? Hoe en waar denk je dat überhaupt te vinden?'
De felle reactie van Anne zette Lynn weer aan denken. Ze zocht de oprechte aanraking, en misschien ook wel het uitgebreide knuffelen. Vooral de tijd nemen voor elkaar. Het leven ging immers toch al zo snel.

Schuchter vertelde ze over onderwerpen die haar de laatste bezig hielden, zoals "meditatieve bondage", "teder wederzijds naakt vastbinden" en "Bondassage". Internet bood weinig aanknopingspunten. De zachtheid die ze zocht kon ze daar niet vinden.
'Het is niet grappig,' riep Caitlynn boos, toen er langzaam een glimlach op Anne's gezicht verscheen.
'Nou, eigenlijk wel ...,' kwam het weerwoord. 'Je klinkt als mijn broer. Hij moppert ook zoveel. Jullie zouden ...'
Bij Anne leken veel vallende kwartjes hun plek te vinden. 'Ja, dat is het ...!' klonk het enthousiast.
'Je moet eens met Kevin experimenteren, ... in de slaapkamer dus. Volgens mij passen jullie bij elkaar. Voor hem is het goed om voor de verandering naar een vrouw te moeten luisteren. Baadt het niet, het schaadt zeker niet. Uuhh ... denk ik. Misschien ga je het zelfs leuk vinden.'
Expressievormen: 2021 Bondage verhalen: Vergrijpen aan gebonden man.
Ze pakte haar mobieltje. Vliegensvlug vlogen haar duimen over het minuscule toetsenbord. 'Hier is het privé mail adres van Kevin. Houd hem eerst een tijd aan een lijntje. Kijk hoe hij reageert op jouw ideeën. Een week of vier lijkt me een prima periode.'
De meegestuurde foto deed Lynn sidderen. Kevin zag er verdomd goed uit. Met hem zou ze wel een beschuitje willen eten. Voor de zekerheid nam ze Anne's raad ter harte. Mailen is voor de buitenwereld net wat meer afgeschermd dan appen.
Na de oorspronkelijke euforie viel Caitlynn de dagen erna terug in het denken, in het wikken en wegen. Haar gebruikelijke onzekerheid ten aanzien van het daadwerkelijk ontmoeten van mannen kwam weer bovendrijven.

Ondertussen was Kevin woedend op zijn zus. Wat bezielde haar om zijn gegevens ongevraagd door te sturen?
Destijds was Anne door toeval achter zijn voorliefde voor bondage gekomen. Ze had zijn stapel oude magazines gevonden, met daarin subtiele foto's van talrijke naakt vastgebonden vrouwen.
Eindeloos had ze aan zijn kop gezeurd, op zoek naar details.

Geleidelijk had ze zijn voorliefde begrepen om een vrouw teder te verwennen terwijl ze weerloos was. Kevin had uitgelegd hoe hij meestal de plaatjes gebruikte om te fantaseren tijdens het masturberen. Slechts éénmaal had hij in het echt met een jonge vrouw geëxperimenteerd, nadat ze samen "Fifty shades freed" hadden gezien. Voor hem was er geen klik. Elsa, het meisje in kwestie, was op zoek naar de dominantie uit de film, waar hij verre van wilde blijven.
Door zijn zus was er nu misschien een nieuwe mogelijkheid. Terdege besefte hij dat Caitlynn geen perfecte match was, omdat zij blijkbaar zelf de touwtjes in handen wilde nemen. Gelijkertijd was er de nieuwsgierigheid naar wat het hem zou doen om zelf eens vastgebonden te worden. Voor hem bood het "wederzijdse" waarover Caitlynn had gerept interessante perspectieven.
Nauwgezet hield hij een week lang zijn mobieltje in de gaten. Er verschenen diverse mailtjes en berichtjes, maar geen enkele van Caitlynn. Schoorvoetend had hij Anne om een mail adres gesmeekt. Het duurde nog dagen voordat hij de eerste stap zette.

Via de mail legde Caitlynn haar zoektocht uit. Het verhaal was een ongewijzigde versie van wat ze eerder aan Anne had verteld. Ze verlangde naar écht contact met een man, naar liefdevolle aanraking. Het leek haar heerlijk om ongestoord en uitgebreid een mannenlichaam te verkennen, zonder de haast die mannen zo eigen is. Tedere subtiele bondage, bij de man dus, kon een manier zijn om het voortouw te nemen.

Kevin had nog steeds wat moeite met het voorgestelde rollenspel. Al sinds zijn voorliefde voor eenvoudige bondage was híj degene geweest die een vrouw vastbond, nooit andersom. Toch ook waren er de prikkelende fantasieën dat een vrouw hem uitgebreid verwende terwijl hij stevig vastgebonden was. Al met al was Caitlynn een reële optie.
Naarmate de totaalheid van de tegenstrijdigheid dieper tot hem doordrong verlangde hij steeds meer naar een life ontmoeting.
In plaats van spontaan te reageren hield hij de boot wat af. Via de mail verlangde hij meer details. Caitlynn begreep Kevin's aarzeling. Na lang zoeken op Internet vond ze een foto die min of meer aansloot bij wat ze tijdens de eerste ontmoeting voor ogen had. Het uitschrijven van de tekst was dé gelegenheid haar eigen verwarde gedachten te ordenen. In haar dromen beleefde ze vele malen hun eerste ontmoeting tot haar draaiboek perfect was.

Op de bewuste zaterdag van de life ontmoeting verscheen Kevin vroeg in middag bij haar woning. Ze opende de deur en stond oog in oog met een indrukwekkende man. Zijn grijze t-shirt sloot strak om zijn gespierde lichaam.
Voor zover ze kon opmaken was hij lang en vooral slank. Hij zag er vele malen beter uit dan in haar dromen.
Lange tijd keek ze hem recht in de ogen. Haar hartslag bonkte in haar borstkast.
Haar benen begonnen te trillen. Haar knieën knikten. Ze voelde de heftige prikkels in haar onderbuik. Alle stoere plannen konden wat haar betreft in de prullenbak. Met moeite wist ze zich staande te houden.
'Lynn, mag ik binnenkomen?' In zijn zware volwassen stem lag een lichte baldadige ondertoon.

Ze ging hem voor naar boven. Impulsief koos ze toch voor de zakelijke ingerichte werkkamer. De slaapkamer durfde ze niet aan. De verleiding zou dan te groot zijn. De voor haar zo gevaarlijke eerste aanraking was er nog steeds niet. Kevin hield zich wat dat keurig aan de afspraak.
'Wil je al meteen mijn polsen vastbinden?' klonk het hees.
Ze was duidelijk niet de enige die het moeilijk had. Ze kwam dichterbij. Een vleugje Old Spice prikkelde haar zintuigen. 'Laten we het eerst zo proberen,' fluisterde ze.

Kevin bleef roerloos staan. Het samenzijn met deze vrouw was zo anders dan de ontmoetingen die hij gewend was.
Het zweet brak hem aan alle kanten uit. Ter hoogte van zijn borstkast verschenen de eerste zweetdruppels dwars door zijn t-shirt heen. Onbedoeld zwol zijn penis, waardoor zijn spijkerbroek steeds krapper werd. Hij wist dat Caitlynn het had opgemerkt. Hij zette zich schrap voor haar reactie.
Quasi onverstoorbaar trok ze zijn t-shirt uit. Ze deed een stap terug.

Vlak voor zijn ogen reikten haar handen tot achter haar rode jurk. Traag schoof ze de lange rits omlaag. Geraffineerd vergrootte ze daarbij gelijktijdig de opening aan de voorzijde. Langzaam kwam een deel van haar zwarte beha in beeld. Onrustig dwaalde haar blik heen en weer tussen zijn gezicht en zijn kruis. Slechts gehuld in een pikant setje stond ze uiteindelijk voor hem. Automatisch bewoog Kevin's linkerhand richting haar rechterschouder.
Kranig pareerde ze het goed bedoelde moment van tederheid en leidde zijn arm tot naast zijn lichaam. Zijn kruis kwam daarmee binnen handbereik. Ze hield zich groot.
'Blijf hier staan en sluit je ogen. Ik ben zo terug,' klonk het verleidelijk.
Kevin genoot van haar zachte, hijgende stem. Kort erop glipte ze de kamer uit.

'Zijn je ogen nog gesloten?' In de gang wachtte Caitlynn op bevestiging. Met de uiteinden van een blinddoek in beide handen liep ze langzaam de kamer binnen.
Kevin had moeite zijn ogen gesloten te houden. Door de onzekerheid over wat zou volgen raakte hij weer behoorlijk opgewonden. Was het al tijd voor de touwen? Hoe zou hij reageren als hij werd vastgebonden?
De blinddoek verraste hem. Caitlynn kwam heel dichtbij om achter zijn hoofd een knoop in het doek te leggen. Kevin voelde haar warme adem. Vergeefs zocht hij naar haar lippen. Ze bleef steeds net buiten bereik. Wel voelde hij haar zachte borsten die tegen zijn borst drukten. Zijn hand bewoog vrijwel automatisch naar voren, op zoek naar de harde tepels die hij al had opgemerkt.
Bedeesd hield Caitlynn hem weer in bedwang. Ze bracht zijn armen tot naast zijn lichaam. Vrijwel direct maakte ze de overstap naar zijn inmiddels weer veel te krappe spijkerbroek. Het kostte moeite om de strak gespannen knoop los te maken. Ze voelde zich een puber die voor het eerst op onderzoek ging, tegen de wens van haar moeder.
Haar hand verdween in zijn onderbroek en bevrijdde zijn fors opgezwollen penis. Dat beloofde wat.

Kevin kreeg het steeds moeilijker. Hij voelde hoe meer en meer schakels van zijn rits traag uiteen weken. Daardoor groeide het verlangen om Caitlynn in zijn armen te drukken, zodat hij uitgebreid contact maakte met haar geweldige vrouwelijke vormen. Kon hij maar met zijn vingers de omgeving van haar vagina verkennen. Haar ongetwijfeld vochtige schede zou een bevestiging zijn dat ook zij verlangde naar meer, veel meer. Hij wilde haar optillen, meenemen naar de slaapkamer en op bed leggen. Hij wist dat ze hem gewillig zou ontvangen.
Caitlynn leek te begrijpen wat hem bezighield. Ze leidde zijn armen tot achter zijn rug. Met een zijden sjaal bond ze zijn polsen bijeen.
Kevin schrok van de heftige opwindende reacties die de eenvoudige handeling bij hem opwekte. De zachtheid van Caitlynn stelde hem gerust. Bij haar was hij in goede handen. Als hij écht wilde kon hij waarschijnlijk uit de bondage ontsnappen. Hij zette die gedachte opzij en richtte zijn aandacht op de verwennerij die ze hem gunde.
Nog altijd had ze zijn onderbroek niet omlaag getrokken. Toch waren haar handen heel actief in de beperkte ruimte.
Het was alsof ze al voelend wilde onderzoeken wat hij zoal in huis had. Haar vingertoppen gleden traag en zacht over alle verborgen plekjes. Door de blinddoek kon hij alleen maar fantaseren dat ze haar ogen goed de kost gaf.
Het was voor hem geen probleem als ze eindeloos lang doorging met deze fantastische verwennerij.
Nooit eerder had een vrouw zoveel aandacht aan hem besteed en zeker niet daar tussen zijn benen. Gelijktijdig was er veel herkenning. In zijn fantasie had hij al tal van vrouwen op soortgelijke wijze verwend. Door de eenvoudige bondage was er de voor hem zo noodzakelijke onthaasting. De aandacht verschoof van de geslachtsdaad naar het teasen en pleasen, naar het zachte strelen en de subtiele aanraking.

Hij merkte hoe ze zich gewiekst liet leiden door zijn geregeld versnelde ademhaling. Ze ging op zoek naar die delen van zijn lichaam die de meest heftige reacties uitlokten. Ze leek de plekken zorgvuldig te onthouden om ze dan onverwachts weer te stimuleren. Hij vroeg zich af bij wie ze in de leer was geweest. Haar uitgebreide kennis van zijn anatomie paste niet bij haar leeftijd. Hij nam zich voor om er later naar te vragen. Niet nu, nu was er dat magnifieke opwindende gevoel dat ze hem schijnbaar belangeloos bezorgde.
Als zijn penis door pure ontspanning verslapte bracht ze er nieuw leven in. Ze schoof dan zijn onderbroek wat omlaag en likte zachtjes het voorvocht van zijn ontblootte eikel. Een andere keer omklemde ze krachtig zijn lid met haar volle hand en bewoog quasi achteloos op en neer. Telkens borg ze zijn stijve paal weer op.

Caitlynn kwam achter hem staan. Haar heupen ter hoogte van zijn tezamen gebonden polsen. Aarzelend gleden zijn vingertoppen over haar schaamstreek, alsof hij toestemming zocht. In antwoord trokken haar warme handen geleidelijk over zijn borstkast verder omlaag. Aangemoedigd gleden zijn vingers ondeugend haar slipje binnen. Ze liet hem begaan toen zijn vingertoppen de ingang van haar flink vochtige grotje vonden. Terwijl zij opnieuw zijn fors opgezwollen lid verwende, vond hij haar genotsknobbeltje. Ieder van hen probeerde de ander via trage bewegingen bekoorlijk te stimuleren. Kevin genoot van haar hongerige lichaam dat ze al kronkelend tegen hem aandrukte. Zelf had hij het ook moeilijk onder haar vakkundige handen. Terwijl hij haar een hoogtepunt gunde, onderbrak Caitlynn af en toe haar voortvarende werk, zodat hij wat kon bijkomen.
Ze wilde hem sparen. Er was nog zoveel waar ze nu naar verlangde.

Hijgend nam ze uiteindelijk afstand. Ze kwam voor hem staan en deed zijn blinddoek af. Kort erop draaide ze haar rug naar hem toe en haakte haar beha los. Zonder hem een blik op haar borsten te gunnen trok ze een satijnen negligé aan. Van onder het kleinood haalde ze haar slipje te voorschijn.
Ze wist heel precies hoe ze een man kon behagen met ... niets eigenlijk. Kevin waardeerde enorm het spel dat zoveel anders was dan zijn eerdere ervaringen met vrouwen. Zelfs in zijn dromen was hij nog niet zover gekomen. Niet langer maakte hij bezwaar gebonden te zijn. Hij stelde zich open voor wat volgde.

Gewillig liet hij toe dat ze zijn polsen losmaakte, om ze vervolgens te vangen in zwart leren handboeien. Ze loodste hem naar haar slaapkamer. Uitgestrekt, met zijn polsen boven zijn hoofd, lag hij op bed.
Caitlynn kwam schrijlings op hem zitten, haar gebogen knieën ter hoogte van zijn smalle mannelijke heupen. Ze boog voorover, waardoor de rondingen van haar borsten duidelijk zichtbaar werden. De wetenschap dat ze naakt was onder het zwarte gevalletje deed hem duizelen.
Caitlynn besefte ineens waar ze mee bezig was. Haastig rukte ze zijn onderbroek omlaag en deponeerde het achteloos op de grond.
Dan keerde ze terug naar haar oorspronkelijke plek. Zodra haar vagina contact maakte met zijn harde eikel kwam ze weer tot rust.
Kevin lag vastgebonden onder haar.
Zonder verzet gunde hij haar dit moment. Voorzichtig bewoog ze haar heupen, totdat ze de goede positie had gevonden.
'Niet bewegen. Blijf stil liggen,' fluisterde ze gepassioneerd.

Uitgebreid nam ze de tijd om hem telkens wat dieper toe te laten. Zorgvuldig vond ze de lekkere plekjes, om die langere tijd te stimuleren. Regelmatig verkrampte haar lichaam als ze weer een volgend prikkelend plateau bereikte.

Caitlynn voelde zich een klein meisje in een veel te uitnodigende snoepwinkel. Ze wilde zoveel mogelijk lekkers proeven. Haar aandacht verlegde ze bewust naar het voelen, weg van het vaak zo overheersende oerinstinct. Nu had ze de ruimte om de vele mogelijkheden van haar lichaam te ervaren. Het was heerlijk dat Kevin niets kon doen. Uiteraard bewoog hij soms net een beetje met zijn onderlichaam om haar subtiele bewegingen aan te vullen. Automatisch leek hij te weten hoe hij hun beider genot verder kon vergroten.
Ze verlangde naar strelende handen die over haar rug gleden, steeds verder omlaag. Ze miste de kordate kneepjes in haar stevige billen en het hitsige stimuleren van haar harde tepels. Ze overwoog zijn handen los te maken, maar zag er voor nu van af. Zo samen was er nog veel te ontdekken. Deze vorm van subtiele bondage zorgde voor een enorme verrijking, precies zoals ze had gehoopt.

Pas toen ze echt voldaan was richtte ze haar aandacht volledig op Kevin. Met het heen en weer kantelen van haar bekken liet ze zijn lid dieper binnendringen. Verwachtingsvol trok haar schede samen. Ze vertraagde haar bewegingen. Onder haar bewoog Kevin nauwelijks waarneembaar zijn heupen. Samen vonden ze een plek waar zijn eikel haar intenser kon verwennen. Ze genoot van de zachte rillingen die door hem heen trokken. Dit kon hij nooit lang volhouden. Jammer eigenlijk, want het voelde verrukkelijk. Ter afleiding kuste ze hem vol op de mond. Zijn langdurige reactie was spontaan en oprecht.
Haar polsen steunden op zijn brede borstkast. Geleidelijk drukte ze haar bovenlichaam meer omhoog. Ze liet zich daarbij leiden door de hervatte langzame bewegingen van zijn heupen. Diep in haar leek zijn eikel telkens weer over een randje te glijden. Snakkend naar adem voelde ze het diepe effect dat het op Kevin had. Zonder hem te storen zocht ze aansluiting bij zijn ritme. Zijn toch al forse penis zwol verder op. Haar eigen opkomende orgasme drukte ze weg door haar onderlichaam aan te spannen. Traag leidde zij hem verder.
Dan waren er de kleine schokjes waarmee zijn warme zaad krachtig in haar stroomde.

Caitlynn maakte zijn polsen los en sloeg het bed open. Ze verloor haar niemendalletje en nestelde zich voldaan tegen hem aan.

Nb:
Bovenstaande verhaal is gebaseerd op jonge mensen. Hopelijk worden anderen er ook door geïnspireerd.
O ja ... zorg er voor dat je tijdens het spel niet gestoord wordt. Telefoons op stil, niet reageren op de deurbel, etc.


©Bindingskracht, 2021Terug.