Home
Bindingskracht.nl E-mail
Van beneden dringen heftige geluiden langzaam tot me door. Slaperig werp ik een blik op de klok. 11:11.
Het kán niet waar zijn. Na vijf lange werkdagen tot diep in de nacht had ik de belofte gedaan haar direct op de zaterdagochtend uitgebreid te verwennen. De schat heeft me laten slapen, maar zo te merken is ze niet overweldigend gelukkig met haar gemaakte keuze. Ergens wel begrijpelijk. Kan ik het straks nog goed maken?
Waarom heeft ze me dan ook niet gewekt?
Ik houd me voor de zekerheid slapend als ze de trap op komt en zachtjes de slaapkamer betreedt. Geduldig wacht ik af als ze op bed klimt.

Ze wikkelt een band strak om mijn linkerpols. Behoedzaam beweegt ze mijn arm tot het hoofdeinde. Geluidjes die kunnen toebehoren aan een kettingtje doen me beseffen wat ze van plan is. Toch laat ik toe als ook mijn rechterpols wordt gevangen.
'Paul, je mag rustig je ogen openen hoor. Ik weet dat je wakker bent. Je speeltje heeft je allang verraden,' klinkt haar opgewekte stem van nabij.
Gelukkig, ze lijkt niet boos.
'Schat, wat ben je van plan? Ik wil dit niet ...,' protesteer ik speels.
Allebei weten we wel beter. Elke mooie variant binnen ons aangename seksleven is een welkome verrijking.
Toch zijn de polsboeien een verrassing voor mij. Waar heeft ze die nou weer vandaan getoverd. Zo te zien zijn ze helemaal nieuw. Heb ik haar de afgelopen week zo erg verwaarloosd? Het antwoord weet ik eigenlijk al.
Als ik écht wil, kan ik waarschijnlijk loskomen, bedenk ik me. Dat moet een volgende keer beter.

Ze kruipt nog dichter naar me toe. Vlak voor mijn ogen schuift ze haar slipje opzij. Haar poesje is volkomen glad geschoren, op een klein strookje na. Hoewel ik haar dat had verboden, stijgert mijn penis vol verlangen. Van mij mag ze haar schaamhaar wel kort houden, maar nooit volledig weghalen. Van zo dichtbij ziet ze er nu toch wel heel verleidelijk uit. Misschien moet ik mijn mening bijstellen. Ik kan er trouwens toch niets meer aan doen.
Ik richt me op, in de hoop dat ik haar clitje kan bereiken. Handig weet ze me te ontwijken.
'Oohh Marije, wat ben je mooi. Maak me los, dan zal ik het goedmaken. Je krijgt dan alle aandacht van mij.'
'Helaas Paul ... jouw beurt heb je voorbij laten gaan. Je zult je moeten schikken naar mijn plannen.'

Vlak voor mijn ogen trekt ze langzaam haar slipje uit. Volkomen naakt zit ze vlak bij me in buurt, net buiten bereik. Speels glijden haar handen langzaam over haar slanke lichaam. Ze besteed extra veel aandacht aan haar ferme, stoere borstjes. Ze weet precies hoe ze me kan verleiden.

Uit de kast pakt ze een handdoek. Gewillig til ik mijn billen iets omhoog.
'Schrik niet schat, maar ik ga ook jouw schaamhaar wegknippen. Blijf rustig liggen, dan zal je niets overkomen.
Probeer je niet te verzetten, want dan kan het fout gaan.'
Even overweeg ik om me los te rukken. Met moeite weet ik me te bedwingen. Het feit dat ik niets kan doen, is bijzonder prikkelend. Dat ik daarmee mijn schaamhaar verspeel neem ik op de koop toe.
Opnieuw komt ze schrijlings op me zitten en gunt me ditmaal via haar rug een prachtig uitzicht op haar nu volledig kale, meisjesachtige schaamstreek. Ze is erg grondig geweest.
Rustig begint ze aan haar complexe taak. Na elk sluiten van de schaar vallen een dikke plukken schaamhaar op de handdoek. Met de ladyshave zet ze haar werk voort. Ik heb de grootste moeite met het zoemende, vibrerende apparaatje. Ik wil nog niet klaarkomen, zeker nu niet.
Het koude water zorgt voor verkoeling, maar dat is slechts van korte duur. Met een hand vol zeep masseert ze ondeugend mijn harde paal. Dan volgt het scheermesje. Het duurt lang voordat ze écht tevreden is met haar werk.
Een koud washandje verwijdert de laatste restjes schaamhaar. Ik ben ineens benieuwd naar het resultaat.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Verwend door mijn eega.
Nadat ze alles heeft opgeruimd zoekt ze haar eerdere positie weer op. Ze neemt daarbij een standje 69 aan. Eindelijk. Ik mag haar behagen met mijn tong. Voortvarend ga ik aan de slag, terwijl ze ondertussen verder gaat met het verwennen van mijn toch al zo getergde paal.
Ik merk dat het spel me danig in de macht heeft. Het is moeilijk me te bedwingen. Marije speelt er zo goed mogelijk op in. Geregeld neemt ze wat afstand, zowel met haar spleetje als met haar mond.
Zodra ik een beetje ben bijgekomen, zet ze haar voortreffelijke handwerk voort. Of doet ze het voor haarzelf? Ik kan me niet heugen dat ik eerder zo overweldigend verwend ben.
'Tjeetje Paul, dat was lekker,' stoot ze zuchtend uit. 'Ik heb mijn energie verspeeld. Als je wilt gaan we de rollen omdraaien. Ik wil dat je de boeien bij mij omdoet. Je mag zelf bedenken op welke manier.'
'Vijf minuutjes pauze graag,' weet ik nog hijgend uit te brengen.

De spiegel in de badkamer biedt een vreemd beeld. Mijn anders in veel schaamhaar verborgen penis is nu volkomen naakt zichtbaar. Zelfs onder mijn ballen zijn alle haartjes weg. Wat dat betreft is mijn liefje zeer grondig te keer gegaan. Toch ben ik niet boos op haar. Ze heeft een kans gezien en met beide handen aangegrepen.
Op de wc bestudeer ik de polsboeien. Het kettingtje is te lang, maar kan niet los. Met een klein stukje touw kan ik het oplossen, bedenk ik me. Nadat ik de oogjes aan elkaar heb bevestigd controleer ik even of Marije de boeien op deze manier zelf kan losmaken. Het lijkt erop dat het haar niet zal lukken. Wel loop ik daarmee een risico dat ik er de volgende keer ook aan moet geloven. Ach ... dat zien we dan wel weer.

Zonder moeite staat ze toe dat ik de polsboei bij haar omdoe. Gewillig brengt ze haar armen tot op de rug.
'Schat ... ik niet zelf loskomen. Wat heb je uitgespookt?' kraait ze uit, nadat ze haar positie heeft getest.
'Vormt dat een probleem ...?' vraag ik nonchalant.
'Uuhh ... nee natuurlijk niet. Ik had dit alleen niet verwacht.'
Voordat ze de kans krijgt om te protesteren vlij ik haar neer op bed.
Direct merk ik een enorm verschil. Normaal is ons seksleven ontstuimig en wild. Nu straalt de hele entourage rust uit. Mijn liefje is gevangen in boeien en kan niet actief deelnemen aan het spel. Ineens heb ik de gelegenheid om haar ongestoord te verwennen.
Het is me niet duidelijk wat er allemaal gebeurt. Zelfs de zachtste aanraking van haar tepels doen bij haar alle stoppen doorslaan. Het lijkt alsof ze zich al kronkelend probeert te verzetten, totdat ik me realiseer dat ze uitgehongerd verlangt naar onverdeelde aandacht.
Voorzichtig streel ik haar verhitte lichaam. Heel even is er een schrikreactie als ik mijn hand op haar onbeschermde hals leg. Teder kus ik de kwetsbare plek, daarna haar schouders. Al kussend dwaal ik verder omlaag tot ik bij haar tepel ben. Het puntje van mijn natte tong maakt cirkelvormige bewegingen over haar geribbelde hofje. Met mijn vingertoppen beroer ik de onbeschermde rug. Haar zachte, onderdrukte kreuntjes moedigen aan wat langer door te gaan. Ik neem alle ruimte om beide tepels beurtelings te verwennen.

Door een stap terug te doen heb ik de gelegenheid haar geweldige lichaam te observeren.
Mijn liefje heeft het zo moeilijk. Ze is enorm opgewonden. Zelfs de lichtste aanraking van haar ribbenkast lijkt al te veel. Het is voor mij een reden om vooral even door te gaan.
'Toe schat ... ik wil je voelen. Neem me,' smeekt ze. 'Maak me los ...,' klinkt het nog zonder overtuiging.
Ik heb geen idee hoelang ze dit kan volhouden. Ze staat strak van de spanning.
Zo heb ik haar nog niet eerder meegemaakt, behalve misschien in het begin toen we elkaar voor het eerst zagen.
Nu is het anders, meer volwassen ... hoewel.
Ik kruip dichter naar haar toe. Mijn vinger glijdt over haar gevoelige bovenlip.
Uit mijn stijve penis druppelt wat voorvocht naar beneden dat ik haar aanbied. Ik lijk uit elkaar te klappen als haar tong mijn ontblootte eikel beroert. Snel trek ik me terug. Ik begin een beetje te begrijpen wat ze doormaakt.

Wild geworden grijp ik haar linker bovenbeen. Door haar heup iets op te tillen kan ik haar nemen. Even nog speel ik aan de ingang van haar schede. Moeiteloos laat ze me binnen.
'Dieper Paul ... zo diep mogelijk,' moedigt ze aan. 'Vul me met je zaad. Bekommer je ditmaal niet om mij.'
Toch heb ik zelf andere plannen. Nu maar hopen dat ik het lang genoeg kan volhouden.

Zachtjes beweeg ik heen en weer, steeds wat verder naar binnen. Ik neem de tijd om te voelen hoe ze op mij reageert. Diep in haar lichaam omsluit ze krachtig mijn eikel. Een onbekende sensatie trekt rillend door me heen.
'Toe nou schat ...,' klinkt haar smeekbede.
Door me volledig te concentreren lukt het me om nog meer genot te voelen zonder zelf direct gevaar te lopen.
Ditmaal kan ik het tempo bepalen en maak daar dankbaar gebruik van.
Ik trek me wat terug en wordt verrast door haar krachtige ademhaling. Blijkaar proberen we allebei ons orgasme tegen te houden. Ze reageert steeds heel heftig, ongeacht waar ik me in haar schede bevind.
In haar zoek ik een plekje waar ik haar veilig kan laten komen. Ze draait haar heupen in een laatste, ultieme poging mij tot andere gedachten te brengen. Dan geeft ze zich eindelijk gewonnen.
Snel maak ik haar los en sluit haar in mijn armen. Tjonge, wat een geil en gaaf spel.


©Bindingskracht, 2017

Terug.