Home
Bindingskracht.nl E-mail
Na een lange autorit door het zonnige Lake District stapte Krista het kantoor binnen van de beheerder van het vakantiepark. Onderuit gezakt in een stoel nabij het bureau zat een jonge vrouw. Het was zeer de vraag of ze zelf in de gaten had dat ze uitdagend gekleed was. Lange, gebruinde benen lagen comfortabel op het blad, waardoor haar toch al korte rokje verder oplaag was gekropen. Even meende Krista de zacht geel gekleurde stof van haar haar slipje te zien. Haar aandacht ging vooral uit naar de fraai gevormde borstjes die vrij spel hadden onder haar hempje.
'Becca ...?' vroeg Krista, terwijl ze in haar hoofd een vervolgzin in het Engels probeerde samen te stellen.
'Oohh ..., let maar niet op het naambordje. Ik ben Rachel en val hier af en toe in. U bent mevrouw Bergsma ...?' informeerde ze met uitgestrekte hand, gewoon in het Nederlands.
Krista stelde zich eveneens voor en sprak haar voorkeur uit voor "je" in plaats van "u". Hun leeftijden kwamen immers aardig overeen. Nauwgezet nam Krista de jonge vrouw in haar op. Tijdens het korte fysieke contact merkte ze dat de hand van Rachel aangenaam warm was en klam aanvoelde. Opnieuw dwaalde haar blik af naar de verborgen heuveltjes in het t-shirt. Haar knieën werden week en een zachte tinteling trok door haar onderbuik. Iets bij de vrouw sprak tot haar verbeelding.
Expressievormen: 2019 Bondage verhalen: Boeiende hartsvriendin (2).
Kort waren er de formaliteiten voor het verblijf op de het vakantiepark.

Zoals zo vaak in een nieuwe omgeving had Krista die nacht moeite met slapen. Ditmaal was het echter anders. Ze droomde levendig van een samenzijn met het meisje van de receptie. In haar droom was ze naakt, net zo naakt als Rachel had geleken. Ze zat op een stoel, polsen vastgemaakt aan de poten. Rachel droeg een Engels schooluniform. Door haar uitdagend geopende blouse kreeg de fantasie volop de ruimte. Rachel nam plaats op haar schoot en schoof steeds dichter tegen haar aan. Met haar enkels drukte ze de benen van Krista naar achteren en daarmee wijder uiteen.
Krista voelde levendig de hand die voorzichtig contact zocht met haar natte schede. Ze verlangde naar de snelle ontlading die voor haar zo gewoon was geworden. Met haar man was het spel nu allang voorbij.
Die nam nooit de tijd om haar lichaam te laten ontwaken.
Het warme gevoel moest ze halen uit de snel geloosde ruime hoeveelheid sperma diep in haar vagina.
Na afloop voelde zij zich altijd verdrietig, en vaak ook gebruikt.
De aandacht en de tijd die Rachel aan haar besteedde, zij het in de droom, was aangenaam en prikkelend. Ze genoot van de zachte aanraking van haar verwaarloosde borsten, die qua omvang overeen kwamen met die van dit meisje van de receptie.
Al snel vermengden droom en werkelijkheid zich. Haar eigen handen raakten de plekken aan die Rachel vanuit de droom betastte. Wonderlijke prikkels trokken door haar heen toen ze zelf voorzichtig haar eigen tepels masseerde. Langzaam trok haar hand over haar vlakke buik verder omlaag. Traag verdwenen haar vingers tot diep in haar schede op zoek naar lekkere plekjes. Mede door de fantasie lukte het ditmaal wel om voldoening te vinden. Na afloop zakte ze weg in een diepe, verfrissende slaap.

Krista was vroeg in de ochtend opgestaan en onderweg naar haar tante. Met regelmaat dwaalden haar gedachten af naar Rachel. Wat maakte haar zo aantrekkelijk? Waarom was ze in de droom voor deze vrouw gevallen, terwijl normaal haar aandacht altijd uitging naar exemplaren van het mannelijke geslacht? Antwoorden bleven uit, net als gelukkig de ongelukken als ze weer eens aan de rechterkant van de weg belandde, terwijl ze wist dat ze links moest rijden in Engeland.
Het was heerlijk om haar favoriete tante na lange tijd weer te zien. Ze was de iets oudere schoonzus van haar moeder. De afstand stond regelmatig bezoek helaas in de weg. Door de ingeplande vakantie was er nu alle tijd om weer uitvoerig bij te praten. Kort na de lunch liet haar tante vol trots de laatste aanpassingen aan haar woning zien. Vooral de veel ruimere douche was een aanwinst.
Verder was de anders zo rommelige zolder functioneler ingedeeld, zodat er ruimte was ontstaan voor een extra werkplek. De nonchalant rondslingerende polsboeien in ziekenhuisstijl trokken de aandacht van Krista. Nieuwsgierig vroeg ze naar het bijbehorende verhaal.
Krista kwam pas laat in de middag terug op het vakantiepark. Haar auto liet ze achter op een afgelegen plek van de algemene parkeerplaats. Via een achterpad liep ze naar het haar toegewezen huisje. Ze passeerde de vervallen boerderij.
In haar ooghoek ving ze een glimp op van Rachel die nog een zonrijk plekje had gevonden in een oud raamkozijn. Eén blik op haar onbedekte borsten was genoeg om de nachtelijke droom weer glashelder terug te krijgen op haar netvlies.
Verlangend naar hernieuwd contact hoopte Rachel dat Krista de ruïne zou betreden. Kort was er het oogcontact. Zonder op toestemming te wachten betrad Krista de ruïne. De naakte Rachel maakte totaal geen bezwaar op de inbreuk op haar privacy. Ze nam zelfs niet de moeite om haar lichaam te bedekken.

Krista plaatste haar spullen zorgvuldig op de grond, tegen de muur. Toch kon ze niet voorkomen dat de grote plastic tas omviel, waardoor een handboei over de grond rolde. Het zorgde voor een ongemakkelijk moment.
Rachel daarentegen had een déjà vu. Het was bijna een jaar geleden, op haar verjaardag, dat ze zich op aanraden van Erja naakt had laten vastbinden door Paul. Hij had haar getrakteerd op meerdere orgasmes, voor het eerst in haar leven. Hoewel ze getrouwd was met Erik had ze dat gevoel nooit eerder ervaren. Ook daarna lukte het haar niet om het te hervinden. Al maanden liep ze rond met het idee om weer met Paul af te spreken, maar daar was het nog niet van gekomen. Jammer eigenlijk.
Nu ging haar hart wild te keer. Lag hier een hernieuwde kans? Doelbewust had ze nonchalant haar linkerbeen wat laten zakken en toonde daarmee haar schaamstreek. Pas toen Krista opkeek bedekte ze zonder haast haar intieme zone met haar hand. Rachel probeerde te achterhalen welke plannen de andere vrouw voor ogen had, maar bleef in het ongewisse. Kort volgde het verhaal over de boeien die een gift waren van haar tante. Er kwam geen uitleg over wat ze er verder mee wilde doen. Ze had feitelijk nog geen idee.

Nauwkeurig observeerden de beide jonge vrouwen elkaar. Rachel kon alleen maar gissen hoe de andere vrouw er zonder kleren uit zou zien. Via het strakke t-shirt had ze zich al een gedeeltelijk beeld kunnen maken. Ze herkende de vormen van de kleine borsten, en de smalle taille die afstak tegen de duidelijke welvingen bij haar heupen. Wat ze tot nu toe zag beviel haar wel. Ze probeerde een strategie te bedenken die hopelijk aansloot bij het moment. Mocht zij zich laten vastleggen, of moest ze aanbieden om Krista te boeien? De wetenschap dat Krista waarschijnlijk erg onervaren was gaf de doorslag. Door het kiezen van de eerste optie had Rachel de mogelijkheid het proces te sturen, een proces dat zich wat haar betreft mocht richten op de trage, langzame, subtiele aanraking.
Voor Krista zou deze optie waarschijnlijk minder confronterend zijn, zo hoopte ze. Het onrustige gevoel in Rachel's onderbuik gaf de doorslag. Ze trok figuurlijk de stoute schoenen aan ontvouwde haar plan.

Krista zocht naarstig naar antwoorden, die ze nodig had om te bepalen waar ze goed aan deed. Waarom werd zo aangetrokken tot Rachel? Het pastte niet bij haar. Vrouwen vielen buiten haar jachtgebied. Daarnaast was ze getrouwd. Deze vrouw vormde een opmerkelijke uitzondering. De belangstelling was duidelijk wederzijds?
Rachel vond haar blijkbaar zeer de moeite waard? Lag er een lesbische grondslag?
Naast deze dan toch al complexe verhouding was er ook nog het onderwerp vastbinden. Wat zou het haar brengen? Mocht ze genieten van het uitgebreid bekijken, het zachte aanraken? Zou ze wel kunnen, een vrouw verwennen?
Het duizelde haar, en dat kwam niet alleen door de tientallen vragen.
Ze merkte ook de onrust in haar lichaam, een erotische onrust. Hier lag een kans om te experimenteren.
Ze moest hem aangrijpen. Later bij het evalueren zouden de antwoorden misschien vanzelf komen.

Ze waren nog altijd in de vervallen boederij en hadden niet het geduld te wachten tot ze in de veilige omgeving van haar vakantoehuisje waren. Rachel was nog altijd naakt toen ze samen de inhoud van de plastic zak bekeken. De vier handboeien waren groot genoeg om ook om de enkels te passen. Daarnaast waren er lange leren riemen. Al snel werd duidelijk dat die gebruikt konden worden om bijvoorbeeld armen en benen wijdgespreid vast te leggen aan de poten van het bed. Wel was het een vereiste dat het bed die poten had. Krista wist het niet, ze had er nog niet bij stil gestaan. Rachel verzekerde dat het geen probleem zou opleveren. Ze kende de indeling van alle huisjes.

Geen van beiden wilden langer wachten, maar met de spullen waar ze nu over beschikten was het bed een vereiste. Naakt snelde Rachel naar het vakantiehuisje van Krista. Het was een wonder dat ze door niemand werden opgemerkt. Lust had ook toegeslagen bij Krista. Diverse kledingsstukken vlogen in het rond zodra ze de deur achter haar had gesloten.
Rachel deed de pols- en enkelboeien om en zocht een plek op het midden van het bed. Vrijwillig hielp ze mee met de leren riemen, zodat kort erop haar armen wijdspreid gefixeerd waren aan het bed. Ze had zich laten leiden door de heftige prikkels van het moment. Nu trok er een onrust door haar heen.
Ze testte de boeien en begreep al snel dat ze was geboeid door échte ziekenhuisboeien. Ontsnappen was niet mogelijk. Daarnaast boden de zwarte leren riemen te weinig ruimte, precies zoals ze een paar minuten geleden had gewild. Haar lichaam leek te ontwaken uit een veel te lange winterslaap. De spannende gevoeligheid keerde terug.
De gevoeligheid zoals ze had ervaren tijdens de bondagesessie met Paul. Ze herinnerde zich ook weer hoe het vroeger was, hoe weinig er toen nodig was om diepgaande bevrediging te vinden. Nu lag haar genot in handen van een vrouw. Toch was het niet de vrouw die de doorslag gaf, het was haar machteloosheid.
Ze werd losgerukt uit haar opwindende gedachten doordat Krista haar benen voorzichtig wat naar buiten drukte. Rachel liet gretig toe dat haar enkels op gelijke wijze als haar polsen werden gefixeerd.

Krista observeerde de weerloze vrouw en wist dat ze gecommitteerd had aan een spel dat ze slechts uit haar fantasie kende, los van de eventuele beelden die ze in films had gezien. Gelukkig nam Rachel de regie over, ondanks haar machteloze, onderdanige positie.

'Lik zachtjes mijn tepel, bijna zonder aan te raken,' verlangde Rachel.
Het effect was voor beiden overweldigend. Rachel kronkelde onder het genot dat haar ten deel viel. Krista reageerde op de onrust die door het geboeide meisje trok. Als vanzelf ontdekte Krista hoe ze Rachel het beste al plagend kon verwennen. Hoe meer ze luisterde naar reacties die ze los weekte, hoe meer ze zelf opgewonden raakte. Soms hield ze stil, zodat ze wat kon bijkomen. Haar blik gleed dan over het gevangen lichaam dat ze mocht bespelen.
'Streel me. Langzaam en teder,' bracht Rachel hijgend uit. 'Niet te snel ... We hebben alle tijd,' waarschuwde ze toen een hand voortvarend richting haar schaamheuvel trok.

Krista volgde nauwgezet de instructies op. Soms vulde ze aan met ideeën die nu als vanzelf boven kwamen. Wel vroeg ze zich verwonderd af waarom de bijzondere plekjes tussen de benen nog steeds niet in beeld kwamen. Ze mocht er naar kijken, het bewonderen, maar niet aanraken. "Kijken, kijken, niet aankomen." Het was alsof ze haar moeder hoorde praten, maar dan nu in een totaal andere context.

Rachel benutte elke kans om het genot van haar vorige bondagesessie te laten evenaren. Het spel met Paul was destijds zeer bevredigend geweest. Hij had haar gegeven waar ze toen intens naar verlangde. Toch had een innerlijke haast overheerst. Verwend worden deze vrouw had een totaal andere dimensie. Ze lag weerloos vast, waardoor ze niets terug kon doen. Ze mocht onbaatzuchtig ontvangen, op een wijze die ze zelf kon sturen omdat ze de regie in handen had genomen.

Krista had inmiddels feilloos door hoe ze Rachel optimaal kon verwennen. Ze hoefde maar bij haar eigen lichaam te raden te gaan. Instructies volgden elkaar minder snel op. Krista kreeg daarmee een figuurlijk vrijere hand.
Speels verwende ze met haar tong de harde linker tepel, terwijl ze de andere tepel voorzichtig tussen duim en wijsvinger masseerde. Het lichaam onder haar kwam steeds vaker al kronkelend in opstand. Met haar andere hand drukte Krista op de schaamstreek van Rachel in de hoop haar in bedwang te houden. Het pakte totaal anders uit. Rachel kantelde op en neer met haar bekken, zoekend naar extra contact met de hand. Door de onrust bij Rachel raakte Krista zelf ook steeds verder opgewonden. Ze had het gevoel dat ze op het punt stond klaar te komen, zonder enige externe stimulans. Hijgend stopte ze haar activiteit en trok zich terug. Voor Rachel bleef daarmee het hoogtepunt net buiten bereik. Krista gaf geen gehoor aan de kreunende en steunende smeekbeden.
Krista ging rechtop staan. Aandachtig bekeek ze het gevangen lichaam van Rachel. Haar eigen linkerhand dwaalde over haar borsten, terwijl haar rechterhand omlaag zakte.
De smachtende blik maakte juist dat ze doorging bij haarzelf. Ze kromp ineen toen haar vingers door haar kletsnatte schede gleden. Zonder schaamte liet ze Rachel toekijken, terwijl ze traag zichzelf stimuleerde.
Na afloop vleide zij zich neer, bovenop Rachel. Ze voelde de warmte en de honger bij het kronkelende lichaam onder haar. Ze hoorde de hijgende, snelle ademhaling.
Lippen zochten elkaar op, tongen versmolten, tepels maakten speels contact

Ze kwam naast Rachel liggen, haar hoofd ter hoogte van de verleidelijke tepel die gretig werd aangeboden.
Met haar linkerhand streelde ze het verrukkelijke lichaam. Eerst het gezicht, de warme wang, de lippen en oorlel.
Dan trok ze omlaag over de schouders naar nog een borst. Nog steeds sabbelend gleed haar vrije hand over de zachte huid van Rachel's buik. Ze voelde de piercing bij de navel, die ze zelf nooit gekozen zou hebben.
Dwalend trok haar hand over de vrijwel geheel gladgeschoren schaamstreek en kroelde door het strookje kort haar dat nauwgezet was bijgehouden. Haar vinger vond moeiteloos het genotsknobbelde, ze hoefde maar te luisteren naar de plotseling sterk verhoogde ademhaling. Het lichaam onder haar kronkelde van ingehouden spanning, in bedwang gehouden door de leren boeien. Keer op keer hield ze even stil tot Rachel het uitschreeuwde. Een felle, volledige ontlading volgde vrijwel direct op het moment dat haar vinger nog maar nauwelijks de smachtende schede was binnengedrongen.

Krista gunde Rachel geen tijd om te herstellen. Ze zag haar kans schoon om een lang gekoesterde fantasie te verwezenlijken. Ze zocht een positie tussen de wijd gespreide benen. Met haar tong streelde ze zacht de uitnodigende schaamstreek, veel langzamer dan ze in dromen had gedaan. Er was zo weinig nodig om deze vrouw in vervoering te brengen. Snappen deed Krista het allang niet meer. Dit was zo anders dan het vrijen dat ze gewend was.
Na het snelle orgasme kroop ze aan de andere kant tegen het gevangen lichaam. Ze sabbelde aan de verwaarloosde tepel. Ondertussen draaide ze langzaam met haar vinger cirkeltjes in de diepte van de hunkerende schede.
Vol verbazing constateerde ze hoe weinig er nodig was om het gevangen lichaam in extase te brengen. Ze genoot van de speelse macht die ze over de weerloze Rachel had. Ze kon elk moment stoppen met haar activiteiten, waardoor bij de ander de wanhoop nabij kwam. Na het korte teasen was er uiteindelijk het pleasen.

Ze bevrijdde Rachel uit haar netelige positie. Hoewel ... netelig was niet echt het juiste woord. Het aanbod om de rollen om te draaien kon ze niet aannemen. Niet nu ..., nog niet ... Ze had tijd nodig om te herstellen. Wel ging ze gretig in op de wens van Rachel om de komende nacht samen in bed konden doorbrengen. Om te slapen werd verzekerd.
Later was er nog tijd genoeg voor de andere, meer boeiende verwennerij. .


©Bindingskracht, 2019

Terug.