Home
Bindingskracht.nl E-mail

Jasper, haar man had zich terug getrokken in zijn eigen domein. Zíjn plek. Een plek die Tess slechts zelden mocht betreden. Zeker niet ongevraagd, dan kreeg ze de wind van voren. Door de manier waarop hij reageerde groeide bij Tess het vermoeden dat hij zijn vertier zocht in de virtuele erotiek. In de prullenmand vond ze soms wat tissues of wc papier met iets dat veel weg had van opgevangen zaad.
Gelukkig hield hij genoeg energie over om haar geregeld te behagen. Toch miste Tess inmiddels de romantiek.
Ook de speelse, trage opbouw ontbrak vaak. Seks met Jasper werd routinematig. Het was vrijwel altijd te snel voorbij.
De keren dat zij via hem een hoogtepunt bereikte werden zeldzamer. Ze was jaloers op het gemak waarmee het bij hem wél altijd lukte. Voor haar restte meestal niets anders dan faken. Als ze na afloop haar vagina schoonspoelde voelde ze diep in haar het gemis.

Tergend traag tikten seconden voorbij. Het duurde nog lang voordat Tess naar de yoga kon gaan. De lessen waren bij mooi weer op het naastgelegen voetbalveld. Ze zocht dan een plekje dicht bij de middellijn. Tess groette de vrouw die links van haar een plekje vond. Tess had onbewust naar haar uitgekeken. Nu nog hopen dat ze af en toe zijwaarts moesten draaien.
Ze kende de naam van deze vrouw nog niet. Wel nam Tess telkens meer beelden van haar strakke lichaam in zich op. Gespannen wachtte ze tot oefeningen als de sprinkhaan of salamander aan bod kwamen. Iedereen moest dan met zijn gezicht in de richting van de middellijn draaien. Tess deed altijd fanatiek mee. Haar rug had het nodig..

Vroeger ... tja vroeger ... ging de aandacht bij Tess uit naar krachtige jonge mannen. Hoe sportiever of baldadiger,
hoe meer ze verlangende naar ten minste een one-night-stand, of meer natuurlijk. Toch was ze bescheiden gebleven. Ooit had iemand geopperd dat ze minstens tien minnaren moest hebben gehad om te bepalen welke eigenschappen ze in een toekomstige echtgenoot verlangde. Dat aantal van tien had ze nooit gehaald. Verder dan iets meer dan de helft was ze niet gekomen. Misschien wrong daar nu de schoen.
De laatste tijd lag haar interesse onbedoeld bij specifieke vrouwen. Vrouwen met zachte welvingen waar ze niet mee te koop liepen. Gelukkig voor Tess bood yoga kleding weinig ruimte om al dat moois verborgen te houden.

Sinds kort waren er twee vrouwen in het bijzonder waar Tess graag naar uit keek. Eén ervan lag nu vlak bij.
Het bezorgde Tess een warm gevoel, zonder te weten hoe het kwam.
De yoga docente liep over het veld en corrigeerde de houding bij sommige dames. Ook Lara werd aangesproken, omdat ze haar rug best meer achterover mocht strekken. Eindelijk kende Tess haar naam.

Vaak, in het holst van de nacht, waren er de fantasieën. Dan groeide het verlangen om samen te zijn met Lara, in de sauna, onder de douche of "gewoon" in een slaapkamer. In de niet alle te verre toekomst hoopte Tess écht contact te maken met deze imponerende vrouw. Tess had echter geen idee wat er in Lara omging. Misschien kwamen ze nooit verder dan wat ze nu hadden. Zelf durfde Tess niet het initiatief te nemen, bang de ander te kwetsen of te worden afgewezen. Ze had eigenlijk heel weinig ervaring met vrouwen.

Het moment van haar favoriete oefening naderde. Ieder draaide inderdaad met zijn gezicht naar de middellijn.
Tess voelde haar tepels verwachtingsvol opzwellen toen ze de harde knopjes tegenover haar zag. Lara had haar onderzoekende blik opgemerkt. Tess voelde de onbeschaamde blik van Lara over haar welgevormde heupen glijden.
Als ze een man was geweest zou ze de grootste moeite hebben gehad om geen erectie te krijgen. Nu kon ze onopvallend genieten van het warme gevoel in haar onderbuik. Een gevoel dat de laatste tijd thuis ontbrak.

Tess merkte dat Lara haar fysiek uitdaagde. Allebei trokken ze hun bovenlichaam verder omhoog. De jeugdige contouren van hun strakke borsten kwamen daarmee beter tot hun recht. Het duizelde Tess toen ze werd getrakteerd op een diepe inkijk bij haar buurvrouw.
Bij nieuwe oefeningen veegde Tess het zweet van haar voorhoofd. Gulzig laafde ze zich aan de fraaie vormen van de strak ingesloten billen en gewelfde heupen. Ter afleiding zocht ze weer aansluiting bij de krachtige oefeningen die van hen werden verwacht.

Het werd tijd voor de relaxation. Vrijwel iedereen lag languit op de mat, benen licht gespreid, armen langs het lichaam. Tess hanteerde opnieuw haar handdoek, want het zweet brak haar aan alle kanten uit. Vlak naast haar zag ze bij Lara een licht uitstekende schaamstreek tussen lange, atletisch gebouwde bovenbenen. Ze meende zelfs de schaamlippen te kunnen zien. Ze wist gewoon dat het schaamhaar heel kort schoren was. Misschien was de schaamheuvel wel helemaal kaal? Tess verlangde heftig naar een dwalende hand over haar eigen, zorgvuldig bijgewerkte schaamstreek. Een hand die steeds verder in de richting van haar vochtige vagina trok.

Na afloop verdween Tess in de verder lege blokhut die als kleedkamer diende. Ze wenste dat ze vroeger vaker met vrouwen had gefleurd. Er waren genoeg gelegenheden geweest, maar haar aandacht was gericht op mannen.
Nu vond ze het jammer dat ze destijds niet meer had geëxperimenteerd. Toch had ze tot op heden geen spijt over hoe haar leven zich ontvouwde.

'Teetje Tess ... waar zat jij met je gedachten?'
Tess had niet eens gemerkt dat Abby was binnengekomen. Ze gaf de nieuwkomer een welgemeende glimlach, in de hoop haar eigen obscene gedachten daarmee van tafel te vegen. Het vuur dat al in haar brandde, werd bij het zien van de Abby flink opgestookt. Tess sloeg haar benen over elkaar en drukte ze stevig tezamen. Ze mocht niet laten merken dat nu ook Abby haar opwond.

Expressievormen: 2021 Bondage verhalen: Vrouwelijke welvingen lonken.
Quasi nonchalant kwam Abby tegenover haar zitten. Uit haar tas diepte ze sportkleding op en legde het klaar op de bank.
Tess wilde vluchten, weg van het prachtige beeld dat ze al eens mocht aanschouwen.
Vlak voor haar ogen trok Abby haar t-shirt langzaam omhoog. Heel geleidelijk kwam de slanke taille in beeld die sterk afstak tegen de brede heupen en stevige bovenbenen. Het lukte Tess niet om haar blik af te wenden.
Aandachtig volgde ze de onthulling van de wat stevigere borsten. Abby droeg weer haar rode beha met de brede zijkanten. Ze reikte tot achter haar rug om de drie haakjes los te maken. Haar bevrijde trots had de tand des tijd goed doorstaan. De borsten stonden nog altijd fier naar voren gericht.
In gedachten stond Tess op om aan de harde tepels te zuigen.
Het zou ongepast zijn ...toch? Onbeschaamd keek ze toe hoe Abby zich uit haar strakke spijkerbroek wurmde.
Haar slipje schoof een stukje mee omlaag. Oog in oog stond ze met een gewelfde schaamstreek met kort geschoren haartjes. Ongegeneerd mocht Tess het lichaam van de andere vrouw bewonderen. Het leek wel opzet dat ze haar slipje uittrok en poelnaakt voor haar stond.

Hun spel werd onderbroken door een geluidje uit Tess's mobieltje. De magie werd verbroken.
'Als je wilt mag je wel een foto van me maken, dan heb je vannacht wat om over na te denken,' klonk het uitdagend. 'Toe maar,' verzocht ze nogmaals.
Tess trok haar stoute schoenen aan. Met hoog rode konen nam ze een foto. Het voelde als vreemdgaan, alsof ze haar man bedroog. Vlak voor haar ogen nam Abby een andere positie in. Opnieuw nam Tess een foto van de intrigerende vrouw. Zelfs het aantrekken van een schoon slipje zag er prikkelend uit.
Toen Abby eindelijk geheel omgekleed voor haar stond nam Tess een laatste foto.

'Geef me je mobieltje eens. Ik wil de foto's zien.'
Handig bekeek Abby de zorgvuldig gemaakte naaktfoto´s van zichzelf. Het waren er maar enkele. De andere foto´s hadden meer weg van close-ups.
'Zo ... die zijn goed gelukt,' kwam haar compliment.
Snel vlogen haar vingertoppen over het kleine scherm.
Pas daarna kreeg Tess haar mobieltje terug.

Moeiteloos vond Tess de contactgegevens die Abby had toegevoegd.
'Mocht je zin krijgen ... in mij dus. Een waarschuwing is op zijn plaats. Ik heb namelijk zo mijn eigenaardigheden.
Niets bijzonders ... mits je er voor open durft te staan.'
Tess voelde de bemoedigende hand op haar schouder.
Ze had geen idee waar Abby op doelde. Het mysterie kreeg daarmee een diepere lading. Op een "manage a troi" zat Tess niet te wachten. Wel keek ze reikhalzend uit naar oprechte aandacht van deze opmerkelijke vrouw. Daarvoor had ze nu een opening.

Die avond dwaalde ze rusteloos door het huis. Het viel zelfs Jasper op. Uiteindelijk ging hij alvast naar boven, onder het mom van nog wat uitzoeken voor het werk. Langzaam drong het tot Tess door dat hij zijn mobieltje meenam. Dat deed hij de laatste tijd vaker. Voorheen was hij zijn mobieltje altijd kwijt, want dan had hij dat ding weer ergens achteloos neergelegd.
Langzaam kwam het besef dat ook zij nu vreemd ging. Er was nog niets gebeurd, maar toch. Tess verlangde hartstochtelijk naar een shotje aandacht. Ze wist dat ze moest werken aan haar eigen relatie. Misschien was het nog niet te laat.
'Ga je mee schatje,' klonk het opgewekt.
Normaal zei hij nooit "schatje". Had ze toch gelijk?
Ze krijgt bijna een hartverzakking toen hij haar mobieltje pakte om even iets te checken. Afgezien van de gewaagde kiekjes van Abby bevatte haar mobieltje nog weinig geheimen. Een tweede mobieltje was dus ook geen oplossing. Lang geleden gebruikte ze gewoon de mail met versleutelde Word-bestanden. Eén groot bestand met alle correspondentie en een kleintje voor het transport over en weer.

De volgende dag zag ze een teleurgestelde Abby bij de sportschool. Het kostte Tess tijd om uit te leggen waarom ze nog niet had gereageerd. Ze zag de herkenning. 's Avonds stelde ze een Word-document op met daarin de foto's die ze had gemaakt. Met tegenzin schoonde ze haar mobieltje op. Voor de zekerheid checkte ze de iCloud.
Jasper werd nieuwsgierig en wilde weten wat ze aan het doen was.
'Mag ik meekijken op je laptop?'
'Natuurlijk,' antwoordde Tess zonder aarzeling. Ze had moeite om haar verhoogde hartslag onder controle te krijgen.
Ze klapte haar laptop dicht en deed net of ze hem wilde overhandigen.
'Dan neem ik wel even jouw mobieltje ter hand.'
Jasper trok bleek weg.

De volgende dag zag Tess het mailtje van Abby. Het versleutelde bestand verhulde de inhoud. Het was Abby blijkbaar gelukt om het document te open via het overeengekomen wachtwoord.
Tess durfde niet verder te gaan met de mail. Dat móest wachten, het kón wachten. Wel ervaarde ze een prikkelend gevoel, dat ze met Jasper sinds lang niet meer had.
Later die dag las ze het verhaal dat net op één A4-tje paste. De inhoud was onschuldig. Tess ervaarde de rust die het gebruik van mail met zich meebracht. De snelheid was er uit en had plaats gemaakt voor diepgang. Met diverse onderbrekingen stelde ze haar eigen bericht samen tot het rijp was om te versturen.

De volgende ochtend was er al antwoord. Onbezorgd opende ze het Word-document en begon te lezen. Openhartig vertelde Abby dat ze behoefte had aan knuffelen en subtiele erotiek (mogelijk af en toe aangevuld met een blinddoek of een stukje touw). Tess liet de tekst tot haar doordringen. Verwachtingsvolle erotisch tintelingen ontwaakte in haar lichaam. Ooit had ze zich verdiept in tedere bondage als een seksuele spelvorm binnen haar relatie. Door gebrek aan ervaring had ze Jasper nooit deelgenoot gemaakt van haar innige verlangen.
Vluchtig scrollde ze verder. Bij het zien van het ingevoegde plaatje sloeg haar hart bijna op hol. Het beeld van de naakte, vastgebonden vrouw was bijzonder boeiend.

Tess had moeite haar antwoord te formuleren. Ze zocht een juiste balans tussen de gretigheid om deel te nemen, en haar gezonde verstand. Veel te snel had ze al een berichtje teruggestuurd om Abby een compliment te maken ... en alvast gerust te stellen. Dat Abby zover had durven gaan, getuigde van moed en mensenkennis.
Nadat Tess de bestanden zorgvuldig bovenaan in haar Word-document had toegevoegd, verwijderde ze de sporen van hun correspondentie uit de inbox, en sent en deleted items. Alleen het mailadres bleef achter.
Met regelmaat haalde ze de afbeelding te voorschijn die Abby zelf had getekend en geverfd. Het plaatje liet veel ruimte voor eigen interpretatie. Het leek alsof de vrouw gemakkelijk uit de touwen kon ontsnappen, maar wachtte desondanks geduldig af. Het was alsof ze poseerde. Misschien deed de vrouw dat ook. Wat Tess betreft mocht Abby haar rustig eens zo vastbinden. Dat ze dan vrijwel naakt zou zijn, vormde voor Tess geen probleem. Zeker niet nadat Abby zelf al naakt voor háár had geposeerd.

Via de mail deelden Tess en Abby onopgemerkt hun geheimen. Tess kon rustig haar laptop laten slingeren. Het enige probleem kon het versleutelde bestand zijn. Jasper had er niet meer naar haar laptop gevraagd, bang dat hij zijn eigen geheim zou moeten opbiechten. Tess kon hem er heerlijk mee uit de tent lokken, zonder zelf gevaar te lopen.

sinds kort was Abby weg bij haar partner. Over en weer was er net iets te veel onenigheid. Naast haar reguliere werk had ze ook haar hobby als kunstenares weer opgepakt. Met het maken van erotisch getinte afbeelding wakkerde haar verlangen naar bondage weer aan. In het verleden was ze er wel eens mee in aanraking gekomen. Toch had ze toen niet echt doorgepakt, en dat terwijl de fantasieën steeds dominanter werden.
Uit veiligheid wilde Abby zich voorlopig richten op vrouwen. Daarnaast waren erotisch getinte kunstwerken met vrouwen een leuke, extra financiële bron van inkomen. Onomwonden schreef Abby dat ze de laatste tijd droomde dat ze Tess naakt mocht vastbinden. Begrijpen deed ze het niet.

Jasper moest onverwachts op de zaterdag naar een seminar. Tess vond zijn verhaal niet echt geloofwaardig.
Later zou ze er nog wel op terugkomen. Het bood haar onverwachts de gelegenheid om met Abby af te spreken.
Ze vond het grappig dat Jasper aan haar verhaal twijfelde.
'Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten,' aldus het spreekwoord, bedacht ze.
'Ik kan je de mail laten zien,' gaf ze nonchalant ten antwoord. 'Laat jij me die van jou ook zien?'
Boos trok Jasper zich terug.
Tess verlegde haar aandacht.

Die zaterdag werd duidelijk dat Abby vrij goed wist hoe ze iemand zodanig kon vastbinden dat de ander niet zelfstandig los kon komen. Vrijwillig liet Tess zich in steeds andere posities vastbinden. Geregeld mocht ze ook wat bij Abby oefenen.
Naarmate de dag vorderde groeide hun kennis. Het accent verschoof naar het verwennen als de ander geen kant op kon. Tess verloor steeds meer kleding, tot zelfs haar ondersetje geen echte veiligheid meer bood.
Stevig vastgebonden belandde ze op de bank. Haar nauwsluitende sportbeha bedekte al lang niet meer haar inmiddels super gevoelige borsten.
<

'Raak ze aan,' smeekte Tess toen Abby dichterbij kwam.
Ze sloot haar ogen en liet de wonderlijke prikkels diep haar lichaam binnendringen. Hoe meer ze kronkelde, hoe meer tedere aandacht Abby aan haar borsten schonk.
Haar enkels waren met touw bijeen gebonden, toch lukte het Tess om haar benen wat te openen. Abby ging er vrijwel direct op in. De verwennerij van haar schaamstreek was totaal nieuw voor Tess. Net als de vingers die zonder haast de omgeving van haar vagina beroerden. Ook diep in haar schede vond Abby tal van lekkere plekjes.
Met zachte kreuntjes stuurde Tess bij. Ze hoefde zelf niets te kon. Sterker nog, ze kón niets doen. Gretig nam ze de uitgebreide verwennerij tot zich. Geregeld trok Abby zich wat terug. Tess werd dan helemaal op zichzelf terug geworpen. Ze genoot van de warmte van haar verhitte lichaam. Zweetdruppels benadrukten de wonderlijke tintelingen die wild door haar heen trokken. Haar lichaam kwam weer in opstand toen Abby naar haar toe bewoog.

Abby draaide Tess terug op haar zij. Ondanks haar gesloten ogen voelde Tess de nabijheid van haar mond. Het tipje van haar tong maakte contact met haar harde linker tepel. Tess slaakte een genotvolle kreet. Gelijktijdig werd haar ander tepel door geroutineerde vingers verwend. Tess kreeg geen tijd om het van diep in haar opwellende orgasme op te vangen. Nooit eerder was ze alleen via haar borsten klaar gekomen. Het ontstond spontaan. Niet langer ging ze in verzet. Ze gaf zich volledig over aan het genot dat Abby haar schonk.

Terwijl bij Tess het gewone leven rustig doorkabbelde sprak ze geregeld met Abby af. Telkens namen ze de tijd om uitgebreid de mogelijkheden van het bondagespel te onderzoeken. De ene keer wilde Tess graag in meerdere posities worden vastgebonden. Andere keren oefende ze het vastbinden op Abby. Als tegenprestatie wilde Abby dan machteloos verwend worden. Via Abby leerde Tess steeds meer over de mogelijkheden van haar eigen lichaam, maar ook hoe ze een andere vrouw ... of man ... kon behagen.

Voor Tess werd het tijd knopen door te hakken, en dan niet de knopen die bij het vastbinden hoorden. Ze moest onderzoeken of er toekomst met Jasper kon zijn. Er waren inmiddels voldoende touwen in huis verzameld.
Tess merkte dat Jasper het moeilijk had. Ze gaf aan dat ze hem wilde verwennen en hoopte dat ze hem mocht vastbinden. Ze vond het fijn dat ze weer contact met hem had. Ze voelde weer de passie toe ze hem met wijd gespreide armen en benen naakt had vastgebonden op hun bed.
Ze kwam naast Jasper liggen en verlangde tekst en uitleg over zijn activiteiten van de afgelopen maanden. Al snel werd duidelijk dat hij inderdaad kortstondig een virtuele minnares had gehad. Terwijl Tess nog altijd samen met Abby genoot, was het bij Jasper inmiddels voorbij. Die bewuste zaterdag dat hij zogenaamd naar een seminar moest, had hij een life ontmoeting. De hele dag hadden ze samen opgetrokken. Van het plan om eventueel een kamer te boeken was niets terecht gekomen. De fysieke klik was er niet, nog niet. De virtuele klik verloor geleidelijk aan kracht tot het uiteindelijk verwaterde.

Voor Tess gaf het bondagespel een opening tot hernieuwde intimiteit. Gretig greep ze samen met Jasper de nieuwe kans aan. Wel bleef Tess snoepen van twee walletjes. Met Abby oefende ze steeds verder met de touwen en ontdekte meer en meer over de mogelijkheden van het vrouwenlichaam, zowel dat van haar, als dat van Abby.
De nieuwe kennis kwam goed van pas in het bondagespel met Jasper.©Bindingskracht, 2021

Terug.