Home
Bindingskracht.nl E-mail
Door een snelle blik op de klok wist Jasmine dat er nog tijd genoeg was. Viktor had gevraagd om tot het middaguur ongestoord beneden achter de pc te mogen werken. Daarna zou hij de rest van het weekend al zijn aandacht aan haar besteden. Helaas kende Jasmine die beloften maar al te goed. Meestal kwam er niets van terecht.
Het werd tijd om de touwtjes zelf ter hand te nemen.
De warmte van de zon drong langzaam de slaapkamer binnen. Voor Jasmine een mooie gelegenheid om straks haar nieuwe zomerjurkje te showen. Misschien kon ze hem daarmee extra verleiden.

Op haar gemak stapte ze alvast onder de douche, zodat haar lange haar tijd had om te drogen. Ze waste haar lichaam met zíjn Rituals Hammam doucheschuim. Ze rook de minty eucalyptus geur. Kruidig, fris en verwarmend. De fijne oppeppende geur maakte haar vrolijk en relaxed. Het enig wat nu écht ontbrak waren zijn handen die uitdagend haar lichaam bespeelden tijdens het inzepen.

Ze kleedde zich picobello aan en maakte zich zorgvuldig op. Ze lakte haar nagels en stifte haar lippen met een heel sensuele tint. Ze borstelde haar lange haren totdat het glansde. Haar jurk was even eenvoudig als geraffineerd.
In het nauwsluitende gevalletje kwam haar lichaam goed uit, waardoor haar taille nog smaller leek. De fiere welvingen van haar borsten en haar heupen werden daardoor extra benadrukt. De contouren van haar slipje waren vaag zichtbaar, zonder te overheersen. Hoewel ze sterk overwoog om zonder ondergoed naar beneden te gaan, besloot ze door het pikante beeld het kleinood toch aan te houden.
Uitgebreid nam ze de tijd om haar spiegelbeeld te bekijken. Ze wist dat ze er nu onweerstaanbaar uitzag.
Voorzichtig gleden haar handen over de plekken die zo naar aandacht snakten. Ze tilde de zoom van haar jurk op, stak een hand in haar slipje en speelde een poosje voorzichtig met zichzelf. Prettig opgeladen ging ze naar beneden.

De krachtige zonnestralen hadden ook de benedenverdieping opgewarmd, maar zijn werkkamer was nog kil.
Ondanks het juiste tijdstip had hij nog geen belangstelling voor haar, precies zoals ze had ingeschat.
Ze toverde een glimlach op haar gezicht en bleef een tijdlang verleidelijk in de deuropening staan. Viktor was echter te geconcentreerd met zijn werk om haar op te merken. Ze liep de kamer binnen en zocht een plek op de lege tafel nabij zijn bureau. Even keek hij op, mompelde wat en keerde met zijn aandacht weer terug naar het beeldscherm.
Jasmine spreidde haar benen en bood hem het onbelemmerde uitzicht op haar fraaie slipje dat zo perfect over haar zojuist kortgeknipte schaamstreek sloot. Reacties bleven uit.

Geduldig bleef ze hem observeren. In alles had ze het goed getroffen met Viktor. Het enige waar ze moeite mee had was zijn gedrevenheid, vooral buiten het bed. Hij besteedde meer tijd aan zijn werk dan aan haar. Gelukkig waren de steeds zeldzamer wordende intieme momenten wel uiterst bevredigend. Het was alleen altijd de uitdaging om hem zover te krijgen. Door de mooie gedachten aan weleer zakte ze weg in haar eigen ontspanning. Ze genoot van haar hand die weer onbedoeld over haar slipje gleed. Haar verlangen ontwaakte steeds meer en ze voelde die heerlijke, veelbelovende hunkering in haar buik. De spieren in haar dijen trilden lichtjes. Haar ademhaling werd onrustiger.
Zacht kreunend trok ze het kleine gevalletje uit.

Expressievormen: 2018 Bondage verhalen: Zin in zonde.

Ze speelde met haar slipje in de hoop zijn aandacht te trekken. De ene zijkant klemde ze tussen haar tanden en haakte haar vinger in de andere zijkant. Haar andere hand gleed over het wonderlijke gebied tussen haar benen.
Ze voelde het hete sap van haar hartstocht al omlaag sijpelen. Haar middenvinger gleed daardoor moeiteloos naar binnen. Ze schrok van het soppende, zachte geluid dat het teweeg bracht. Aandachtig hield ze hem in de gaten, maar Viktor leek niets te hebben opgemerkt. Toch had iets hem allang verraden. Heel voorzichtig ging ze verder, alsof ze hem niet wilde storen. Het effect op haar was des te heftiger.

'Jasmine ... je speelt met vuur,' klonk zijn nauwelijks hoorbaar waarschuwing, zonder dat hij opkeek.
Ze voelde de triomf. Yes ... eindelijk: "hook, line and sinker".
Ze had hem te pakken en liet hem niet meer gaan.
'Je weet wat ik wil,' fluisterde ze hees. Hijgend gleed ze op de tafel onderuit, haar benen wijd gespreid - een aanmoediging die hem onmogelijk kon ontgaan. Het kon haar niet schelen wat zou volgen. Ze was overal voor in.
'Schatje ... toe nou. Ik moet dit écht even afmaken.
Tien minuutjes ... Meer niet.' Zijn tweestrijd was overduidelijk.
Wellustig drukte ze haar bekken omhoog en benadrukte haar open, gewillig positie.
'Viktor, dit is een eenmalig aanbod. Dus ...?'

'Als ik je nu vastbind, dan weet ik zeker dat je er dadelijk nog hier bent.'
Uit zijn lade diepte hij onverwachts twee stukjes touw op.
In zijn ogen zag ze de jongensachtige baldaad uit hun opmerkelijke beginjaren.
Vastgebonden worden was beslist niet wat ze voor ogen had, en toch ... toch had het potentie, voor hen beide.
Dolgraag zou ze ter bevestiging haar hand leggen op zijn hopelijk fors gezwollen speeltje.
Toen hij haar naderde spreidde ze gretig haar benen, opdat hij haar hunkerende schaamlippen en haar tintelende klitje kon verwennen met zijn bedreven handen. Het lukte haar niet om hem op andere gedachten te brengen. Zijn focus lag bij de touwen, een passie die ze niet herkende.

Het liefst was ze de kamer uitgevlucht, weg van dit onbekende. Daarmee zou ze waarschijnlijk ook weglopen van de enige kans om vandaag nog de oprechte aandacht te krijgen waar ze zo sterk naar verlangde. Met gemengde gevoelens liet ze toe dat hij haar rechterpols met het touw tegen de tafelpoot vastklemde. Er was geen weg terug, zeker niet toen ook haar linkerpols volgde.
Ze merkte dat ze onbewust haar benen stijf gesloten hield.
Ze wilde dit niet. Met haar verstand kon ze er niet aan toegeven.
Haar lichaam was inmiddels een geheel eigen avontuurlijk pad ingeslagen. Haar borsten waren opgezwollen, haar tepels tintelden, haar hele lichaam was vervuld van verlangen. Ze wilde nú genomen worden, ze hunkerde naar de bevrediging van het uitzinnige verlangen dat wild door haar heen joeg. Door de touwen was haar het initiatief uit handen genomen. Ze sloot haar ogen. Ondanks de heftige reacties in haar lichaam zakte ze geleidelijk weg in een prikkelende ontspanning, gedwee wachtend op wat komen zou.

Tien minuten had Viktor nodig, langer kon het niet geweest zijn. Uit de kast kwam nog meer touw te voorschijn.
Touw waarvan ze het bestaan niet afwist. Hoelang lagen ze er al? Waar diende het voor? Was het ooit eerder gebruikt? De vragen hielden haar nog bezig, terwijl nu ook een statief werd uitgeklapt.
'Nee Viktor ... dat kun je niet menen!' stootte ze verschrikt uit. Ze rukte vergeefs aan de touwen. Gelijktijdig trok een heftige opwinding door haar heen. Ze draaide haar hoofd af om niet in beeld van de camera te komen.

Ze voelde de warmte van het mannenlichaam dat tegen het haar aandrukte. Zijn hand beroerde haar schouder, en daarna haar lippen. Jasmine rekte zich behaaglijk uit. 'Viktor ... mompelde ze.'
Zijn lippen sloten over de hare. Een diep verlangen laaide onmiddellijk op en wellustig drukte ze haar bekken omhoog. Hij bracht een hand naar een van haar borsten, nog bedekt door de dunne stof van haar jurkje.
Heel teder wreef hij met zijn duim over haar tepel, die weer opzwol door zijn geraffineerde liefkozingen.
Hij gebruikte zijn vingers vervolgens om haar jurk omhoog te schuiven. De zachte stof, die over haar dijen omhoog gleed, prikkelde haar gevoelige vlees. Jasmine hield haar ogen gesloten en gaf zich volledig over aan de wellust die hij bij haar opwekte, aan de gevoelens die hij bij haar losmaakte. En dat was een verrukkelijke overgave.
Handen streelden haar dijen, vingers gleden over haar onderbuik, prikkelden speels haar clitoris, bewerkten nauwelijks waarneembaar haar gezwollen schaamlippen. Een mond dwaalde rond over haar hunkerende vulva.
Haar borsten zwollen verder op, haar tepels tintelden verwachtingsvol, haar hele lichaam was vervuld van verlangen. Hij mocht haar nemen terwijl ze vast lag. Ze smachtte naar de bevrediging van het uitzinnige verlangen dat door haar heen joeg. Dat hij een stap terug deed was zwaar voor haar. Hijgend probeerde ze weer op adem te komen.

Hij duwde haar benen vaneen, tot over de randen van de tafel. Met touw werden haar enkels tegen de beide poten van de tafel vastgebonden. Door haar wijd gespreide benen groeide haar kwetsbaarheid ... net als haar verlangen naar zijn oprechte aandacht. Vaag merkte ze hoe Viktor haar beide bovenarmen, net boven de elleboog, met touw tegen de tafel fixeerde. Haar naakte machteloosheid was compleet. Ze kon nauwelijks nog een kant uit.

Hij kuste haar schouder. Zijn mond dwaalde naar haar oksel, en vervolgens naar haar borst, die nu eindelijk was ontbloot. Tegelijk stak hij onverwachts twee vingers diep in haar vagina, en hij voelde hoe heet en nat ze was, hoe ze ernaar snakte hem in zich op te nemen. De spieren van haar liefdesschacht spanden zich aan, probeerden zijn vingers vast te houden. De sensatie die hij met zijn vingers teweegbracht, waren verrukkelijk.
Ze voelde lippen op haar onderbuik, die nu ook was ontbloot. Handen schoven onder haar billen, omsloten die krachtig en tilden haar op. Hij kuste haar schaamlippen. Jasmine snakte naar adem. Opnieuw gingen er schokjes door haar lijf toen zijn tong haar kittelaar licht beroerde.
Ze hoorde Viktor extatisch kreunen. Ze triomfeerde, omdat ze zo opwindend was voor haar man.
Er waren maar heel weinig mannen die haar zó konden bespelen, die zó'n hoog vuur konden doen oplaaien in haar binnenste. Ze wilde dat er nooit een eind aan zou komen, en tegelijk snakte ze naar de climax die hij steeds weer geraffineerd uitstelde.

Met moeite nam hij afstand van haar. Hartstochtelijk gleden zijn ogen over haar gevangen, smachtende lichaam.
'Ik wil je hebben ... nu,' fluisterde hij in haar oor. Zijn stem klonk rauw en schor.
'Niet zo ...,' smeekte ze. 'Maak me los en neem me zoals jij wilt,' moedigde ze aan.
Ze merkte zijn tweestrijd, alsof hij overwoog om haar toch vastgebonden te beklimmen.
Het sterk prikkelend idee overheerste. Wilde ze zover gaan? Verwonderd vroeg ze zich af hoe het zou zijn.

De keuze was niet aan haar.

Dan maakte haar gelukkig los. Hij hielp haar met opstaan en zette haar met haar buik tegen de rand van de tafel.
'Buk je. Nu!'

Ze schrok van zijn bruutheid ... of was het zijn passie. Jasmine stond voor hem, gebukt, zoals hij haar had bevolen.
Ze voelde zijn harde paal tussen haar billen en tussen haar schaamlippen. Ruw drong hij diep bij haar binnen.
Hij greep haar vast bij haar heupen en bewerkte haar met felle stoten. Jasmine steunde met haar armen op de tafel en spreidde haar benen zo ver mogelijk. Bij elke voorwaartse beweging van zijn bekken kletsten zijn ballen tegen haar dijen. Ze voelde hem nog verder opzwellen, ze merkte dat zijn woeste wellust tot een snelle explosie zou leiden.
Om hem aan te moedigen en hem nog dieper in zich te laten doordringen duwde ze haar achterwerk omhoog en tegen zijn onderbuik. Ze wilde dat hij doorging, dat dit nooit zou ophouden - maar toen het ophield was het goed, want op het moment dat hij zich in haar ontlaadde rolde een allesoverweldigend orgasme door haar heen.©Bindingskracht, 2019

Terug.


Met dank aan Danique voor de verhaallijn.