Home
Bindingskracht.nl E-mail

Het "teder wederzijds naakt vastbinden" gaat om het verhogen van het sensuele genot door uitgebreid aandacht aan elkaar te schenken, om de tedere kunst ter verhoging van het genot. Alles in het spel richt zich op de ontspanning. Het gaat erom de passieve partij heel uitgebreid te verwennen. Al snel zal blijken dat ook de actieve partij helemaal op gaat in het spel.

Door de partner vast te binden wordt de aandacht afgeleid van "de daad". Via het spel met de touwen ontstaat als vanzelf de behoefte om de passieve partij te verwennen door bijvoorbeeld plekken te strelen die normaal niet (of onvoldoende) aan bod komen. Eindelijk kan de actieve partij het lichaam van de partner van top tot teen onderzoeken, ontdekken waar het meeste genot wordt bereikt.
De passieve partij wordt gedwongen zich te richten op alleen het voelen, het ervaren, het ondergaan.
Niet langer is er de absolute controle over wat er gebeuren zal.

Het aantal spelsuggesties is vele malen groter dan dat op deze website kan worden uitgewerkt. Bij het hoofdstuk "locaties" en "erotische verhalen" zijn ondermeer diverse ideeën terug te vinden.Het verwennen van de partner.


Voor het verwennen van de passieve partner beschikken beide lichamen over tal van zintuigen.
Deze website gaat ervan uit dat de meeste mensen de technieken van het elkaar verwennen inmiddels voldoende beheersen. Ontbrekende kennis is ruimschoots op het internet te vinden.

Toch zijn er enkele mogelijkheden die hieronder nader worden uitgewerkt, omdat ze vooral goed bruikbaar zijn binnen de tederheid van het subtiele bondagespel.


De betekenis van oog, oor, neus.

Bekijk uw gevangen partner zeer uitgebreid met uw ogen. Laat uw ogen zich aan uw partner verlustigen. Verslind het lichaam met uw ogen. Laat merken dat u geniet van het kijken. Streel in gedachten de zachte, fraaie lijnen van het lichaam, de buik, de tere huid van de nek, de ondiepe curve onderaan de rug, de kracht van de aangespannen spieren. Geniet van de half verborgen geheimen van het lichaam. Fantaseer hoe u uw partner zult gaan verwennen. Zie het ontstaan van de onrust in het lichaam, dat verlangt naar oprechte aandacht.

Weet ondertussen dat ook u bekeken zult worden. Gun de ander het blik op uw eigen naaktheid. Geef blijk van uw eigen opwinding. Laat het zien.

Schep een extra ambiance door gepaste muziek. Probeer te ontdekken welke muziek uw partner zowel ontspant als opwindt - maak er gebruik van. Werkt zachte, slepend, romantische en stimulerende muziek op de achtergrond, of juist de muziekwerken met hun wijdverspreide reputatie als afrodisiaca, zoals bijvoorbeeld Ravels 'Bolero', en Strawinsky's 'Ode aan de lente'? Anderen raken vooral gestimuleerd door het harde, opjagende ritme van rock en roll.

Veel mensen worden bijzonder geprikkeld door de stem van hun partner. Misschien raakt uw partner erg opgewonden, als u haar tijdens het spel toefluistert wat een verrukkelijk lichaam zij/hij heeft, hoe heerlijk het is om van het gevangen lichaam te mogen genieten.
Ook het geluid van de sneller wordende ademhaling speelt een belangrijke rol bij de sexuele opwinding. U kunt aan de ademhaling horen in welke staat van opwinding uw partner zich bevindt. Wees niet doof voor datgene wat kan bijdragen tot grotere sexuele vreugde.

Wees u bewust van uw eigen geur en de geur van uw partner. Ontdek ook hier de voorkeur van uw partner. Mag de opwinding worden verspreid, of is subtiel aangebrachte parfum beter op zijn plaats?


De techniek van het aanraken.

Het is van belang te bedenken dat zacht strelen en kalmerend liefkozen, vooral bij het eerste begin van het liefdesspel, het best in staat zijn de hartstocht te wekken. De zenuwen die de eerste sexuele opwinding opbouwen, zijn gevoelige zenuwen en daardoor is de zijdezachte aanraking altijd zo onweerstaanbaar en opwindend.
Gebruik deze techniek bij het aanbrengen van de (eerste) touwen. Bind bijvoorbeeld tijdelijk de polsen met een soepele handeling tezamen. Neem dan alle tijd om de gewenste bondage(s) uit te werken. Breng de touwen zorgzaam aan.
Laat daarbij uw vingers af en toe onverwachts, zijdezacht over nabij gelegen delen van het lichaam dwalen. Breng uw partner in verwarring. Maak zonodig de polsen weer los en bind armen en polsen in de definitieve (onwrikbare) positie vast.

Onthoud ondertussen dat de passieve partij de regie voert. Luister aandachtig naar de wensen .Verifieer wat de ander nodig heeft. Mogen/moeten de touwen strak worden aangebracht, zodat absolute overgave kan worden ervaren?
Wil uw partner nog een zekere mate van controle kunnen ervaren? Bedenk daarbij dat het spel met touwen desgewenst symbolisch kan worden gezien.
Geniet van het krachtige effect van de touwen op uw partner - en op uzelf.

Breid de aanraking van het lichaam langzaam uit. Onthoud dat er slechts tedere, zachte aanraking nodig is om de sexueel gevoelige zenuwen te wekken. Neem de tijd ervoor. Ontdek de plekjes die gevoelig zijn voor de zijdezachte aanraking. Bedenk dat de plekjes nimmer hetzelfde zullen zijn.
Luister aandachtig naar het gevangen lichaam. Benut de informatie om het lichaam verder te prikkelen.
Daag het lichaam uit, breng het in verwarring, laat het genieten.
Wissel het contact met de vingers af met de mond. Verken het lichaam met uw tong. Kus het lichaam.

Knabbel aan de oren. Neem het oorlelletje in uw mond en trek er met de tanden even zachtjes aan. Beweeg de tong langs de randjes van het oor, met een licht cirkelende beweging naar binnen toe.


Samen onder de douche.

Stap samen onder de douche. Bind de polsen van uw partner op de rug met een nylon bandje
(zie ook "Nylon bandjes" of "Bondage fantasie: mannelijke collega; samen douchen." ).
Neem alle tijd om uw partner uitgebreid te wassen. Begin met de haren en werk rustig omlaag. Verwen het lichaam.
Voel hoe uw gladde handen soepel over heel het lichaam van uw partner glijden. Maak er gebruik van en masseer vervolgens bijvoorbeeld rustig borsten, taille, billen, binnenkant van de bovenbenen, tenen, etc.
Of ... neem eens een scheermesje ter hand en scheer zijn gezicht. Merk zijn onrust, omdat hij zich niet kan verweren.
Droog het nog altijd gevangen lichaam helemaal af. Maak dan pas uw partner los.


Het specifiek verwennen van de borsten.

De borsten van de vrouw zijn een verrukkelijk gebied om te bespelen! Hier kan zoveel tot stand gebracht worden, kan zoveel genoten worden en kan ook zoveel gedaan worden om de vrouw te prikkelen. Daarnaast geldt dat het spel met de borsten net zo opwindend moet zijn voor de man als voor de vrouw.
Er zijn allerlei variatie mogelijk om de borsten - en speciaal de tepels- te prikkelen met handen, vingers en (vooral) de mond.
Hieronder is een overzicht van bruikbare technieken met de mond. Bedenk daarbij dat het soms tot een jaar kan duren voordat de borsten de gewenste gevoeligheid hebben ontwikkeld. Daarnaast geldt dat de borsten, afhankelijk van de stemming, telkens weer anders zullen reageren. Wat de ene dag als lekker wordt ervaren, kan de andere dag pijnlijk gevoelig zijn.

1 - Verwen met het puntje van uw tong dat kleine knopje op de borst. Zorg ervoor dat uw lippen de borst niet raken. Peil de reactie van de tepel.
Plaats uw uitgestoken tong tegen de tepel en wrijf er met een ronddraaiende beweging overheen. Gebruik zowel de bovenzijde van de tong, als de zijkanten en de onderkant. Elk onderdeel van de tong verschaft een andere sensatie.

2 - Neem de omgeving van de tepel in de mond. Sla daarbij uw tong om de ondertanden, terwijl u de rest van de tong onder tegen de tepel drukt. Druk dan de tong omhoog, zodat de tepel tegen uw gehemelte duwt. Laat de tepel vervolgens met een zachte, zuigende 'melkende' beweging heen en weer glijden.
Wissel af met een krachtigere zuig- en prikkelbeweging.

3 - Tracht uw lippen zover mogelijk naar buiten te krullen, waarbij een zo groot mogelijke oppervlakte van de lip bloot komt. Dit oppervlakte is zacht en glad en bijzonder bruikbaar. Neem de tepel voorzichtig tussen de lippen. Beweeg de tepel van binnen naar buiten door beurtelings te zuigen en te blazen.

4 - Klem de tepel zachtjes tussen uw tanden en trek subtiel aan de tepel. Laat de tepel weer los, en begin opnieuw. Knabbel voorzichtig aan de tepel.


Oliemassage van de genitaliën.

Verwen de passieve partij met een uitgebreide oliemassage van de genitaliën. Zorg voor een rijkelijke hoeveelheid olie en masseer uitvoerig en uitgebreid een groot gebied rondom de geslachtsdelen. Vermijd in eerste instantie de directe stimulans.
Richt uw aandacht op de lies, de bovenkant van de dijen, de bilnaad, etc. Laat uw volle hand dwalen over de schaamheuvel. Neem alle tijd om te ontdekken wat ontspannend werkt, zowel voor uzelf als voor uw partner.

De man - Verleg heel langzaam de aandacht naar de schaamstreek. Verwen de grote schaamlippen door ze onder zachte druk tussen uw gladde vingers te laten glijden. Speel met de kleine schaamlippen. Beroer terloops de clitoris. Laat uw partner aangeven wat zij verlangt, waar ze behoefte aan heeft..

De vrouw - Masseer de schaamstreek. Masseer de ballen, laat de testikels tussen uw vingers heen en weer dansen. Beweeg de hand over de hele lengte van de penis, begin bij de ballen en werk omhoog. Geniet van de wijze waarop de penis door uw gladde hand glijdt. Zoek heel veel variaties; experimenteer! Let daarbij vooral op de reactie van de man. Wat roept voor hem (uitgesteld) genot op.
Masseer de ontblote eikel met de vlakke kant van de duim. Klem uw vingers net onder de harde rand van de eikel. Maak met uw gladde vingers een draaiende beweging. Als het zachtjes wordt gedaan is het bijzonder aangenaam.
Ontdek tot hoever u kunt gaan met de steeds hernieuwde speelse opbouw van de opwinding. Let op de bewegingen en ademhaling van uw partner. Vermijd de zaadlozing. Geef hem de kans om op adem te komen.

Terug.

Het spel: overige spelsuggesties