Home
Bindingskracht.nl E-mail
Expressievormen: 2022 Bondage verhalen: Beeldende bondage.
Voor beeldend kunstenaar Angela is de opdracht van Meesters J. een flinke uitdaging.
In een kleine ruimte moet een stevig multifunctioneel andreaskruis komen, met daarnaast tal van punten in de kamer om touwen en kettingen aan vast te zetten.
Angela heeft geen echte ervaring met BDSM. Wel heeft ze de subtiele vorm van bondage ontdekt via een workshop vanuit "bindingskracht.nl". Het had haar geïntrigeerd.
Helaas ... door het ontbreken van een partner en de enorme werkdruk heeft ze het onderwerp bondage vrijwel uit haar systeem verdrong.

Voordat Angela de opdracht oppakt zoekt ze hulp bij Paul, de beheerder van "Bindingskracht.nl". Samen maken ze schetsen voor een stalen frame. Het open design zal opgebouwd worden uit holle, vierkanten buizen. Voor de onderlinge verbindingen maakt Angela veelvuldig gebruik van rond gebogen stalen staven die ze in haar werkplaats met hydraulische persen gemakkelijk kan maken. Dezelfde vormen wil ze in de hoeken van de kamer gebruiken.
Het qua gewicht nog net hanteerbare andreaskruis kan horizontaal met kettingen worden opgehangen tussen de staanders. Daarnaast is het kruis ook verticaal te gebruiken.
Het is vooral Paul die met unieke, afwijkende voorstellen komt. Hij oppert om vanuit de symmetrie van het andreaskruis het middenstuk van het bovengedeelte op te vullen tot de vlakke vorm van een massagetafel, de bekleding gemaakt uit één stuk. Het laswerk kan wat hem betreft de ruwere uitstraling behouden, waarna het staal wordt afgewerkt met een doorzichtige finishlaag. Het blijkt een schot in de roos.

Het project van Angela is nog altijd niet compleet. Een fotosessie met een mannelijk model ligt nog in het verschiet.
Het vinden van een geschikt model heeft echter heel wat voet in de aarde. Het gegeven dat de foto's op de website van Meesteres J. verschijnen maakt het moeilijker. Uiteindelijk biedt een door Paul geopperd mannelijk model uit Australië uitkomst.

Angela en Paul krijgen de sleutel van de flat van Meesteres J. De gehele dag is tot hun beschikking om de speelkamer opnieuw in te richting. Ze hebben de vrije hand, én de toezegging dat ze ongestoord hun gang kunnen gaan. Zonodig is er ruimte voor telefonisch overleg.
Zorgvuldig en voortvarend gaan Angela en Paul als een goed op elkaar ingespeeld team aan de slag. Het is net alsof ze zulke klussen meerdere malen per jaar klaren. Al snel loopt de temperatuur flink op. De krachtige airco biedt geen uitkomst door de te koude luchtstroom. Paul trekt daarop zijn t-shirt uit. Opgelucht volgt Angela zijn voorbeeld.
Haar paars/rode beha houdt ze aan. Schaamte blijft uit, omdat Paul haar tijdens de workshop al met veel minder kleding heeft gezien.

Sneller dan verwacht verrijst de complexe constructie. Het zwevende andreaskruis wordt horizontaal opgehangen.
De hoogte is instelbaar via de kleine schakels van de smalle kettingen. Het is vooral Paul die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden om de massagetafel onder een lichte helling te plaatsen.
Terug in de horizontale positie toont de meegenomen waterpas dat ze hun werk zorgvuldig hebben verricht.

'Okee Paul ... tijd om na te denken over de foto's voor haar website. Heb jij ideeën?' Hoopvol kijkt ze hem aan.
Paul heeft enorm genoten van de onderlinge samenwerking en de uitdaging om tot een multi functioneel ontwerp te komen. Deze BDSM setting valt echter duidelijk buiten zijn comfort zone.
'Helaas dame. Daar kan ik je niet bij helpen,' geeft hij eerlijk toe.
'Kan je ... uuhh ... dan tenminste vandaag de rol van model op je nemen? Ik moet weten wat ik kan verwachten.'
De anders zo kordate Angela heeft het moeilijk. Haar onzekerheid is vertederend. Ze zit behoorlijk met de fotoshoot in haar maag. Zo heeft Paul haar nog niet meegemaakt, ook niet tijdens hun workshop. Gretig en energiek was ze toen uit de kleren gegaan. Ze was onder de indruk geweest van de verschillende manieren waarop hij haar had vastgebonden. Er was ook geen schaamte toen Paul haar fysiek de mogelijkheden toonde hoe een vrouwenlichaam te behagen.
Hij kon alleen niet bevatten waarom deze vrouw nog zo onervaren was.
Snel herpakte Paul zich. 'Okee ... goed. Hoe kan ik helpen ...?'

Hardop probeert Angela grip te krijgen op haar volgende taak.
'Het model zal naakt zijn, denk ik ...?'
Paul knikt.
'Meesters J. zal wel gehuld zijn in iets zwarts. Waarschijnlijk met korset, slipje en laarzen. Als fotograaf houd ik natuurlijk ook mijn kleren aan.'
Angela wijst op de stevige bobbel in zijn broek.
'Dat kunnen we tijdens de shoot niet hebben. Gaat dat voor problemen zorgen?'
Paul vindt de dubbelzinnigheid intrigerend.

'Kom ... laten we ons eerst concentreren op de mogelijkheden van jouw kunstwerk,' stelt Paul voor.
'En uuhh ... ik zou het fijn vinden als jij ook uit de kleren gaat. Je bent de helft toch al kwijt,' vervolgt hij. Het pikante idee doet zijn iets gekalmeerde penis direct weer opzwellen.
Naakt dwalen ze door de nieuw ingerichte kamer, op zoek naar geschikte speeltjes. Er is geen onderlinge schaamte. Wel de overduidelijke interesse in elkaars lichaam.
Rusteloos observeert Paul het slanke, lange lichaam van Angela. Ze is nog niets van haar innerlijke schoonheid verloren. Ook de buitenkant mag er zijn.

Angela houdt de licht deinenden tafel in bedwang als Paul er op kruipt. Onwennig brengt ze de leren pols- en enkelboeien aan. Met een oog voor detail merkt Paul dat de boeien voor de enkels aan de krappe kant zijn. De boeien voor de polsen zijn juist weer te groot voor smalle vrouwenpolsen.
In zijn hoofd maakt hij een notitie. Pas dan geeft hij zich over aan het moment.
Door alle impulsen die binnenkomen heeft Angela moeite met haar wild stuiterende lichaam. Sinds de workshop heeft ze geregeld met een man gevreeën en soms met een vrouw. Toch was er nooit die fabelachtige, vreemde rust die ze tijdens de workshop zo specifiek had opgemerkt. Net als toen kan ze zich in deze setting concentreren op het moment. Met haar vingertoppen streelt ze liefdevol het wijdgespreide naakte lichaam van Paul. Vooral zijn fors opgezwollen penis kan haar bekoren. Juist doordat Paul niets terug kan doen kan ze haar aandacht telkens verplaatsen als het haar te heet wordt onder de voeten.
Geraffineerd bespeelt ze zijn kronkelende, genietende lichaam. De warme gloed die door haar lichaam trekt lijkt zich te verzamelen in haar onderbuik. Ze heeft zelfs het idee dat haar liefdessappen langs haar bovenbeen naar beneden glijden. Met moeite kan ze haar geilheid een plekje geven, ondanks de sensatie van de erotische prikkels.
Dan ziet ze de ragfijne draad die vanaf het topje van de fier opgeheven penis omlaag sijpelt.
Ze móet haar gedachten verleggen.

Haar oog valt op de rode touwen die geduldig wachten aan de wand. Ze voert een lang stuk dubbelgevouwen touw over zijn heupen en onder de tafel door.
'Veel strakker ...,' stoot Paul hijgend uit.
Samen zoeken ze naar de gewenste spanning, in de touwen dus. Doordat ze soms over de tafel moet reiken is er het contact tussen haar naakte, klamme borsten en zijn verhitte lichaam. Zorgzaam besteedt ze aandacht aan zijn op barsten staande penis. Ondanks het touw vindt zijn lichaam nog steeds bewegingsruimte, zij het gering. Paul weet de extra touwen om zijn bovenbenen te waarderen.
'Kom eens dichterbij met je tepel,' verlangt hij.
Dolgraag wil ze toegeven aan zijn verzoek. Ze smacht naar bevrediging. Speels aarzelend beweegt ze richting zijn hoofd. Ze zet zich schrap als ze haar rechterborst geleidelijk lager brengt. Gretig veert Paul al op om haar tegemoet te komen. Feilloos vindt hij haar tepel. Liefdevol sluit zijn mond over de hyper gevoelige erogene zone. Zachtjes verwent zijn tong haar tepelhofje, met in het midden dat harde puntje. Met moeite laat hij haar uiteindelijk los.

Ze loopt om de tafel. Haar linker tepel lijkt nóg gevoeliger. De heftige prikkels in haar onderbuik kan ze niet langer negeren. Vingers glijden door haar supergeile spleetje. De soppende geluidjes storen haar ditmaal niet. Haar andere hand beweegt traag heen en weer over de massieve schacht van zijn penis. Zonder schroom geeft ze zich over aan de huizenhoge golven van genot die haar bijna doen verdrinken.
Uitgeput legt ze haar hoofd op zijn buik. Aandachtig bestudeert ze het glanzende topje van zijn voorhuid, die nog net zijn eikel afdekt. Ze durft het bijna niet te betasten, niet met haar tong en zeker niet met haar mond. Ze wil nog wat langer genieten van dit onverwachts prikkelende spel.

Angela blijft zich verwonderen hoe mooi haar kunstwerk kan worden gebruikt voor héle andere doeleinden dan waarvoor Meesteres J. het gaat inzetten. Ongetwijfeld zal deze speelkamer spoedig vanuit de dominantie worden gebruikt. Angela wil daar verre van blijven, het past niet bij haar. De macht die ze nu ervaart is van een andere kaliber dan in de BDSM setting. Voor haar is tedere, wederzijdse aandacht het uitgangspunt.
Paul houdt Angela nauwgezet in de gaten terwijl ze probeert zich een voorstelling te maken welke foto's nog meer geschikt zijn voor de fotoshoot.
Gelijktijdig zijn er bij haar de zorgen hoe de penis van het model niet gaat steigeren. Het zou ongepaste beelden geven voor de website.
Een gedegen blinddoek kan mogelijk goede diensten bieden.

Voordat ze de blinddoek bij Paul aanbrengt leunt ze naar voren en laat haar tepels opnieuw uitgebreid verwennen. Als het genot dieper bij haar binnendringt wordt het steeds moeilijker om staande te blijven. Onverwachts verliest ze haar balans waardoor de hangende tafel van haar af beweegt. Het lukt nog net om de blinddoekt goed aan te brengen.
Geobsedeerd bekijkt ze de licht schommelende tafel. In haar hoofd probeert ze oplossingen te vinden. Pas na geruime tijd dringt het tot haar door dat Paul op de deining is weggezakt. Ze doet een stapje terug om zijn krachtige, naakte lichaam te bestuderen. Ze wordt overstelpt door de innige band die ze met hem voelt. Ze kan niet achterhalen of het een emotionele of vooral fysieke band is. Ze wil hem losmaken en hartstochtelijk met hem vrijen. Tot ... tot ze bedenkt dat vooral de ontspannen aandacht voor elkaar, haar zoveel bevrediging schenkt.
Veel meer dan de vluchtige snelle ontlading waar ze normaal genoegen mee neemt. Hier met Paul is er zoveel meer om samen te ontdekken.

Haar ogen dwalen door de kleine kamer terwijl ze af en toe vrijwel onopgemerkt de schommelende bewegingen van de tafel versterkt. In een ooghoek ziet ze een gevaarlijk uitziend hulpmiddel. Als ze dichterbij komt herkent ze het radeerwieltje dat haar oma gebruikte. Toch is deze versie totaal anders. Kort test ze het apparaatje op haar bovenarm en de binnenkant van haar hand. De punten van het radeerwieltje zijn vlijmscherp. Dit kan nooit lekker zijn! Stoutmoedig besluit ze het radeerwieltje op Paul uit te proberen. Samen met hem wil ze ontdekken wat de meerwaarde ervan is.

Traag rollen de scherpe punten over zijn voetzool.

'Is het aangenaam ...?' Haar bezorgdheid is vertederend. Naar haar idee móet het pijn doen.
'Alsjeblieft, ga door ...' moedigt Paul haar kreunend aan. 'Let maar niet op mij. Ik geef wel aan hoever je mag gaan.'
Hij probeert te vluchten. De krachtige boeien geven geen krimp. De wijze waarop Angela het martelwerktuigje hanteert is uiterst respectvol.
Angela herkent een zachte volle zweep die geduldig aan de wand hangt, midden tussen tal van andere zweepjes die er veel venijniger uitzien. In haar fantasie heeft ze precies deze zweep vaker zachtjes gevoeld, vooral midden tussen haar benen. In haar dromen kwam ze dan telkens ontzettend heftig klaar als de zweep geraffineerd op haar schaamstreek neerdaalde.
Langzaam groeit het verlangen om met Paul van plek te wisselen. Ze snakt naar oprechte handen die uitgebreid haar lichaam bespelen. Ze weet zich nog net in te houden.
Voorzichtig strelen de lange stroken van de zweep zijn opgespannen lichaam. Zijn penis komt vrijwel direct weer volledig tot leven. Net als haar nauwelijks meer te bedwingen verlangen om diep gevuld te worden.
Zorgvuldig bewerkt ze met een ingekorte zweep zijn schaamstreek, zonder hem écht pijn te doen. Haar inspanningen worden enorm gewaardeerd.

Angela kan de informatie van de op een hoge plank geplaatste digitaal klok nauwelijks interpreteren. Vol ongeloof probeert te berekenen hoe laat ze beide uit de kleren zijn gegaan. Ze kan niet bevatten dat ze al bijna anderhalf uur met Paul aan de gang is geweest. Zoveel tijd heeft ze nog nóóit aan een seksavontuurtje besteed. Hier met Paul is het totaal anders, net als destijds tijdens de workshop. Ook toen waren de drie uur omgevlogen.
'Gaat je nog goed ...?'
Paul knikt bevestigend met zijn hoofd. 'Ik lig prima. Ga maar lekker door,' klinkt het uitdagend.

Angela zit bijna aan haar taks. Geheel ontspannen en volkomen bevredigt is ze te uitgeput om iets nieuws te bedenken.
'Klim op de tafel, met je knieën vlak naast mijn oren.'
Heel langzaam dringt zijn verzoek tot haar door. Ze heeft geen idee of de opgehangen tafel hun gewicht kan dragen.
In principe is het een mooie, bijna noodzakelijke test houdt ze zich voor.
Behoedzaam klimt ze volledig naakt op de weer zacht bewegende tafel.
'Angela ...,' klinkt het aarzelend. 'Kun jij ... uuhh ... je aandacht verleggen naar mijn penis ...?'
Gewillig staat ze op en zoekt een geschikte positie langs de zijkant van de tafel, de tafel die ze inmiddels zo weet te waarderen. Warmhartig strelen de topjes van haar vingers zijn fascinerende schaamstreek. Vrijwel direct is er weer het vol opzwellen van zijn toch al forse lid.
'Ik wil het wieltje voelen, maar ... uuhh .... doe voorzichtig,' waarschuwt hij. 'Probeer me pijn te doen, zonder dat het pijn doet.'

De blinddoek maakt het héél moeilijk voor Paul, vooral omdat Angela hem steeds onverwachts overvalt.
Samen onderzoeken ze hoe ze maximaal genot kunnen opwekken. De scherpe naalden zijn ongelooflijk pijnlijk.
De heftige prikkels dringen diep bij hem binnen en vormen een gedegen contrast met de subtiele strelingen die hij eerder mocht ontvangen. Paul heeft het ongelooflijk zwaar.
'Sluit je vingers strak om mijn ballen en laat ze naar buiten glippen,' smeekt hij hortend en stotend.

Angela heeft eigelijk geen idee wat hij bedoelt. Toch vindt ze gemakkelijk haar weg, zeker ook omdat zijn schaamstreek kortgeleden zorgvuldig is geschoren. De zachte huid van zijn balzak wordt ver opgerekt.
Dan is er weer het verraderlijke wieltje. Angela schrikt van de bloeddruppeltjes die uit elk geprikt gaatje lijkt te vloeien. Toch verlangt Paul dat ze nog doorgaat.
Uiteindelijk schuift ze het radeerwieltje terzijde en verwent zijn nog altijd flink opgezwollen lid met haar hand. Haar tong zoekt voorzichtig contact. Heel geleidelijk sluit haar mond om het mooie speeltje. Zachtjes beweegt ze op en naar. Telkens als zijn eikel wordt ontbloot glijdt haar tong over de glibberige omgeving. Voor haar is deze vorm van intiem genot bijzonder opwindend. Ze wil er nog zo lang mogelijk van profiteren. Ze cijfert zichzelf weg.
Ze strekt verder naar voren in de richting van zijn schaamstreek. Standje 69 beseft ze. Als op de automatische piloot vindt ze een positie waarbij zijn tong haar vulva kan verwennen.

Ze krijgt niet eens de kans om contact te maken met zijn penis. Diepe indringende heftige prikkels brengen haar totaal uit balans. Uiterst zorgvuldig bewerkt zijn tong haar supergevoelige clitoris. Er is nauwelijks concreet contact. Misschien juist daardoor komt het geweld zo diep bij haar binnen.

Er trekt een wilde huivering door haar heen als een hoogtepunt zich veel te snel aandient. Ze durft er niet aan toe te geven, bang voor een te snel einde. Besluitloos stopt ze met bewegen.

De aanstromend tintelingen zijn niet te beteugelen. Ze mist de kracht om zich te verzetten als een alles omvattend orgasme zich aandient. Het geweld van de explosie is ongekend, zeker voor haar.
Uitgeput blijft ze liggen. Dan voelt ze hoe zijn tong andere plekjes begint te verwennen. Ze laat zich nog twee keer volop verwennen. Wankelend stapt ze van de tafel af, te moe om nog aandacht aan Paul te schenken.

Snel maakt ze hem los. Ze geeft zich over als hij zijn plek aan haar afstaat. Een groot badlaken dekt haar rillerige lichaam volledig af.
Haar gedachten dwalen alle kanten uit. Enerzijds is er de fotoshoot. Die lijkt afgedekt. Anderzijds is er een diepgeworteld verlangen om Paul vaker te zien. Ze hoopt dat ze deze speelkamer dan nog eens mogen gebruiken.©Bindingskracht, 2022Nb:
De foto's bij dit fantasieverhaal passen niet persé binnen de lijn van deze website.
Ze behoren meer bij een BDSM setting, maar ook daar is ongetwijfeld de zachtheid te vinden.
Het uitgeschreven resultaat is te mooi om niet vrij te geven.


Terug.