Home
Bindingskracht.nl E-mail

Dit   fantasie  verhaal is een vervolg op:   Bondage avontuur door sportschool.

Paul had zich geen zorgen hoeven maken. In de sportschool bleek dat het speelse contact met Manon niet geleden had onder zijn "bondage-workshop" die voor haar zo heftig uitgepakte. Op verzoek had hij haar naakt vastgebonden met het touw dat ze zelf had betaald.
Vaak daarna dacht hij terug aan haar strakke, hongerige lichaam dat hij tijdens het spel uitgebreid had mogen verwennen. Na de oorspronkelijke aarzeling had ze intens gereageerd op zijn zacht strelende verwennerij.

Paul voelde weer het opzwellen van zijn lid toen hij terugdacht aan haar natte kutje. Voor hem de bevestiging van de prikkelende opwinding die ze ervaarde. Hartstochtelijk had ze zijn vingers toegelaten tot in de diepste van haar vochtige vagina. Telkens had hij weer andere verborgen gevoelige plekjes gevonden en teder gestimuleerd. Vaak in combinatie met subtiele aandacht voor haar borsten. Met elk nieuw oplaaiend orgasme had ze zich heftig verzet tegen de touwen die haar in bedwang hielden. Schaamteloos kronkelend putte ze daaruit de kracht om het genot tot in alle uithoeken van haar lichaam te laten nagalmen.
De workshop was eenmalig geweest, zonder daadwerkelijke penetratie. Precies zoals ze vooraf had bepaald.
De diepgewortelde intense herinneringen waren voor beide gebleven en geleidelijk in de achtergrond opgeslagen.

Op een dag had Manon hem onverwachts net buiten de sportschool aangeklampt. Het korte contact van haar warme hand op zijn bovenarm miste zijn uitwerking niet. Direct voelde hij verwachtingsvolle prikkels in zijn onderbuik.
Met moeite kon hij de spontane lichamelijke reactie enigszins in bedwang houden.
'Ik heb je hulp nodig ...,' fluisterde ze zwoel van nabij. 'Niet voor mij. Voor mijn nichtje Anouk.'

Samen opfietsend vertelde Manon het verhaal over Anouk, haar rebelse nichtje. Jonger qua leeftijd, maar misschien rijper in levenservaring. Op een dag was ze geheel overstuur bij Manon aangewaaid.
Dat ze in haar conditie de autorit zonder kleerscheuren had overleefd was een wonder.
Anouk was in een al vergevorderd stadium met de plannen voor een toekomst met Hugo, die ze al meer dan twee jaar kende. Zonder schroom vertelde Anouk over de laatste fantasieën voor in de slaapkamer. Over het plan om ter verdere verrijking wederzijds wat touwtjes uit handen te geven.
Onwennig stelde Manon zich open voor verdere pikante details. Onbewogen had ze een luisterend oor geboden. Gelijktijdig trokken wilde prikkels door haar lichaam toen ze besefte dat het hier concreet om het onderwerp "vastbinden" ging. Het verbaasde haar nauwelijks. De appel valt immers nooit ver van de boom.
Anouk legde uit hoe inmiddels touwen en andere speeltjes waren verzameld. De aarzelingen die geleidelijk bij Hugo opkwamen, waren voor haar een complete verrassing. Ze merkte dat zijn eerdere enthousiasme langzaam weg ebde.
Af en toe was er zelfs een woordenwisseling, wat nog niet eerder had plaats gevonden. Dan ineens was hij verdwenen en had troost gezocht bij een vroegere vriendin. Wat haar betreft maakte dat de breuk onherroepelijk.

Anouk had de afgelopen weken haar boosheid verruild voor een innige wens. Binnenkort zou ze 25 jaar worden.
Voor het bereiken van die mijlpaal wilde zij met haar eigen touwen weerloos worden vastgebonden. Daarna hoopte ze langzaam en heel uitgebreid verwend te worden, zonder dat er sprake was van seks. Het idee was simpel. Het was de concrete, veilige uitvoering die het complex maakte. Ze hoopte dat Manon haar in een goede richting kon sturen.
Het had er alles van weg dat Anouk's wilde plannen bij haar tante geen vruchtbare bodem vonden. Voorzichtig probeerde Anouk te polsen waarom reacties uitbleven. Pas toen haar tante met haar verhaal over de gevolgde workshop kwam, vielen kwartjes op hun plek. Zeker toen Manon aanbod een goed woordje te doen bij Paul.
Wel maande ze haar nichtje voorzichtig te zijn met wat ze voor ogen had. Het was als spelen met vuur.

Zwijgend had Paul het verhaal aangehoord. De eerdere workshop met Manon paste al niet binnen zijn filosofie, hoewel de verboden vruchten fantastisch waren geweest. Het nieuw gepresenteerde voorstel overschreed ruimschoots zijn morele grenzen. Het ging totaal voorbij aan het concept van een workshop over "teder wedertzijds naakt vastbinden". Natuurlijk kon hij zijn eigen gewin voorop stellen, maar zo stak hij niet in elkaar. Wat hem vooral zorgen baarde was het schijnbare ontbreken van een rem bij Anouk. Hij legde Manon zijn ernstige bedenking voor.

Het was bijna Anouk's 25ste verjaardag toen Paul en Manon 's middags voor de moderne woning van Anouk stonden.
Om het ijs te breken was er koffie met gebak.
'Weet je zeker dat je dit wilt?' had Manon nog geïnformeerd.

Anouk ging Paul voor naar haar riante slaapkamer. Haar eerdere stoerheid verdween als sneeuw voor de zon.
In haar stem klonk de onzekere spanning toen ze naar de spullen wees die ze vandaag allemaal wilde ervaren.
Met vochtige ogen keek ze hem aan. Haar lange wensenlijst was redelijk reëel, maar niet in deze setting.
Wat zij nodig had was een eigen partner om rustig en geleidelijk samen te experimenteren.

Paul was enorm gecharmeerd van haar witte blouse dat losjes haar lichaam bedekte. De dunne stof kon de contouren van het meisjesachtige beha niet verhullen. Hij kreeg het pas echt moeilijk toen ze knoopje voor knoopje los maakte, steeds wat lager. Ze stopte voordat ze helemaal onderaan was.
Ze nam de tijd om zich uit de nauwsluitende spijkerbroek de wurmen. De diepe inkijk bood ruimte voor zijn fantasie.
Zijn onrust nam toe toen ze gelijktijdig haar aandacht verlegde naar de inmiddels veel te krappe plek in zijn broek.
Het duivelse meisje was hem flink aan het uitdagen. Het werd tijd om haar te temmen, maar wel op de manier die zij zelf voor ogen had.

Ze zocht een plekje midden op bed. Haar benen opgetrokken tot onder haar billen, zoals alleen een vrouw dat kan.
Er was geen verzet toen hij haar polsen tot achter haar rug bracht en met touw vastbond. Hij zorgde ervoor dat de knoop ver verwijderd was van haar slanke, lenige vingers.
Paul trok een stoel dichterbij en zocht een ontspannen houding om haar te observeren. Onbewogen zat ze op bed, alsof het gehele spel onschuldig was. Het liefst zou hij nu een foto van haar maken. Een foto die immers meer zegt dan duizend woorden.
Zorgvuldig nam hij haar in zich op. Haar jeugdige ronde borsten hadden nauwelijks de ondersteuning van haar beha nodig. Het gedraaide bandje trok steeds opnieuw zijn aandacht. Hij overwoog op te staan en het te fatsoeneren.
Hij durfde niet, niet nu.
Anouk genoot enorm van het cadeau dat ze zichzelf voor haar verjaardag had gegund. De waarderende blik van Paul was een absolute bonus. Ze zocht vergeefs naar ruimte in het touw dat haar polsen gevangen hield. Geleidelijk had onzekerheid plaatsgemaakt voor erotische prikkels. Ze kon het niet verklaren, maar dit was precies waar ze op hoopte. Haar lichaam kwam in opstand. Ze leek te zweven boven het bed. Prikkelende tintelingen ontstonden in haar hoofd en zochten een pad omlaag. Haar tepels werden hard en gevoelig. Ze keek Paul recht in de ogen, waardoor ze wist dat hij de verandering had opgemerkt.
Het was knap dat hij zich niet verroerde. Ze voelde het opladen van haar lichaam. Haar verlangen naar een stevige, harde vrijpartij miste hun uitwerking niet in de plek tussen haar benen. Ze zou zich niet verzetten als Paul zich aan haar vergreep. Doordat ze was vastgebonden was de tijd om te onderzoeken wat er binnen haar lichaam gebeurde.
Het verplicht uitstellen stimuleerde haar lichaam op een heftigere wijze dan dat ze tot op heden via orgasmen had ervaren. Ook geen enkel voorspel kon hier aan tippen.
'bind me vast,' bracht ze zuchtend uit.
Ze was blij dat Paul niet protesteerde tegen haar onlogische wens. Ze was immers al gevangen in touw.
Expressievormen: 2020 Bondage verhalen: Bondage avontuur door verlangen.
Paul nam een lang stuk touw en zocht een stabiele plek op bed. Hij drukte haar ellebogen zachtjes naar elkaar toe en testte de mobiliteit van haar schouders.
Met trage bewegingen bracht hij het touw aan. Hij genoot enorm van haar heerlijk spontane reacties op elk onschuldig contact met haar verhitte lichaam.
Zijn vingertoppen gleden over haar rug en schouders.
Ze maakte geen bezwaar toen zijn vingers verder trokken en teder haar hals streelden. Hij zag haar harde tepels.
Hij had geen idee of ze dat al de hele tijd waren geweest.
Het deed er niet toe. Ondeugend ging hij verder in de richting van haar verborgen borsten.

Manon snakte naar adem. Dit was zooo intens, zooo lekker en zooo bevredigend. Ze wilde niet dat hij stopte.
Spoedig zou ze de controle verliezen.
'Wil je ook mijn enkels en knieën vastbinden,' vroeg ze hoopvol.

Paul hielp haar om op haar buik te gaan liggen en streelde de binnenkant van haar licht gespreide lange benen.
Hij werd getrakteerd op een onrustige ademhaling toen zijn handen steeds wat hoger trokken.
Ze zou geen bezwaar maken als hij doorging.
Manon begreep heel goed wat hij doormaakte. Het was een mooi bruggetje naar een zijstap binnen haar plannen.
'Zie je het zwarte balletje op het nachtkastje?' vroeg ze hem en boog haar hoofd in de gewenste richting.
Het balletje was voor haar een al lang gekoesterde wens. Het was ook dit balletje geweest waartegen Hugo zich zo heftig had verzet, zonder de moeite te nemen om te vragen naar het doel en de functie.
'Die mag je in mijn mond stoppen als je wilt.'
Ze hoopte vurig dat Paul bekend was met de bal- of mondknevel. Het zou haar weerhouden indringende vragen te stellen. Het bood daarmee ook ruimte om verder naar binnen te keren. Het balletje had voor haar vooral iets erotisch.
Ze voelde weer de machteloze spanning die ze ervaarde als ze het af en toe zelf in haar mond aangebracht.
Paul was inderdaad bekend met een balletje voor in de mond. Het exemplaar dat bij hem thuis lag had hij destijds voor zijn vriendin gebouwd. Ze had het intensief gebruikt. Sinds kort had hij een aanpassing gemaakt, waardoor het balletje veel strakker kon worden aangebracht. Het kwijlen was daardoor toegenomen. Het vernieuwde balletje vond daarmee soms een plekje binnen zijn eigen bondagespel.

'Dan uuhh ... heb ik nog een laatste wens,' klonk het aarzelend. Ze was bang dat haar lange lijstje weerstand zou oproepen.
'Zou jij je straks vlak voor me willen uitkleden. Het hoeft niet meteen. Doe het maar als je er aan toe bent.'
Hij raapte de mondknevel op en nam plaats op het bed. Aandachtig bestudeerde hij het ongetwijfeld dure speeltje. Hij was niet tevreden over de brede riemen aan de zijkant en de gesp aan de achterzijde. Zijn eigen exemplaar kon hij veel strakker aanbrengen. Ook vond hij het balletje vrij fors. Anouk zou dit niet lang kunnen volhouden.
Vlak voor haar ontblootte hij zijn bovenlijf. Pas daarna stopte hij het balletje in haar mond en trok het riempje strak. Aandachtig bestudeerde hij de vrouw die weerloos vastgebonden op bed lag. Het prikkelende beeld was overweldigend. Hij bevrijdde zijn fors opgezwollen lid uit de benarde positie.
Hij gunde haar het voorproefje, wetende dat het nooit zover mocht komen.
Hij voelde de woede toen hij haar benen tegen elkaar drukte. Het jonge meisje kroop veel dieper onder zijn huid dan hij vooraf had ingeschat. Hij mocht zijn eigen zwakte niet toelaten.
Hij vermande zich en bracht zorgvuldig de touwen aan, zonder concreet zijn gevoelens te tonen.
Anouk probeerde de veelheid aan prikkels in goede banen te leiden. Al kronkelend zocht ze naar ruimte in de touwen, maar haar pogingen waren vruchteloos. Ze kon écht geen kant uit. Dan was er ook het ingebrachte balletje dat voor een extra tintelend gevoel zorgde in haar opstandige lichaam. Langzaam kwam ze tot bedaren en gaf zich over aan haar machteloosheid.

Paul bemerkte de verandering in haar lichaam. Door zijn zeer rijke ervaring wist hij dat hij moest opschieten.
Zolang ze nog comfortabel in de gebonden houding lag, wilde hij haar zo uitgebreid mogelijk verwennen. Speels trok hij vlak voor haar ogen zijn toch al schaarse kleding uit. Hij had even de behoefte om zijn fors opgezwollen penis te stimuleren. Het was geen goed idee, zeker nu niet. Het jonge meisje zou zich daarmee mogelijk verlaagd voelen tot een lustobject.

Aandachtig bestudeerde hij haar ontspannen gezichtje en vooral het ingebrachte balletje. Het bleef een vreemd voorwerp. Enerzijds werkte het stimulerend, anderzijds was er de gedachte van vernedering. Hij had er vrede mee dat het Anouk's keuze was. Een keuze die hij zeker herkende.
Zijn rechter hand streelde haar wang, oogkassen en voorhoofd. Bevochtigde vingertoppen gleden over haar lippen.
De zacht kreunende respons drong diep bij hem binnen, waardoor zijn penis opnieuw fors opzwol. Ze had de verandering gezien, wist hij.
Hij kwam vlak naast haar liggen. Zijn hand gleed traag over haar rug, zonder echt contact te maken. In haar fonkelende groene ogen zag hij haar genot.

Anouk begreep haar lichaam niet meer. Eerder waren er al de heerlijke tintelingen, opgewekt door de aangebrachte touwen die haar gevangen hielden. Nu waren er de tedere strelingen die beheerst telkens andere plekjes verkenden.
Ze merkte dat ze de sturing terugkreeg door oprechte kreuntjes of via een diepere ademhaling. Als beloning werd de bewuste omgeving verder onderzocht. Nooit eerder had ze ervaren dat haar billen zo gevoelig waren.
Niet de opgesloten plek tussen haar benen, maar de plek van haar zitvlees dat niet bedekt werd door de dunne stof van hoog opgesneden slipje. Ze kreeg het pas echt moeilijk toen zijn hand haar voeten bereikte. Door haar samengebonden enkels kon ze zich niet verzetten toen tenen en voetzolen beheerst werden vertroeteld.
De macht van de touwen drong opnieuw tot haar door.

Paul had geen idee hoe lang hij al met haar bezig was. Zelf had hij geen haast, maar Anouk lag waarschijnlijk al veel langer dan een half uur op haar buik op bed. Door haar gekwijl was er een grote natte plek op het kussensloop ontstaan. Resoluut verwijderde hij het balletje uit haar mond, zonder toestemming te vragen. Haar knieën werden eveneens bevrijd.

Anouk draaide op haar zij en keek hem loom aan. Vlak voor haar ogen zag ze zijn fier opgeheven lid. Verwonderd vroeg ze zich af of die al de hele tijd paraat stond. Ze kon niet putten uit eerdere ervaringen. Ze was vooral bekend met exemplaren die snel leegliepen, met die van Hugo voorop.

Paul kwam achter haar liggen in een soort lepeltje-lepeltje houding. Door haar gebonden polsen en ellebogen kon hij niet echt dicht tegen haar aan kruipen. Hij maakte de sluiting van haar beha los. Zijn volle hand gleed feilloos over haar nog maar half verborgen rechter borst. Liefdevol streelde zijn vinger haar harde tepel. Gelijktijdig zag Anouk kans om met haar lange vingers zijn balzak zachtjes te verwennen.
Af en toe wist ze zijn harde penis te vinden.

Hij greep het contact aan om haar lichaam uitgebreider te betasten. Plagend gleed zijn hand over haar gevoelige rechterbil, steeds wat verder. Het smalle reepje blauwe stof dat haar vagina nog beschermende was flink vochtig.
Gemakkelijk vonden zijn vingers een alternatieve route naar de ingang van haar natte schede.

Anouk slaakte een onderdrukte zucht toen zijn vinger de diepte van haar liefdesgrotje toucheerde.
Vurig hoopte ze dat Paul niets had gesignaleerd, zodat de verrukking zou aanblijven.

Paul had de verandering in haar lichaam allang opgemerkt.

Hij hoopte al dat hij deze reacties bij haar kon opwekking. Wat dat betreft deed ze niet onder voor vrouwen die haar al voor waren gegaan. Stuk voor stuk vrouwen die open stonden voor de wonderen van hun eigen lichaam.
Steeds opnieuw verwende hij haar vagina. Beurtelings heel diep in haar, dan weer rond de ingang.

'Oohh ... heerlijk,' klonk haar oprechte bewondering. Het genot dat hij haar gunde was zoveel rijker dan wat ze tot op heden had ervaren. Hij had nog veel langer mogen doorgaan. Toch was het goed zo.

Op weg naar huis dacht Paul terug aan het moois dat hij had mogen schenken en ontvangen.
Hij had Anouk achtergelaten met haar tante. Ze zouden ongetwijfeld hun ervaringen delen.


©Bindingskracht, 2020


Terug.